Jarmin ja avopuolisonsa Jarmo

Jasmin Mäntylä myöntää: Olin tekopyhä

Jasmin Mäntylä bloggaa tekopyhyydestä. Hän myöntää olleensa nuorempana itsekin sellainen.

-Ennen olen esimerkiksi saattanut ”tuomita” toisten teot, vaikka olisin itse tehnyt jotain täysin vastaavaa. Jotenkin sitä on nuorempana ollut sokea oman itsensä suhteen, mutta onneksi ikä on tuonut viisautta. En todellakaan enää haluaisi ajatella samoin kuin parikymppisenä, hän kirjoittaa.

Kaikki eivät kuulemma opi vanhempinakaan.

-Huvittavimpia ovat kyllä ne tapaukset, jotka valistavat muita asioissa, joissa he itsekin ovat mokailleet. Esimerkiksi on ihan käsittämätöntä sekä myös huvittavaa lukea siitä, kun joku humalassa väkivaltaisesti käyttäytynyt/käyttäytyvä tuomitsee toisia juomiseen liittyvissä asioissa ja kertoo olevansa hyvänä esimerkkinä siinä, miten kuuluu käyttäytyä.

Lue blogia tästä

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, tekopyhyys

Kommentit

Tekopyhää on myös se, että Jasso poistattelee täältä kommentteja, jotka ei satu olemaan oman mielen mukaisia. Totuus kun ei aina ole niin mukavaa, vai mitä? Ymmärrän hyvin, että Kanervakin antoi pakit tälle ”poliitikolle.” Kertoo paljon lehden tasosta, jos jutut on tasoa Jasso ja Cheyenne.

Hei vain! Emme poista täällä kenenkään pyynnöstä kommentteja. Emme niitä julkaise, jos ne eivät ole mitään muuta kuin alatyylistä roskaa ja henkilön haukkumista. Eikö se ole sinustakin hyvä menetelmä? Ilmeisesti olet myös aivan väärässä paikassa, jos et ymmärrä, että Hymy.fi on viihdemedia. Terveisin tämän palstan mode.

Kommentissani oli faktaa asioista, joista jopa Hymy on aiemmin kirjoittanut, miten ne on alatyylisiseksi roskaksi muuttuneet 😀 vai ei kai mode vihjaa, että koko työpaikkasi on alatyylistä roskaa? Ja teidän käsityksenne viihteestä on siis Jasson kirjoittamien itsekehujen, ja miljoonannen ”sen oikean rakkauden”, julkaiseminen, ilman että vaivautuu tarkistamaan edes asioiden todenperäisyyttä? Huh. Tämä oli varmaan haaveena, kun toimittajan urasta haaveilit. Uran huipulla! Olen todellakin väärässä paikassa, se onkin ainoa asia, missä olit oikeassa. Hyvää jatkoa Jasson, Tukiaisen ja Finnswingersin mainosten parissa.

Jasmininhan piti aikuistua ja lopettaa tuomitseminen. Martinan ynnämuut hän saa kuitenkin tuomita? Eikös se ole tekopyhistelyä, että tekee juurikin päinvastoin kuin saarnaa. Tukiainen ja Mäntylä, samasta puusta.

Oma kommentti