Jasminiakin kosittiin!

Jasmin MäntyläKesä saa tunteet kuumenemaan, sillä kohumimmi Jasmin Mäntylällekin on virrannut kosiokirjeitä. Muutama viikko sitten Jasmin Mäntylä ja näyttelijäkomistus Oskari Katajiston erosta kohuttiin oikein urakalla. Jasmin on jo jatkanut elämässään eteenpäin, ja hyvältä näyttää, sillä neidin nettisivujen vieraskirja-osioon on jo sadellut kosintaviestejä.

– Kiitokset teille, jotka olette tuonne vieraskirjaani terveisiä kirjoitelleet! Sieltä olen saanut lukea todella ihania viestejä, kannustuksia ja kehuja – arvostan niitä jokaista todella. Äskeiseen erooni liittyen sinne oli tullut pari tsemppaavaa viestiä, joista toisessa todettiin hyvin se, että aina kannattaa harkita asioita tarkkaan ja toimia sen mukaan. Joukkoon oli ”eksynyt” jokin kosintaviestikin, mutta nyt ei taida olla ihan paras aika sellaiselle. Kiitos silti… Jasmin kirjoittaa blogissaan.

Mimmi sivuaa myös blogissaan muita kommentteja, joista yksi liittyi nuuskan käyttöön. -Kyseltiinpä siellä mielipidettäni myös nuuskaan liittyen. Itse olen sillä kannalla, että nuuskan myyntiin liittyviä rajoituksia ei tulisi muuttaa, vaan mieluumminkin kannustetaan ihmisiä pysymään siitä erossa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jasmin Mäntylä

Kommentit

Hohhoijaa mitä ”uutisia”. Alkakaas nyt töihin hymyläiset, ja selvittäkää mitä siellä Jori Coppolan mökillä oikeasti tapahtui.

Näyttelijäkomistus vai näyttelijä komistus? Suomen kieli?

Oma kommentti