”Jasmin Mäntylä pakeni humalaista Lyly Rajalaa vessaan!”

Lyly RajalaJasmin MäntyläOikeus päättää kesäkuussa, onko ex-kansanedustaja ahdistellut naisia. Hymy kertoo nyt erään illan tapahtumista yli yhdeksän vuotta sitten.

Poliitikkonakin kunnostautunutta Lyly Rajalaa on syytetty Helsingin käräjäoikeudessa alhaisista asioista: naisten seksuaalisesta häirinnästä. Todistajia on marssitettu saliin useampia. Lyly on kiistänyt syytteet.

Hymy tuo nyt esille vuonna 2002 tapahtuneen episodin, jossa Rajala ilmestyi yllättäen päihtyneenä Jasmin Mäntylän takahuoneeseen tämän keikalla. Jasmin kiusaantui lähikontaktista ja pakeni vessaan ovet paukkuen. Hän ei suostunut tulemaan takaisin ennen kuin tunkeilija oli poistettu.

Rajalalla lienee ehkä reippaampi käsitys siitä kuuluisasta ”hyvästä mausta” kuin meillä muilla kuolevaisilla. Lue asiasta lisää Hymyn kesäkuun numerosta.

Myöhemmin Jasmin ja Lyly on bongattu sulassa sovussa myös ravintolaillallisilta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Lyly Rajala

Kommentit

Missä vaiheessa Rajala on haastettu oikeuteen? Viimeksi hän oli itse asianomistajana jutussa, josta oikeus päättää onko hänen kunniaansa loukattu.

Eikös toi Jasmin ole vokettellu vanhempia miehiä??

Lulu, tarkasta ensin syntymävuotesi, jos se alkaa esim 90-luvulla, niin unohda koko juttu. Jasmin on meidän aikuisten juttu.

Kiitos suomen kansa että ette äänestäneet Lylyä enää eduskuntaan. Kiitos!

Oma kommentti