Jasmin Mäntylä vaatii raiskaajalle kovempaa tuomiota!

Jasmin MäntyläAikoinaan Jasmin Mäntylä tunnettiin lööppien kuumana kissana ja nyt Oskari Katajiston seurustelukumppanina. Kaikkein eniten Jassu haluaisi kuitenkin olla asiallinen poliitikko ja kansanedustaja. Niinpä hän hakeekin eduskuntaan tulevissa vaaleissa kokoomuksen jäsenkirjalla ja Oulun vaalipiiristä.

Hymy haastatteli Jasminia, vanhaa tuttavaansa, tammikuun numeroonsa. Selvisi, ettei Jasmin varsinaisesti kadu kohumenneisyyttään. Itse asiassa siitä voi olla jopa hyötyä:

-Minun ei ainakaan tarvitse pelätä vanhojen asioitteni kaivelua, sillä kaikesta on jo kirjoitettu, Jasmin nauraa.

Lue Hymystä myös, millaisia asioita Jasmin haluaisi kansanedustajana ajaa. Ainakin kovemmat rangaistukset rikollisille, kuten raiskaajille, ovat nuoren poliitikon toivelistalla.

-Raiskaajilla on liian lyhyet tuomiot! Jasmin tietää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Oskari Katajisto

Kommentit

Jasmin on hieno nainen ja hyvä ehdokas, tärkeitä asioita kannattaa jatkossakin nostaa esille.

Onnea uuteen uraan ! pidä nyt vaatteet päällä jatkossakin!

Pedofiileiltä pallit pois ja ankarat tuomiot esim 50v uskomatonta on myös se että homot eristetään kirkosta ja samalla kirkonsisäiset pedofiilitapaukset sen kuin jatkuu ota jasmin puheeksi kun eduskuntaan menet muista tehdä sitten jotain.

Kyllä rattijuopotkin pahoja on kun usein vievät muiden hengen joutumatta edes vastuuseen. Miksei Lollo-Jasmin niistä puhu..HÄH?!?

Ja missä ne Jasmiinin ”tissi”kuvat on??

V*tut politiikasta, ketään ei kiinnosta. Tissejä tiskiin!

Jos tuo pääsee eduskuntaan, kyllä Kanervalla taas housut paukkuu. On meinaa valtavat T-I-S-S-I-T tällä missillä!

Onkos Jasminilla ollu siis seksisuhde serkkunsa kanssa? Ihan älyttömän siistii!! Jasminilla on myös isot tissit, sopis pornoalalle!

Eiköhön meillä kaikilla ole menneisyys.. ”synnitön heittäköön sen kiven” vai miten se menee.. kun on pikkasen elämää nähnyt niin osaa katsoa maailmaa useammasta vinkkelistä..tsemppiä vaan Jasmin:lle ja toivottavasti menee vaaleissa läpi!!

Mäntylä was convicted and on probation in 2006, when she was driving under the influence of alcohol and crashed her car. She also didn’t have a driver’s license

Onko tuo jäänyt rattijuoppoudesta kiinni? Ihimisen muisti on aika lyhyt joten kertokaapa lissää. Milloin, missä, romillemäärä,mikä oli tuomio?

puolikas!

”Mäntylän eksoottinen ulkonäkö on perujaan suomalaiselta äidiltä ja intialaiselta isältä”

Oma kommentti