Johanna Tukiainen haistatteli!

Johanna Tukiainen, Tuija JärvinenKohutuottaja Tuija Järvisen ja hänen suojattinsa Johanna Tukiaisen välit näyttävät tulehtuneen täysin. Tuottaja Järvinen lähetti lehdistötiedotteen, jossa kerrottiin seuraavaa:

”Tuottaja Tuija Järvinen herätteli tänä aamuna Johanna Tukiaista RMJ:n tulevalle keikalle hänen ystävänsä pyynnöstä. Jostain syystä kaunotarta ei meinattu saada ylös. Järvisen toivottaessa huomenia Tukiaiselle ja muistuttaessa tulevasta päivän tärkeästä keikasta, hän haistatti suoranaisesti p……kat Tuija Järviselle. Ilmeisesti kohukaunotar oli harmissaan siitä, kun säveltäjä, sanoittaja Esko Koivumies ei tuottanut hänelle Sexx-biisiä Raumanmeren juhannusfestivaaleille. Syyn tai syyt voi tarkemmin lukea Tuija Järvisen blogista.

-En ottanut yhtään itseeni. Tällaista joskus tapahtuu ihmisen ollessa hyvin pettynyt asioihin. Näillä näkymin yhteistyö on päättynyt muutenkin, mutta halusin auttaa häntä, ettei missaa keikkaansa tämän kaiken jälkeen enää.”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies

Kommentit

Että ihan ”lehdistötiedotteen” lähettänyt 🙂 Ja näinkin ”hyvin” kirjoitetun 🙂 Tämä ”kohumanageri” on vähintään yhtä nolo julkkistyrkky kuin entinen suojattinsakin.

Ah, mikä ihana mielikuva: krapulainen Stuidu on soittanut silli-lenkkimakkara-kananmuna-aamiaisen jälkeen krapulaiselle Tuksulle.

Siis Tuki Tuija lähettää lehdistölle tiedotteen, että hän yritti herätellä Tuksua ?? Ei ymmärrä…mitä se sille kuuluu koisaako se jossain vai ei..

Näin ne hommat ”toimii” kun kaks täys ääliötä alkaa ottaan yhteen, tai jopa kahteen.

Miksi mulla ei ole näin klämyyriä elämää. Kadehdin molempia nuijia!

Oma kommentti