Johanna Tukiainen joulustaan: ”Surua ja ahdistusta”

Johanna Tukiainen kertoo joulunajan tuntemuksistaan vahvoilla viesteillä sosiaalisessa mediassa.

Johanna Tukiainen toivottaa Siunattua Joulua 2022 kaikille Instagramissa.

”Poistin ja estin taas osan ihmisistä, teen sen välillä varoittamatta. Suurin osa haluaa vaan stalkata mua täällä enkä tee mitään tuntemattomilla, varsinkin niillä ihmisillä jotka ovat vihamielisiä tai panettelijoita, hän kertoo uusimmassa päivityksessään Instagramissa.

Johanna kertoo, että joulu on hänelle surun juhla ja ahdistusta viitaten lapsensa huoltajuusasiaan. Hänen mukaansa lastensuojelu on ottanut Johannan lapsen huostaan.

Joulunaikaan vahvasti uskossa oleva Tukiainen on päivittänyt alla olevan kirjoituksen:

– Raamattu varoittaa tästä ajasta: ”Kun laittomuus nousee valtaan niin useimpien rakkaus kylmenee mutta se joka pysyy vahvana loppuun asti, pelastuu.” Pyhien tähden tämä aika lyhennetään, muuten mikään liha ei kestäisi. Raamatussa on tällainen kohta: ”Ja jokainen, joka on luopunut taloista tai veljistä tai sisarista tai isästä tai äidistä tai lapsista tai pelloista minun nimeni tähden, on saava monin verroin takaisin ja perivä iänkaikkisen Elämän. Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi.

Johanna myös kiittää vapaudestaan kirjoituksessaan näin:
”KIITOS JEESUS että olen vapaa vankilasta ja kiitos että olen pelastunut!!! Kaiken ahdingon keskellä minä ylistän Sinun nimeäsi!!! AMEN!”

Muutamia päiviä aikaisemmin Johanna kirjoitti:

”Minulle on ihan sama onko tykkääjiä kolme kappaletta tai 1000 ihmistä! Evankelioin jokatapauksessa vaikka ei olisi enää yhtään tykkäystä, siihen minut on kutsuttu. Lastensuojelua koskien tein videon Facebookiin; jolla on vasta parissa päivässä 4000 katsojaa!!!”

Teksti: jarikupiainen

Kommentit

Oma kommentti