Jasmin Mäntylä oli naimisissa homon kanssa – kannattaako hän siis homoavioliittoja?

Jasmin MäntyläKohukaunottarena ja kunnallispoliitikkona tunnettu Jasmin Mäntylä kirjoittaa blogissaan homoseksuaalien avioliitoista. Mimmin mielestä tärkeää on se, että ihmiset voivat elää hyvässä suhteessa, ja juuri sen valitsemansa ihmisen kanssa.

-Minä en ole koskaan ymmärtänyt sitä, minkä vuoksi samaa sukupuolta olevat henkilöt eivät voisi mennä keskenään naimisiin. Uskon, että lapsi voi olla täysin yhtä onnellinen ja elää yhtä hyvää elämää, vaikka hänen vanhempansa olisivatkin samaa sukupuolta. Tärkeintä lapsen kannalta taatusti on se, että hänen vanhempansa rakastavat toisiaan ja voivat tarjota ehjän perhe-elämän lapselleen, kirjoittelee Jassu.

Neiti moittii kirjoituksensa päätteeksi niitä ihmisiä, jotka puoltavat jokaiselle kuuluvaa vapautta, mutta vastustavat homoavioliittoja.

-Useat kyllä sanovat, että ihmisten kuuluisi saada elää vapaasti ja juuri siten, kuin haluavat, mutta silti he vastustavat sukupuolineutraalia avioliittolakia ja kokevat sen jopa jonkinlaisena uhkana. Se on kaksinaismoralismia pahimmillaan.

Jasmin itse oli naimisissa homoseksuaalimiehen kanssa nuoruudessaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

En tajua kuka on manne ja kuka sen näkönen. Jasmin kun ei ainakaan oo mustalainen ja oskari on vaaleetukkanen mies………..
Asiaan eli onnea eduskuntavaaleihin jasmiinille paljon! Oot ihana nainen ja mahtava ehdokas, onneks asun saman vaalipiirin alueella ja saan äänestää sua! Onnea myös kihlautumisen takia!

Jasmin ja Oskari on mielestäni hyvä pari ja ihan normaalilla tavalla. Kummastakaan ei ole saanut lukee mitään negatiivista pitkiin aikoihin ja Jasmin on ainaskin fiksuuntunut viime vuosina tosi kovasti. Sen lisäksi se on ihan mielettömän kaunis nainen!

Jasmin Mäntylä ja Oskari Katajisto on kyllä loistava kihlapari. Toinen on ollut naimisissa homon kanssa ja toinen on tehnyt lapsen serkkunsa kanssa!

Jasminista on tullut aikuinen. Mäntylä kirjoittaa täyttä asiaa, monet ihmiset harjoittaa kaikenlaista rasismia ja se on sairasta! Hyvä Jasmin!!

juupa juu,kaikkea pitää yrittää.Koulunkäynti kannattaa!

En ole mikään suhde terapeutti todellakaan. Eli en ole ollut kuin pisimmillään viikkoja kestävässä suhteessa ja viimeiset 3 vuotta poikamiehenä torjuen kaikki isku ja seksi yritykset, mutta voin sanoa, että jasmiini ei ole olekkaan niin tyhmä tai ei lainkaan tyhmä, kuten luulin. Hän on joko kasvanut tai sitten varttunut ja se tapahtuma kertoo heti minulle, että hän osaa käyttää kaikkia nappuloitaan, jos haluaa. En ole homo, mutta jasmiinin kukka puhuu asiaa. Rasismi joka ikisellä alalla ja saralla on lapsellista tyhmien ihmisten tyhmiä tapoja olla mieltä jostain mistä he eivät joko tiedä tai ole perillä. Tämä sama pätee joka ikisessä asiassa mitä mailmassa on. Piste ja lukko. Edellinen on fakta, jonka en usko koskaan muuttuvan, niin kauan kuin meitä täällä maapallolla on ennen lopullista naulaa arkkuun. Toivotaan ettei se 2012 johon en usko, pidä paikkaansa. Jappaani kyllä herätti epäilyksiä. Maasta olet sinä tullut ja maaksi olet sinä tuleva sanoo raamattu ja minä olen täysi ateisti.

Oma kommentti