Jeesus mitä venkslausta! Tuksu saa sittenkin levyttää!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen oli tänään otsikoissa Hymyn kerrottua ensimmäisenä, että mimmin Raumanmeren Juhannusjuhlille ensiesitettäväksi kaavailtu SEXX-biisi jää kokonaan levyttämättä.

Tukiaisen oli määrä levyttää kappale jo viime viikolla, mutta asia siirtyi tälle päivälle. Tuksu ei kuitenkaan vastannut puhelimeen eikä ilmaantunut paikalle, josta oli järjestetty kyyditys studioon.

Tuottaja Esko Koivumies tiimeineen ilmoitti kovasanaisesti, että Tuksun levytyssopimus, joka tiettävästi on sinkun kohdalla suullinen, puretaan.

Nyt asiaan on tullut lisävalaistusta.

-Huomenna yritetään sittenkin uudelleen klo 13.30 aikaan. Tukiainen oli joutunut ongelmiin kaupungilla, kun hänen kännykkänsä oli kuulemma jäänyt taksiin, eikä sitä enää löydetty mistään, tuotantotiimistä kerrotaan.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-teki-oharit-sopimus-purettiin

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaisen-tuottaja-venkslausten-jalkeen-luotto-meni-sinkkua-ei-tule

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Esko Koivumies

Kommentit

tai sitten prepaid kännykkä, josta saldo loppu. Vois näitä tekosyitä aina pistää kännykän piikkiin. Työkseen ilm. kännyä tarvitseva hemaiseva CEO taas mokaa.Ei mitään uutta Jossulta.

tuksu bongattiin eilen eräästä pk-seudun mäkkäristä klo 04.12. Oli semiräjähtäneen näkönen ja kännis ku käki

Äkkiä Jossulle uusi kännykkä, eihän taiteilija pärjää ilman kommunikointivälinettä.

Ja oottakaas, kun Seksibiisi ei menesty. Sitten Jonsuponsu itkee, ettei ikinä eikä koskaan olisi pitänyt levyttää sitä! Hän kun haluaisi laulaa kauniista asioista ja syvistä tunteista, kuten joskus kertoili.
Mutta nimi tuli lehteen ja tekstitelkkariin. Jes.

Olisihan se ”who the fuck is” Tuija Järvinen voinut sen seksibiisin levyttää. Ei siitä hittiä nytkään tule.

huhh huh! pitää nyt tenua hyyssätä.. jos tekee oharit NIIN TÄTS IT !! ei mitään sääliä joupoille !!! .. en ymmärrä miks hymy, maikkari, seiska rahoittaa neitosen pillerin huuruista elämää ?? kun ei edes pidä mistää kiinni mitä on sopinut !! nyt slkoi VI*UTTAMAAN JA RANKASTI TUO KLAMOURH*RO .. ennen oli jopa huvittavaa …. SAA*ANA

NO huhhuh! On toi Koivumieskin kyl kans yks. Samoin Jarvinen. Keta muuta ne sais hoynaytettya levyttamaan biisin nimelta ”SEXX” – muuta kuin Tukiaisen?! Tottakai sopimukseen palataan Tukiaisen selityksien jalkeen.

Ja viela Johanna Looppijulkkiksesta sanoi, etta ei ois pitanyt koskaan tehda sita biisia, miksi kukaan ei neuvonut hanta olemaan tekematta sita… ja nyt tekee biisin joka on aivan taatusti jotain niin noloa, etta ihan variksetkin nauraa!

Koivumies/Jarvinen on kuin Nykasen entinen manageri.

Oma kommentti