Kuva: Kari Pekonen

Johanna Tukiainen järkyttyi kuvista: ”Siis mitä ihmettä……?? Hyi kamala!!!!

Uskossa oleva Johanna Tukiainen ei jaa Helsingin seurakuntien virallisen Kirkko Helsingissä -Facebook-sivun agendaa ainakaan kaikilta osin kuin se somen uutisvirrassa näyttäytyy.

-Siis mitä ihmettä? Hyi kamala! kommentoi Tukiainen omassa somessaan nähtyään Kirkko Helsingissä -sivustolla kuvia, joissa Jeesuksella on dinosaurus sylissään tai maski kasvoillaan. Tai jossa Jeesus iskee silmää.

Johanna ei kommentoi asiaa enemmälti, mutta hänen varsin konservatiivinen suhtautumisensa uskontoon on tullut esiin aiemmissakin kommenteissa ja päivityksissä. Näistä kuvista oli kyse:

Kristinuskossa lohdullista on se, että Jeesuksen luo on jokainen tervetullut sellaisena kuin on. Jokainen ihminen on…

Julkaissut Kirkko Helsingissä Maanantaina 12. lokakuuta 2020

 

Helsingin seurakunnat haluaa toimia vastuullisesti ja kannustaa kaikkia muitakin siihen. Pääkaupunkiseutu on nyt…

Julkaissut Kirkko Helsingissä Maanantaina 28. syyskuuta 2020

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jeesus, Johanna Tukiainen, kuva, Kirkko Helsingissä

Kommentit

Voi että ,ihanko järkytyit Tupsukka? No ,ihmekkös tuo, minäkin järkytyin todella kun tässä taannoin oli intiimit kuvasi kaikkien katseltavana. Tässä maailmassa järkytytään tämän tästä. Nuo kuvat pyörii tälläkin sivustolla ja aina pulpahtavat esille silloin tällöin.. Elämääsi seuranneena totean ,että olet ehkä jäävi kommentoimaan jotain silmän iskua ja muuta sellaista viatonta kuva.

Tuota olen itsekkin miettinyt ” Uskossa oleva Johanna Tukiainen ”
mihin uskontoon tuolla viitataan ? ei ainakaan mihinkään kristilliseen.

Tukiaisen hullutuksilla ja omituisilla päähänpistoilla ei ole mitään tekemistä kristinuskon tai minkään muunkaan uskonnon kanssa.En ainakaa tiedä mitään uskontoa jonka pääsanoma olisi omahyväinen lähimmäisten tuomitseminen.

Oma kommentti