Jätti lukion kesken – tienaa nyt 63 000 euroa vuodessa!

Juha VuorinenJuha Vuorinen on kirjailija Juoppohullu-kirjasarjan takaa. Sarjan viidennen osan on tarkoitus ilmestyä tänä vuonna.

Vuorinen on työteliäs mies, mutta maaliskuun Hymy-lehden haastattelussa hän toteaa, että menestyksen on muutoinkin pakko olla hänen maaginen kohtalonsa.

-Minulla ei ole koulutusta, sillä lukio jäi aikoinaan kesken. Olen muutenkin aivan tavallinen suomalainen mies. Uskon, että kyseessä on kosminen tilaustyö ja menestykseni on kirjoitettu tähtiin, huumorimies toteaa.

Vuoden 2008 verotuksessa suosikkikirjailija nappasi 63 000 euron vuositulot, eli yli viisi tonnia kuussa. Ei hassummin kouluttamattomalle sällille!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kirjailija, Juha Vuorinen, Juoppohullun päiväkirja

Kommentit

onhan tuusulan goljatilla kovemmat tulot kun yli kuuskyt donaa onhan sillä jumalauta penskojakin kun pirtti viljelijällä mitä elättää….

Onkos tuo kohtuullinen tienesti ilman kummempaa koulutusta sittenkin hyvä asia. Vielä noin viikko sittenhän tuntui olevan kohtuullisen negatiivinen juttu jos ilman koulutusta pääsi hyville tienesteille. Ainakin siltä se näytti kun seurasi erääseen lakkoon liittynyttä uutisointia ja keskustelua.

Täähä on hyvä sivusto ku blokkaa nämä lukion kesken jättäneet ”ns. roskaposteina”, kun nämä raukka parat eivät kykene vastaamaan alla olevaan kysymykseen. Hyvä tietää ettei tarvitse tyhmien kanssa kirjoitella täällä. niin ja ettei iha offtopiciks mene ni tuskin juha enää niistä 80k€ näe senttiäkään vuonna 2020, ja silloin vuositulot ei ainakaan kirjoista ole noin suuri.

Mitäs ihmeellistä tuossa on? Itse olen 28v, peruskoulu nipin napin käytynä. Nyt myyn tietoliikennepalveluita ja tienaan reippahat 50k€ vuodessa..ja varmasti löytyy paljon samankaltaisia tarinoita!

Oma kommentti