Joensuulaistytöt kostivat: Raiskaajalle kurkku takapuoleen!

Joensuulainen opiskelijanuorukainen miettinee jatkossa kahteen kertaan, ennen kuin rupeaa ottamaan naista väkisin. Seurauksena voi olla kurkku arkaan paikkaan.
– Se kundi ei vähään aikaan raiskaa ketään, naurahtaa kurkunasennustalkoissa mukana ollut joensuulainen opiskelijatyttö.

Tässä jutussa esiintyvät henkilöt eivät ymmärrettävistä syistä johtuen halua esiintyä omalla nimellään. Käytämme heistä tekaistuja nimiä Matti, Maija ja Liisa. He kaikki opiskelivat Joensuussa, kun tapahtumasarja sattui.

Matti ja Maija seurustelivat aikansa, mutta sitten pariskunnalle tuli ero. Matti yritti saada Maijaa vielä jatkamaan, mutta tyttö ei ollut halukas. Matilla haluja riitti. Hän halusi Maijan vielä kerran sänkyyn kanssaan. Mutta Maija oli toista mieltä. Matti oli kuitenkin Maijaa vahvempi ja väkisinmakasi tytön, vaikka tämä teki vastarintaa kaikin voimin.
Maija kertoi Matin vastenmielisestä teosta parhaalle ystävälleen Liisalle. Tytöt alkoivat suunnitella vastatoimia.
- Tiesimme Matin olevan kova poika ottamaan, joten päätimme tehdä kostoiskun hänen ollessaan tarpeeksi huonossa kunnossa, Liisa kertoo.

Kun sopiva illanvietto koitti, johon Matin tiedettiin osallistuvan, Maija ja Liisa järjestivät itsensä paikalle. Bileet pidettiin yksityistiloissa. Matti nappaili alkoholia melko tiukkaan tahtiin, mutta tytöt pitivät itsensä selvinä.
Sopivan hetken tullen Maija ja Liisa hivuttautuivat Matin läheisyyteen ja tulivat sanalle. Matti ei osannut aavistella mitään pahempaa ja arveli Maijan unohtaneen koko väkisinmakuun. Rupattelu jatkui rattoisasti, ja vieläpä Matin haluamaan suuntaan.
- Me annoimme Matin ymmärtää, että hommat voisivat hoitua vaikka kummankin kanssa, Liisa hymähtää.
Matti uskoi koko jutun ja oli innoissaan. Tytöt johdattelivat Matin tunnelmavalaistuun huoneeseen, jossa he olivat kolmistaan. Kun Maija ja Liisa alkoivat lähennellä Mattia ja rupesivat riisumaan tätä, Matti ehti ohikiitävän hetken ajatella, että hän saa nyt kahta naista kerralla.

Se oli väärä päätelmä. Kun tytöt saivat Matilta housut jalasta, he toteuttivat suunnitelmansa. Maijan käteen ilmestyi jostakin komea kurkku, jonka hän suurempia suruja tuntematta survoi Liisan avustuksella Matin peräaukkoon. Matista tuli varmaankin Joensuun ensimmäinen kurkullaraiskattu mies.
- Minä pitelin kaveria paikallaan, kun Maija heilui kurkun kanssa, Liisa tunnustaa.
- Se huusi kuin sika. Kai se sattui, mutta siinäpä sopi muistella, miltä Maijasta tuntui väkisinmakuun aikana.
Tarina ei kerro, mitä sitten tapahtui. Luultavasti tytöt poistuivat vähin äänin tai ankarasti kikattaen paikalta, ja Matti riuhtoi karmeasti sadatellen kurkun pois arasta paikasta. Hänen uransa syväkurkkuna oli siltä erää ohi.

