Jasmin Mäntylä: ”En nöyristele, mutta toimin nöyränä”

Jasmin MäntyläVaalit kolkuttavat jo ovella ja jokainen Arkadianmäelle pyrkivä yrittää vakuuttaa meidät tavalliset pulliaiset äänestämään itseään. Niin tekee myös entinen kohumalli Jasmin Mäntylä. Jasmin kirjoittaa näppäimistö sauhuten blogissaan kuulumisia. Mimmi vetoaa muun muassa 11 vuoden mukanaoloonsa Kokoomuksessa.

-Itselleni tärkeintä on edustaa tietysti Pohjois-Suomea, mutta myös muuta kansaa – kuunnella ja viedä teidän mielipiteitänne eteenpäin. En nöyristele, mutta toimin nöyränä – kun sen lisää aitoon mielenkiintoon tätä asiaa kohtaan, yhdistelmä ei ole lainkaan huono, Jasmin kirjoittaa.

Ja ne eduskuntavaalit pidetään siis sunnuntaina 17.4., ketä tahansa äänestättekään!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Huom. nämä jutut on tehty jasminin blogiin perustuen. ei tuo ole mitään hymylle raportoinut, vaan kaikissa mäntylän jutuissa täällä lukee et jasmin on kirjoittanut näin ja näin blogissaan. Fiksu likka josta tulee vielä kansanedustaja. Noin nuorella on monia vuosia aikaa siihen.

On toi varmaan ihan kiva likka, mut ei kuitenkaan Eduskuntaan asti. Itse aanestan Kokoomusta tottakai, mutta siella on ihan oikeitakin ehdokkaita taustalla jotka ei ole aina joka lehdella soittelemassa ja kertomassa jaksamisistaan tms.

Ei eduskuntaan mitään koulutusta tarvii. Kansanedustajat edustavat nimenomaan läpileikkausta Suomen kansasta. Ei täällä kaikki mitään tohtoreiksi väitelleitä ole.

Fiksu likka jota ihan turhaan mollataan! Kaunis ja hyvä ihminen joka vissiin oppinut vanhoista virheistä.

Varmasti vähintäänkin yhtä hyvin riittää kuin esim. jollakin Mikko Alatalolla. Hyvä Jasmin !

mikä olikaan sinun koulutuksesi? riittääkö se eduskuntaan??????

Oma kommentti