Jo viides BB-tähti Hymyn rohkeissa kuvissa – kuka?

Antti Kurhinen, Henna Kalinainen, Niko Saarinen, Mia Leviö… Kaikki he ovat viime tuotantokauden Big Brother -tähtiä. Ja kaikki heistä ovat esiintyneet alastonkuvissa Hymy-lehdessä tai sen verkkoversiossa.

Mutta ei neljä ilman viidettä.

Kuka on seuraava rohkea, joka päätyy sulostuttamaan sensuellisti sivujamme ja tuomaan silmänruokaa lukijoittemme iloksi?

Sitä ei paljasteta vielä, mutta elokuun Hymyssä se nähdään. Onko hän nainen vai mies, sekin nähdään sitten. Joka tapauksessa hänet kuvataan maan alla – kaivoksessa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Mia Leviö

Kommentit

Eiköhän tuo ole tyrkky-Nipsu. Hän kertoo Twitterissä, että hänellä on maanantaina ”erittäin mielenkiintoiset kuvaukset”.

Tyrkky-Nipsu on laittanut Twitteriin myös pornahtavan saunakuvan itsestään ja julkisuutta välttelevästä (heh heh) poikaystävästään:

http://twitpic.com/at0j6

Kuvataan kaivoksessa, eli tuonhan on pakko olla se Risto vai mikä vitun Johnny McMetal se nyt onkaan nykyisin.

Tämä ei voi olla muu kuin se tyrkky-Minna uusine kumitisseineen. Tuuli olisi kyllä kiva yllätys.

Luulin ensiksi sitä hirviaidan tolpaksi,mut se olikin tarkemmin katsottuna NIKO-PULKANNARU 🙂

Tiedän! BB-Anna! Hänhän on haaveillut kaivosmiehen ammatista.

Niko Saarinen ei kyllä ole ainakaan minun miesmuistini mukaan esiintynyt alastonkuvissanne? Se että nipsutv:stä julkaistiin yksi kuva on hieman siinä rajamailla minusta ? Koska nämä muut tyrkyt ovat näyttäneet koko tavaransa vain ja ainoastaan huomion ja rahan takia.

Oma kommentti