Jenkkiläinen juorusivusto valitsi: Johanna Tukiainen on ”Päivän lumppu!”

Johanna TukiainenYhdysvaltojen suurimpiin juorusivuihin kuuluva Dlisted.com on valinnut Johanna Tukiaisen ”Päivän lumpuksi.” Tuksu esiintyi nettisivuilla eilen.

Aiemminkin suomalaista naiskauneutta on Dlilsted.comin sivuilla esiintynyt. Muun muassa Susanna Sievinen ja Susan Ruusunen vierailivat saitin tähtinä viime vuonna.

Saitilla kerrotaan Johannan historia ulkoministerin kaatajana. Kuvissa Johanna poseeraa seksikkäänä ja toistakymmentä kiloa laihempana, mutta myös epäedullisempaa matskua on joukossa.

Katso kuvia tuolta:

http://www.dlisted.com/node/33438

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Susanna Ruusunen, Susanna Sievinen

Kommentit

EIE IEI EI EI EI EI SAATANA. HÄPEÄ. JOPA YHDYSVALLAT NAURAA MEILLE NYT.. EI SAATANA. EI VITTU HELVETTI. EI EI EI. Tapan itseni, NYT.

Kyllä on Tuksu niin eilistä päivää, kuin vain voi olla, koska uutinen päivän lumpuksi valitsemisesta amerikan ihmemaassa ei kirvoita enää montaakaan kommenttia. Tuksu voi vain huokaista ja ajatella, että 15min julkisuudessa on ohi.

Ei häntä kukaan mollaa, jollei itse anna itseään mollattavaksi! Tiedetään, että hänellä on mieliala matalalla. Lääkkeet on todellakin siihen keksitty, kuten tää mimmi itse myöntää.

Ei ole kivaa kun niin monet kiusaa Johannaa. Jolla tuntuu olevan muutenkin ongelmia. Kumpa joku auttaisi häntä. Mä olen pahoillani siitä, että ihmiset saa iloa tällaisesta toisten mollaamisesta.

Säälinsekaista naurua, Tukiaiset Vantaan Vagabondassa ryhmä kävelyllä ja piti kuulemma olla eroottista tanssia. Noi siskokset ei osaa sitten mitään muuta kuin pyöriä kuin tynnyrit lavalla. Siis päivää!!!

Tosi mairittelevia kommentteja dlisted.com:lla Jossusta, kuten esim. tämä:

Submitted by January72 on Sun, 08/16/2009 – 10:56am.

That first thumbnail speaks to me: it says ”41 year old truck stop hooker.”

Eikö maailmalla ymmärretäkään Jossun kansainvälistä kauneutta ja glamouria?

Katsoin Tukiaisen tanssiryhmän ryhmäkävelyä lavalla,tämäkö on sitä eroottista tanssia? Läskit taapertaa kuin kanat ja pyörittää peruukkeja päässään. Voi hyvä sylvi.

Juuh Tsaikowskin lumppu. Glitterikana vai teologinen seksitanssija??

Joo ei ja kyllä toi läski ei mene enää jatkoon,Näkemiin!!!!

Hohheijaaa, mitkä mielipiteet. Eikö Tuksu jo tuostakin huomaa, mitä ”maailmalla” hänestä ollaan mieltä? Tuossa vaiheessa lähtisi jo pois julkisuudesta, että ei nolaa itseään sen enempää!

”Is she in that Finnish band that won 2007 Eurovision (Lordi)?”

”Either way this should be tagged under ”Elegance has a name”

”I am shocked at how truly ugly she is. Usually the Finns are a pretty lot, but this one got hit with the ugly stick way too many times.”

Where’s Thor with his hammer when you need him?

HAhahahahahahahahah, olenko ainut joka uskoo että ens viikolla tuksu vie kirjoittajan oikeuteen? 😀

Kommenttiin nro 9. * Reps * no ei ainakaan tuollaista mitä Tuksu saa osakseen. Ei Tuksusta ainakaan mitään hyvää kirjoitella, tietoisuuteen se on noussut vain ja ainoastaan sellaisilla asioilla, että kuka tahansa norminainen kuolisi häpeään jos ne tulisi ilmi tai edes olisi tehnyt niin. Kaivapa sinä esiin Tuksusta jotain, missä sille ei samalla irvailla..

Hei! Laittakaa nyt ihmeessä kommenttejenne perään, että mitä ne jenkkilehdet teistä kirjoittaa!!! Voidaan verrata.

Miten tämä uusin titteli mahtaa ääntyäkään Tuksun suussa, kun esim. Motherfucker of the year oli suosituin julkkis? Mikä siis on päivän lumppu titteli?

Normaali täysin järjissään oleva ihminen olisi jo mennyt piilon julkisuudesta mutta kuten totesin ” NORMAALI ” . Mitä tekee tukiainen,munaa itsensä kerta toisensa jälkeen ja on ylpeä siitä. Ei taida burana enää auttaa.

VIHDOINKIN TOTUUS TULI JULKI,,EIPÄ TAIDA SITTENKÄÄN MUUTTAA MAIJAMIIN HÄH ÄHÄ ( kun sinne ei oikein ole mitään asiaa )

Hmm, mielenkiintoista!

Jännä oli lukea muiden lukijoiden kommentit d.isted´issä. Muun muassa:

”I would like to join several people of Finnish ancestry who have already posted their comments about being mortified by this creature.
My mother was from Finland, and I’m so embarrassed to see this nasty grotesque woman.
She is in no way a typical representative of gorgeous Nordic people who populate Finland (and Scandinavia in general). Please, don’t think that this is how Finnish people really look!!! 🙂 ”

Ja muut kommentit oli samaa laatua. Vieläkö Tuksuu luulee olevansa jotakin ”glamuuuria”? Jopa miesten kommentit sivulla oli tyrmäävät! Tuksu ei kiinnosta ulkomaalaisiakaan miehiä. Noh, ehkä vaan ”reikänä”, ei muuta.

Kyllä Tuksua ja hänen kauneuttaan arvostetaan ulkomailla 🙂

Oma kommentti