Jasmin Mäntylä haukuttiin lyttyyn: Kouluttamaton roska!

Richard-kultansa kanssa yhteen palannut Jasmin Mäntylä on saanut kärsiä viimeiset kuukaudet häiriköstä, joka on lähetellyt parjausviestejä Richardille.

Jasmin ihmettelee somepäivityksessään, kuinka joillakin ihmisillä ei ole omaa elämää. Hän on nyt julkaissut roskapostittajan viestit.

Ne ovat rankkoja ja todella halveksivia. Jasminia on haukuttu kouluttamattomaksi intialaiseksi roskaväeksi, joka varastaa muiden aviomiehet, eikä hän ole ollut edes politiikassa mukana muutoin kuin kahvinkeittäjänä. Häirikön viestien mukaan Jasmin tuhoaa suomalaisten maineen.

Tiettävästi viestit eivät ole australialaissyntyiseen Richardiin vaikuttaneet, sillä hän on näyttänyt ne Jasminille. Jasmin taas rohkeuttaan julkaisi ne.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Vilkas rakkauselämä = pappoja liukuhihnalta. Ai että mä olen kateellinen. Pitäisikö ottaa tilanteesta vaari ?

Suomi on pikkusielujen luvattu maa. Kateellisia on paljon ja etenkin, jos rakkauselämä on vilkasta, paljon ikävää saa kuulla.

En ole kuuluisa, rikas, asun yksin, kukaan ei sano mitään. Harmaa ihminen on muille näkymätön. Värikös persoona saa nähdä kaikenlaista ikävää. Mitä kauniimpi nainen, sen enemmän hän on saanut kuulla törkeyksiä.

Näin se vaan on.

Miksi Jasmin itse kommentoit torttu-nimimerkillä? Se on vähän hassua. 😀

Tuota samaahan toi Tuksukin hokee, kun on kaunis ja menestynyt niin saa lokaa, varsinkin jos on käynyt maiamissa.

Oma kommentti