Selvin päin olevalle miehelle ei kaksi naista sullo kurkkua peräsuoleen millään konstilla. Kumpikaan tytöistä ei ole halukas antamaan sen tarkempia tietoja julkiselle sanalle tapauksen kulusta ja kurkun kohtalosta. Matin väkisinmakuun uhriksi joutunut Maija asustaa jo tätä nykyä miehensä kanssa Saksassa. Poliisille asti kumpikaan raiskausepisodi ei mennyt. Se on etenkin kurkkuepisodin osalta vahinko, sillä Joensuun skinilevottomuuksiin tottuneelle virkavallalle olisi suonut välillä hieman hupiakin raskaan työnsä lomassa.

Raiskatun opiskelijan tytön kosto oli karmea, mutta osuva. Raiskaajalle kurkku takapuoleen.

Juttu liittyy historiasarjaamme ”Hymyn hurjimmat”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kosto, raiskaus

Kommentit

rangaistava on miehen teko mutta niin on naistenkin.. Ketään ei saa vahingoittaa vaikka olisi tehnyt mitä? Kumman veikkaatte enemmän sattuvan, muna pillussa vai helvetin iso kurkku tottumattomassa perseessä? Mitä henkisiin arpiin tulee niin ei mies varmaan uskalla siitä kenellekään puhua ja kantaa tätä raiskausta jonka NAISET suorittivat koko elämänsä. Molemmat osapuolet oikeuden eteen.

’Nainen tuntee raiskauksessa suunnattomasti enemmän kipua ja naiselle jää pahemmat henkiset arvet ! ’ mistä voi tietää jääkö naiselle vai miehelle pahemmat ’henkiset arvet’ feministit päässy taas vauhtiin, tottakai miehen teko oli väärin mutta niin oli myös naisten mitä ei näytetä huomioivan täällä ollenkaan

ämmät vähän ylireagoinu. kurkku miehen perseessä sattuu aika helvetisti paljon enemmän kuin muna naisen pimpassa

No on kyllä vähällä mies päässyt. Muistan yhden tapauksen jossa naiset olivat leikanneet raiskaajalta kullin ympäriltä nahkaa saksilla. Se on voinut jo sattua…

”Miestä on kyllä sata kertaa vaikeampi raiskata kuin naista.”

Näköjään jutun mukaan onnistui hyvinkin helposti.

HYVÄ TYTÖÖÖT!!!!! juuri oikein tehty!!!! :DDDD
ja noihin edellisiin kommentoidakseni niin jos mies raiskaa naisen niin se on täysin eri asia kun nainen raiskaa miehen … Nainen tuntee raiskauksessa suunnattomasti enemmän kipua ja naiselle jää pahemmat henkiset arvet ! kummatkin ovat siis yhtä väärin , mutta ärsyttää tollatteet tasaarvo höpötykset….eköhän ne miehet kuitenkin täällä suomessakin ole vielä korkeammalla tasolla kuin miehet????? !

hetkinen eikös toinen nainen jota ei oltu raiskattu syyllistynyt rikokseen???eikö nyt sen miehen pitäis kostaa sille???

Voi luoja mitä paskaa jotkin jaksavat väittää… ”Mitä jos kyseessä olisi nainen joka olii raiskannut miehen?” Miestä on kyllä sata kertaa vaikeampi raiskata kuin naista. Ensinäkin suurin osa miehistä on fyysisesti vahvempia ja sitten meillä tääytyy vielä seistä että koko akti on mahdollista. Jokainen jonka mielestä naisen raiskaus on vähäteltävää tai edes jollain tasolla verrattavissa miehen raiskaukseen on itse ainakin osittain raiskari.

Jaahas. Nyt nämä tytöt ovat itse raiskaajia ja raiskaajillehan on oikein, että heidät raiskataan, eli nimet esiin ja kaikki halukkaat kostamaan tämä raiskais raiskauksella, sillä sehän on oikein ja vielä hauskaa ja hassua.

Kurkkua hanuriin kostajakurkkuhanuriraiskaajille.

Jahas jahas, taas suomen feministit ja kukkahattu tädit kokoontuu täällä.

