Johanna Kuvajaa ärsyttää, että hänen musiikkinsa todetaan menevän tissit edellä

Johanna Kuvaja julkaisi hiljattain Wanna make love to you -biisin, josta hän on saanut hyvää palautetta.

-Paras palaute on se, että biisini eivät kalpene Hollywoodin maailmantähtien pop-biisien rinnalla. Ja kansainvälisissä medioissa minua on verrattu Mariah Careyhin, koska sävellän itse samantyylistä musiikkia, ja ääneni on pehmeä ja äänialani laaja, Johanna kertoili jokin aika sitten Hymylle.

Mikä sitten mahtaa olla Johannan saama ärsyttävin palaute?

-Se, että minua syytetään siitä, että en mene ”musiikki edellä”, vaan ”tissit edellä”, Johanna parahtaa Hymylle.

-Olen itse säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut biisini. Suunnittelen vokaaliosuudet ja laulan kuorot, ja silti takerrutaan siihen, että minulla on rinnat liikaa esillä, ja pääsin vain sen takia julkisuuteen. Olen koulutettu musiikinopettaja. Teen paljon työtä tämän kaiken eteen. Menin Lontooseen nauhoittamaan biisin, Espanjaan tekemään musiikkivideon, ja rahoitin kaiken korona-aikana käyttämällä ulkoisia avujani hyväksi OnlyFansin kautta, perustelee Johanna.

-Käytän niitä keinoja, joita voin, että pääsisin tavoitteeseeni. Olen ylpeä itsestäni ja siitä, että olen päässyt näin pitkälle ilman levy-yhtiöitä. Musiikki on minulle intohimo ja teen sitä itseäni varten.

Johanna sanoo odottavansa kesältä muuttoa Espanjaan.

-Asunto on vielä löytymättä, mikä alkaa jo stressata, sillä tyttärieni koulu alkaa Espanjassa elokuussa. Olen jo maksanut kalliit koulumaksut. Musiikkivideon ja biisin julkaisun jälkeen kesäni menee käytännön asioiden järjestelyssä ja muuton valmistelussa, Johanna kertoo Hymylle.

Johannan uusimman biisin voi katsastaa täältä.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Johanna Kuvaja

Kommentit

Oma kommentti