Jasmin Mäntylällä menee kovaa Rhodoksella!

Suomalainen kohumalli Jasmin Mäntylä on ollut lähes koko kesän poissa viihdeuutisten otsikoista, sillä neiti on viettänyt lomansa Kreikan Rhodoksella töiden sekä kuvien perusteella miesten kanssa.

Ennen lähtöään Rhodoksen lämpöön, Jasminin ja näyttelijä Oskari Katajiston parisuhde ajautui karikolle ja parin kihlaus purettiin. Kenties tämä kaunotar on hakenut ulkomaanmatkallaan pientä lohtua rantapojista?

Jasmin kirjoittaa blogissaan ihanasta saaresta, ystävistä sekä työstä ja paljastaa pitkittävänsä oleskeluaikaansa Rhodoksella – olisiko jäämisen syynä kenties pieni romassi? Julkaisemistaan kuvistaan päätellen Jasminilla ei ole ongelmia miesrintamalla.

Tsekkaa itse!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Oskari Katajisto

Kommentit

Kyllä kokoomuksen väki koki suuren menetyksen Oulussa, koska Jasmin neito ei tullut valituksi eduskuntaan. Missä ovat nämä ”puutarhan” hoitajat ja ”rumpalit” jotka eivät osanneet pitää kiinni neidosta.

Nimenomaan…noi paikalliset karvakädet on kikkelit ojossa heti kun naista saapuu saarelle…ei mitenkään ihmeellinen tai yllättävä tapahtuma. Nämä on niitä loisia jotka elelevät turistin kustannuksella.

joo, näköjää on jasmiinalla menossa hampurilaisen kääntöö herpes-saarella D)

ne jasminen alastonkuvat voitais taas ottaa hymyssä arkistoista…!

Oma kommentti