”Olisitte tunkenut kesäkurpitsan sen kusipään perseeseen, kaivaneet lusikalla silmät ulos ja raapineet pallit jäätelökauhalla ulos! Väkivaltaa eli raiskausta ei koskaan tule hyväksyä!”

”kaivaneet lusikalla silmät ulos ja raapineet pallit jäätelökauhalla ulos!”

”Väkivaltaa eli raiskausta ei koskaan tule hyväksyä!”

…………………….niin mitä ei koskaan saa hyväksyä? Vittu mitä tekopyhyyttä.

Tässä tilanteessa oon kyllä ihan noiden tyttöjen puolella. Ihan hyä jos rikollisten tuomio olisi tietyissä tapauksissa samankaltainen kuin rikos.

Naiset on kyllä idiootteja. Kai kunnon sanktiot tulee tytöille tästä?

Kuitenkin vaan tykkäsi Matti tyttöjen touhuista, itselle ainakin kelpaisi.

”Entistä poikaystävää ei ihan voi pitää ”aitona raiskaajana” jos tyttö on ilmeisesti aikaisemmin suostunut jo aktiin tämän kanssa. Ja loukattiinko alkuperäisessä teossa vain yksilönvapautta, eli naisen oikeutta tehdä tasan mielensä mukaan, vai jotain korkeampia arvoja sen lisäksi?”

Kyllä äitis voi olla susta ylpeä, hohhoijjaa. Tiesitkö, että jopa avioliitossa tapahtunut raiskaus on raiskaus, myös lain edessä. Vaikka se penis olisikin mennyt samaan vaginaan aiemminkin, sitä ei saa laittaa sinne väkisin. Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää? Toivon todella, että tuollaiset idiootit tulisivat itse raiskatuiksi, että tajuaisivat mikä se raiskaus todella on. Pelle.

Ja teille muille munattomille sankareille, jotka luulevat että saavat nyt raiskata ketä tahansa kostoksi siitä, etteivät esim. saaneet kaupassa rahoistaan oikein takaisin, yhteiskunta ei tarvitse teitä. Oletteko tosiaan niin tyhmiä ja lapsellisia, että se on sama asia kostaa raiskaamalla raiskauksesta kuin jostain sanaharkasta? Jos jotkut naapurin sanomiset noin itkettää; Build a bridge and get over it.

Ihanaaa! Juuri näin! Olisitte tunkenut kesäkurpitsan sen kusipään perseeseen, kaivaneet lusikalla silmät ulos ja raapineet pallit jäätelökauhalla ulos! Väkivaltaa eli raiskausta ei koskaan tule hyväksyä! Ja pelkkä kuulopuhe riittää aina, ovat naiset meitä miehiä niin pitkään alistaneet!

Mäkin voin siis kostaa mun vittumaiselle naapurille raiskaamalla sen hyvännäkösen blondimuijan, kun ei oo omia siskoja ja omalla muijallakaan ei oo niin väliä. Vaikka naapurin muija sit tulis kavereidensa kanssa kurkulla seivästämään mun oman peräpukamasen perseen, niin ei se enää miltään tuntus. =) =) =) On siinä naisilla ollut älynkäyttö huipussaan.

# 28, Tanssihirvi:

”Entistä poikaystävää ei ihan voi pitää ”aitona raiskaajana” jos tyttö on ilmeisesti aikaisemmin suostunut jo aktiin tämän kanssa. Ja loukattiinko alkuperäisessä teossa vain yksilönvapautta, eli naisen oikeutta tehdä tasan mielensä mukaan, vai jotain korkeampia arvoja sen lisäksi?”

Ylläolevaa idioottimaisempaa ajatuksenjuoksua ei ole kyllä ihan hiljattain vastaan tullut.

@31. Sanoisin, että tälläisissä teoissa kosto on paljon parempi motiivi kuin halujen tyydyttäminen. Nainen ei ollut tehnyt muuta kuin ollut panematta miehen kanssa. Mies oli raiskannut naisen. Joten kyllä itse päädyn lopputulokseen, että naiset tekivät oikein raiskaustuomioitten ollessa niin saatanallisen pieniä.

