Jasmin Mäntylä ja Martina Aitolehti ilmiriidassa Facessa, Martina: Älä puhu arvoista mitään, Jasmin!

Jasmin Mäntylän Facebook-seinällä on roihahtanut ilmiriita, jonka keskiössä ovat kohukaunottaret Jasmin Mäntylä ja Martina Aitolehti. Myös seurapiirirouva Tua Backaman heiluu taustalla.

Kaikki sai alkunsa Martinan antamasta haastattelusta Anna-lehdelle. Siinä hän kertoi, että hänen miehensä lepyttelee häntä antamalla rahaa shoppailuun.

Jasmin ei tätä niellyt, vaan rökittää Martinaa sillä, että tämän arvot ovat pielessä. Hän saa taustatukea Backmanilta.

-Elämän huonoin kauppa jos itsensä fyrkasta myy, Backman laukoo.

Martina itsekin katsoo aiheelliseksi tulla väliin:

-Jutussahan nimenomaan puhutaan siitä, kuinka mielestäni naisen kuuluu tulla omillaan toimeen, kuten minä tulen. Riitoja sovoitellaan materialla, mutta minä nimenomaan painotan, että arvostan jotain muita asioita kuten käytännöllisyyttä. Kyllä teidän olisi syytä miettiä niitä omia arvoja kun kommentoitte julkisesti tutkimatta asiaa sen enempää. Mun elämä on hyvä ja mun arvot on erittäin kohdillaan. Aamen!

martina_aitolehti_by_kari_pekonenJasminille hän vielä tomuttaa, että tämän kannattaisi miettiä omia arvojaan tissikuvineen. Ne kuulemma saavat henkistä oksennusta aikaan.

Keskustelu jatkuu kiivaana. Muistutettakoon, että Martina Aitolehti on esiintynyt rohkeissa kuvissa vähintään yhtä monta kertaa ellei enemmän kuin Jasmin Mäntylä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Martina Aitolehti, Jasmin Mäntylä, Tua Backman

Kommentit

Justhan Jassoo puhkusi että jos mies ei maksa häntä business luokkaan miehen kanssa niin hän tekee miehen lomasta paskan.

Kantturat.

Hyvin tulee Martina toimeen omillaan kun äidin pitää ottaa laina omiin nimiinsä että saa maksettua tyttärensä ulosottoja poies.. ja kehtaa väittää tulla omillaan toimeen..

Molemmat naiset turhuuden tyrkky bimboja. Martina nyt sai elaripullan kautta miehen lue pojan joka perintörahoillaan rellestää. Martinalla niin paljon tuomioita lähestymiskielto,rattijuopumus jne.jne.Tämä Jasmin pelkkä wanna be myös.

On se Jasmininkin tuomittu törkeästä rattijuopumuksesta.

Oma kommentti