Jasmin Mäntylä ryhtyi vastaiskuun!

Jasmin MäntyläTiuhaan tahtiin blogiaan päivittävä Jasmin Mäntylä kirjoittaa tällä kertaa Kalevan Pohjoisen Ääni -blogissaan erilaisuuden rikkaudesta koskien homojen oikeuksia ja heihin liittyvää rasismia. Jasmin kertoo seuranneensa kirkon nuorisoliikkeen kampanjaa, jonka mukaan ihminen tulisi parantaa homoudesta.

-Tuo on mitä hirvittävintä rasismia ja siinä ohitetaan kaikki ihmisten todelliset oikeudet määrätä omasta elämästään. Mikä oikeus kenelläkään on tuomita toisen tyyli elää? Se, että homoutta verrataan rikoksiin ja sanotaan, että se on sairaus, on täysin käsittämätöntä! Miten nykyaikana löytyy tällaisia ihmisiä, jotka eivät suvaitse mitään, joka poikkeaa heidän omasta elämästään, Jasmin vaahtoaa.

-Kun otetaan huomioon vielä se, miten ”pihalla” nuoret voivat olla oman elämänsä suhteen, kenenkään ei tulisi olla pahentamassa sitä tilannetta ja vaikeuttaa sellaisten nuorten elämää, jotka ovat kiinnostuneita samaa sukupuolta olevista henkilöistä. Sellainen voi pahimmillaan johtaa todella hirveisiin tekoihin ja valintoihin, Jasmin jatkaa.

 

 

 

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

JOS EI OLE MUUTA AIHETTA KUN TÄMÄ rasismi KYLLÄ SILLÄ PÄÄSEE AINASKII MINISTERIKSI JA SEURAAVAKSI NAISPRESIDENTIKSI NYKYISELTÄ SAAT VARMAANKIN ÄÄNEN PENASTA PUHUMATTAKAAN

kuntapolitiikka on luottamusta kaupunkilaisilta ja pohjaa myös tällasiin vaaleihin. Jasmin on mun mielestä näyttänyt sen et on oikeesti tosissaan mukana politiikassa ja sitä jatkuvuutta monelta ns julkkuehdokkaalta puuttuu.

Se nyt ei paljoa vaadi ,jos on mukana kunnallispolitiikassa.

Helkkarin hyvä ja hieno nuori ehdokas, turhaa moittia näin fiksusti aattelevaa naista! Hattua nostan Mäntylälle.

Hienoa Jasmin. rohkea nainen joka uskaltaa sanoa mielipiteensä. Joo ei tosiaan ole pelkkä julkkuehdokas vaan saanut hyvin jalkaa politiikan oven väliin. Äänen voin Jasmiinille luvata!

”Töideni lisäksi olen mukana kotikaupunkini kunnallispolitiikassa. Kokoomukseen olen kuulunut vuodesta 2000 lähtien ja tällä hetkellä olen Oulun kaupunginvaltuuston varajäsen, nuorisoasiainlautakunnan jäsen, Arinan edustajistossa, sekä paikallisyhdistyksemme Pokkisen Kokoomuksen hallituksessa, sekä toimin Kansallisen Lastenliiton Pohjois-Pohjanmaan puheenjohtajana.”

Aika paljon enemmän meriittiä kuin useimmilla muilla julkkisehdokkailla. Toivottavasti Jasmin joskus opittaisiin ottamaan vakavasti, onnea vaaleihin!

En äänestä minäkään!Näissä vaaleissa vaikuttaa koulutustausta,ei ulkonäkö,julkisuus,poikaystävä…

Tämä on kyllä niin kaunis nainen. ja ilman meikkiä vaan parempi! upeaa!

milloin seksuaalisesta suuntautumisesta on tullut rotu (ts. jolloin siihen kohdistuva syrjintä olisi kutsuttavissa rasismiksi)?

Jasmin ehkä kuvittelee saavansa ääniä kommenteillaan? Veikkaanpa, että Jasminin olisi kannattanut olla avautumatta. sen verran moni potentiaalisista äänestäjistä on hänen kanssaan eri mieltä, että Jasmin tulee pettymään äänimääräänsä.

Oma kommentti