Hyvä tytöt!
Sitä sai mitä tilas. Tietäen vielä itä-suomen oikeuslaitoksen ei mies olisi saanut edes oikeata tuomiota. Pääsi mokoma vieläkin liian helpolla…saunan takan olisi vielä tilaa!

Onko kukaan ajatellut verrata tätä tilannetta toisinpäin. Siis aina kun puhutaan tasa-arvosta kuten raiskauksissa yleensä on tapana niin sitä ei silti ajatella kuin ”voi heikot naisraukat” kuvakulmasta. Eli.

Kuvitelkaa että Ero on meneillään samassa tilanteessa mutta kundi jättää muijaa. Muija haluaa seksiä vielä kundi ei. Muija tulee päälle ja väkisin ratsastaa miehen. (tätä oikeasti tapahtuu paljonkin. Itsekkin olen käskenyt muijia lopettamaan kun vereslihaa alkaa kirvellä liikaa mutta vitut ne hurmoksessaan kuuntele.) Noh sitten kundit miettisivät kostoa ja päättävät kahden miehen voimin survoa kurkun tämän muijan perseeseen. Kuinka moni täällä hurraisi näiden kahden miehen ”sankari” teolle?

Molemmathan lääkärin kautta oikeuteen olisi oikea tapa menetellä. Ei tietenkään ketään väkisin maata mutta jos siitä ei heti mennä poliisille niin eipä voi kauhean hirveää olla. Tuossa perse-episodissa taas saatettiin tarvita oikeasti lääkäriä, tikkejä tai ehkä jopa leikkaus jos sulkijalihan on revennyt pahastikkin. Sulkijalihas voi kuitenkin revetä ihan peppuseksiä sovinnolla harjoitellessa. Jos kundi ei itse ollut treenannut niin kurkun sinne väkisintyöntö tekee varmasti pahaa jälkeä. Voisi verrata siihen että olisi kostoksi tökännyt hedelmäveitsellä vatsaan, sille nyt ei tietysti nauraisi kukaan…

Tekaistut raiskaussyytteet ovat joo yksi ongelma. En kuitenkaan usko asialla olleen nyt niin kinkyjä tyttöjä, että olisivat lähteneet tekaistua raiskausta kostamaan vihanneksen avulla.

Selkeistä raiskaustapauksista rangaistaan Suomessa lepsusti ja se on ihan todellinen ongelma. Naisten oikeuksien ajajat tekevät hommasta kuitenkin yhtä pelleilyä sillä, että kaikki, mikä ei naista jonain hetkenä satu täysin miellyttämään, on jotain kautta jonkin asteista ”väkivaltaa”.

Olisi mielenkiintoista jos naiset perustaisivat todellisia raiskaajia vastaan jonkinlaisia rangaistuspartioita. Suomessa kävelisi pian nörttejä, jotka eivät ole eläissään oikeasti saaneet keneltäkään, paitsi väärän ilmiannon perusteella vihanneksen haitariinsa tällaiselta partiolta.

Entistä poikaystävää ei ihan voi pitää ”aitona raiskaajana” jos tyttö on ilmeisesti aikaisemmin suostunut jo aktiin tämän kanssa. Ja loukattiinko alkuperäisessä teossa vain yksilönvapautta, eli naisen oikeutta tehdä tasan mielensä mukaan, vai jotain korkeampia arvoja sen lisäksi?

Suomi, kaksoismoraalien luvattu maa. Ai että kun olisi sukupuolet olleet toisinpäin, minkäslainen paskamyrsky siitä olisi alkanut?

tuttavat änki taannoin yhden rahaa varastaneen tytön takapuoleen 4 porkkanaa 😀 oli huutanut kuin hinaaja eikä tuskin enää tule näpistelemään.

