Jasmin puolustaa Kanervaa

Jasmin MäntyläKokoomuksen riveissä kunnallisvaaleihin lähtevä yrittäjä Jasmin Mäntylä ottaa tämänkertaisessa Hymyn verkkosivuille kirjoittamassaan blogissa kantaa tapaus Ilkka Kanervaan.

Jasminin ja Kanervan suhteet ovat takavuosilta hyvin tiedossa. Tuolloinkin puhuttiin tekstiviestijupakasta, ja Kanerva syytti Jasminin lähettäneen hänelle viestejä. Jasminin mielestä viestittely oli molemminpuolista.

Menneet ovat menneitä, ja Jasmin on antanut Ilkan synnit anteeksi. Jasmin kohottaakin peitsensä nykyajan salarakkaita vastaan, ja suomii siinä samalla Lenita Airiston sanomalehti Kalevalle antamat kommentit maanrakoon.

Lue Jasminin blogi!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Jasmin Mäntylä, Lenita Airisto

Kommentit

Maailman kaunein Jasmin kirjoittaa asiaa, ei ministeriä pidä erottaa kun se on viriili ja siis terve mies. Eikö ministeri muka saisi olla ihminen?

Olette vaan kateellisia. Kyllä meistä kaikista olisi hienoa olla Jasminin kanssa . Suomen hienoin nainen.

Hyi Hymy. Ei toisten viestejä saa julkaista.

Jos Hymy julkaisee ne viestit, niin ilman muuta ostan lehden.
Rehellinen ja kunnon ihminen, jolla ei ole mitään pelättävää, voi puhtaalla omallatunnolla todeta oikeuden ja tuomion edessä: oikeutta minä pyydän, enkä armoa.
Meitä tav.kansalaisiahan kun on aina lapsuudestamme saakka kehotettu ja opetettu kertomaan totuus, ja meille on elämämme joka vaiheessa vakuuteltu, että ”rehellisyys maan perii”, kun taas poliitikon totuudenkertomisentaito ei juurikaan kehity vuosien mittaan.
Nyt saamme kuulla totuuden, ainakin Kanervan kohdalta. Kiitos tästä Hymy-lehdelle.

Minä ainakin ostan Hymyn, jos vaan Hymy julkaisee ne 200 tekstaria!! Saatanpa tilata koko vuodeksi.
Julkaiskaa ne 200 kpl, haluan tietää mistä olen maksellut veroja ja Kanervikon palkkaa.

Naisten osuuteen en ota kantaa. Sen vaan haluan sanoa, että ulkoministeri ei saa olla tyhmä. Ja mitä muuta Kanervan käytös on ollut kuin tyhmää. Ja toisekseen; jos mies on oikeasti puoleensavetävä, niin ei hänen tarvi pommittaa naisia tekstiviesteillä, eikä muutenkaan pyydellä naisia kanssaan ulos.

Onnea Jasminille kunnallisvaaleihin. Ilkan kanssakin varmaan synkkaa.

Mitenkään arvostelematta Jasminia, en silti pidä siitä, että Iken käytös rajataan vaan yksityiselämän puolelle. Kyllä hyvä käytös pitää olla yksityiselmässäkin, jos on ministerin asemassa.

anteeksianto on tietysti hieno juttu, muttei se poista sitä, että meillä on ministeri, joka saattaa tehdä tämän saman taas uudelleen.

Oma kommentti