Jasmin Mäntylä uhkaa poliisilla!

Jasmin MäntyläTakavuosien kohukaunotar, mutta nykyinen kokoomusaktiivi Jasmin Mäntylä kertoo blogissaan häiriköstä, joka on jälleen aktivoitunut Jasminin tultua lähes puolen vuoden komennushommista Rodokselta.

Häirikkö on Jasminin mukaan sitä mieltä, ettei entisen kohukaunottaren pitäisi olla lainkaan kykypuolueen riveissä, ja kiusanhenki onkin kuulemma kirjoittanut puoluetoimistolle valituskirjeen Mäntylästä.

Kaiken lisäksi häirikkö harrastaa vanhanaikaista kirjeterroria Jasminille itselleen.

Oululaiskaunotar toteaa kärsivällisyyden alkavan vihdoin loppua ja hän uhkaa kirjeillä pommittavaa mielipideterroristia rikosilmoituksella, jos tämä vielä jatkaa edesottamuksiaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Jasmin Mäntylä, Kokoomus

Kommentit

voi voi jasmin tunkee lööppeihin millä tahansa verukkeella… hoh hoijaa.. on se rankkaa kun kiusataan…

Onko tuo se rattijuoppo joka oli homon kanssa naimisissa eikä muutenkaan ole pätevöitynyt missään, no, omiaan siihen kyypuolueeseen.

Kuntavaalit tulossa vajaan vuoden kuluttua. Siksi Jasmin aloittaa julkisuuskampanjansa jo hyvissä ajoin, sama se, mitä puhutaan, kunhan saa edes jonkinlaista medianäkyvyyttä.

ohhoh jos ootta jasmiinia koittaneet vuonna 95, ootte vissiin pedofiileja kun jasmin on ollu sillon 13 v. syntynyt se on vuonna 1982.

Juuri näin, jasmin ei todella ole mikään bimbo, mutta iso osa täällä kommentoivista on. Miten ihmiset voi kommentoida kaikkiin juttuihin yhtä tyhmästi aina, omituista ja sairasta. Jasmin on oikea kaunotar ja tyylikäs nainen. Tuon rinnalle kalpenee muut julkut mennen tullen.

jasmin on sentään kaunis ja älykäs nainen, toisin kuin saanat ja johannat jne

Ei kiinnosta kyllä yhtään mitä Jasmiini sanoo.

Lollotissikuvat kiinnostaa kyllä.. mistä ne taas löytyi??

Mitä menneisyyden teoilla on tekemistä tän hetken kanssa. Onhan tuo jasmin jo 29 v. ja ollu kokkarina jo jonkun reilu 10 vuotta. Toki sitä voi aikuistua kuten jasmin tehny. suosittelen monille muillekkin samaa. ja häiriköille poliisi voi määrätä esim lähestymiskiellon jolloin sen saanu ei saa ottaa toiseen enään mitään yhteyttä. Mäntylässä on hienoa asennetta mun mielestä, tekee mitä tahtoo ja uskaltaa ilmasta mielipiteensä.

arto parka tuksulta turpaan tampere ilveshotelli tiistai hyvä tuksu kohta häkki heilahtaa

Voi voi-ensin neitokainen tuppaa julkisuuteen milloin kennekin julkkismiehen kanssa…ja sitten-vakuuttava kokoomuspolitiikko? Kuka uskoo? Kenen on vastuu? Häjy nauru…….

Kokoomusko kykypuolue? L0L
Pelkkiä verorahoilla porhaltavia kusipäitä! Joka ikinen kokoomuslainen tulisi lähettää Somaliaan näkemään nälkää.

Älä Jasmin välitä noista tyhmistä ja hulluista. Tosin jos pitkään häiriköi, kannattaa tehdä ilmoitus. Poliisi on ystävä, niin sitä sanotaan!

Oma kommentti