Pitää varmaan raiskata nainen kostoksi, jos se tekee MINUN MIELESTÄNI jotain väärää. Ottaa vielä kaveri mukaan tempaukseen. Sitten kun Hymyssä asiasta kirjoitettaisiin, niin kansa hurraisi, että HYVÄ pojat, MAHTAVA juttu!

Oman käden oikeus on se paras oikeus?

Oman käden oikeutta kannattavien kannattaa muistaa, että samalla logiikalla kai saa jatkossa naisiakin raiskata joissain tilanteissa kostoksi. Tätäkö siis kannatatte?

Toisekseen, kannattaa muistaa sekin, että naiset esittävät jatkuvasti perättömiä raiskaus- tai hyväksikäyttöilmoituksia. Tuollaisessa oman käden oikeudessa ei ole mitään puolueetonta tuomaria ja syytetyllä mahdollisuutta puolustaa itseään perättömiä väitteitä vastaan.

Maijan käteen ilmestyi jostakin komea kurkku, jonka hän suurempia suruja tuntematta survoi Liisan avustuksella Matin peräaukkoon. Matista tuli varmaankin Joensuun ensimmäinen kurkullaraiskattu mies.

hyvin on sanat soviteltu 😀

Jos olis ollu toisinpäin eli nainen raiskannu miehen ja sitten mies tunkenu sen kurkun sinne takalistoon niin siitähän olisi syntynyt kauhea ärinä.

Vain yksi asia jäi mietityttämään:
Miksi eivät käyttäneet kurkun sijasta ahventa?

Ihan hieno tapa kuitata kalavelat, pisteet tytöille siitä.
MUTTA kuka puolustaa kurkun oikeuksia???? Eläimiin sekaantumisesta saattaa, edes ääritapauksissa, tulla joku pikku tuomio, mutta kasviparkoja ei puolusta ketään!!! Miltä mahtaisi tavan ihmisestä tuntua jos olisi kurkku ja löytäisi itsensä jonkun raiskaaja idiootim saastaisesta perslävestä?!???!

Juuri näin! Tässä sitä toimintaa mitä tarvitaan. Itsekin raiskauksen uhrina voin vain todeta, että kurkkukauppa voisi saada nopeasti aivan uuden nousun….

Hyvä tytöt, oikein tehty!!!!! tiedän raikastuksi tulemisen tunteen, sai jätkä omaa lääkettään! Mahtavaa.

HYVÄ JÖRGEN! tiesin että pystyisit siihen! HIENO TEKO. kurkku on aina hyvä asia.

Hienosti tehty tytöiltä…

Kannattaa kuitenkin muistaa, että miehet ovat fyysisesti vahvempia ja vähemmästäkin on henki viety, kuin kurkkusodomiasta.

Ketä nuo Junttilan pentujen pissisleikit oikeasti naurattaa.

Numero 8:lle,

Miksi kirjoittaja 8 ihannoi raiskaajaa? Oletko itse raiskaaja? Tuo tyttöjen teko todennäköisesti, tai oikeastaan aivan varmasti toimii paljon paremmin kuin joku pikku rangaistus Suomen oikeus(?)laitokselta. Ei olisi äijä varmaan saanut kuin ehdollista ja sakot, mutta nyt kyllä muistaa lopun ikäänsä.

Tony, just niin. Hymyltä loistava kannanotto. Mielipidejournalismia vailla vertaa. Sitähän Suomeen kaivataan.

Menkäähän tantat vittuun täältä taas ja keräämään kukkia hattuunne.
Tämä oli mahtava ja oikea tarina ja hyvä että tuli kerrotuksi, sillä sanomalehti Karjalainen täällä päin ei tätä julkaissut . Opiskelijapiireissä tarina on tuttu ollut pitkään.

OIKEIN!

Silti mies tulisi saattaa vastuuseen raiskauksestaan

raiskaaja jätkä pääsi muuten aika helpolla vielä… prkl. Saunan taakse aamun koitteessa ja ……

Oma kommentti