Jasmin Mäntylä esitteli salamarakkautensa: Jarmo, 54v

Jasmin Mäntylä on nopea liikkeissään. Ero australialaisesta Richardista, 49, oli vasta uutisoitu, kun nainen nähtiin jo oululaisen kiinteistövälittäjä Jarmo Heikkisen, 54, kanssa.

Pari tutustui yhteisten tuttujen kautta ja on ollut erottamaton siitä lähtien.

-Eräs miespuolinen ystäväni on jo vuosikaudet asunut Jarmon naapurissa ja olen joskus ohimennen vaihtanut hänen kanssaan muutaman sanan. Minulta ei myöskään ole jäänyt huomaamatta hänen hyvä ulkonäkönsä, mutta asia jäi siihen, sillä olin itse tuolloin parisuhteessa, Jasmin muistelee.

Tämän vuoden heinäkuu kuitenkin muutti kaiken, sillä kahden hyvän ystävyksen rento illanvietto saikin lopulta toivotun yllätysvieraan.

-Olin jälleen ystäväni luona istumassa iltaa ja keksimme jossain vaiheessa pyytää Jarmon kanssamme lasillisille. Siitä se sitten lähti, Jasmin kertaa ja katsoo miestään onnellisena.

Mihin suhde Richardin kanssa todellisuudessa päättyi? Mitä Jarmo on mieltä Jasminista? Mikä heitä yhdistää? Tänään ilmestynyt painettu Hymy kertoo loput. Siellä myös komean Jarmon kuvat.

Teksti:Hymyn toimitus, Laura Linna
Avainsanat: rakkaus, Jasmin Mäntylä, suhde, Jarmo Heikkinen

Kommentit

Ja mihin tarvitaan Hymy-lehteä kun miehen naama näkyy ihan googlettamalla? 🙂 Miksi tätä daamia ylipäinsä pidetään ns. pinnalla, edes tämän lehden puolesta? Heikoissa kantimissa on Hymyn uutiset 🙂 Lehti voisi haastatella kadulla 10 ihmistä. Kuka neidistä jotakin 10 vuoden aikana kuullut? Huoh.

Oma kommentti