Johanna Tukiainen joulustaan: ”Surua ja ahdistusta”

Johanna Tukiainen kertoo joulunajan tuntemuksistaan vahvoilla viesteillä sosiaalisessa mediassa.

Johanna Tukiainen toivottaa Siunattua Joulua 2022 kaikille Instagramissa.

”Poistin ja estin taas osan ihmisistä, teen sen välillä varoittamatta. Suurin osa haluaa vaan stalkata mua täällä enkä tee mitään tuntemattomilla, varsinkin niillä ihmisillä jotka ovat vihamielisiä tai panettelijoita, hän kertoo uusimmassa päivityksessään Instagramissa.

Johanna kertoo, että joulu on hänelle surun juhla ja ahdistusta viitaten lapsensa huoltajuusasiaan. Hänen mukaansa lastensuojelu on ottanut Johannan lapsen huostaan.

Joulunaikaan vahvasti uskossa oleva Tukiainen on päivittänyt alla olevan kirjoituksen:

– Raamattu varoittaa tästä ajasta: ”Kun laittomuus nousee valtaan niin useimpien rakkaus kylmenee mutta se joka pysyy vahvana loppuun asti, pelastuu.” Pyhien tähden tämä aika lyhennetään, muuten mikään liha ei kestäisi. Raamatussa on tällainen kohta: ”Ja jokainen, joka on luopunut taloista tai veljistä tai sisarista tai isästä tai äidistä tai lapsista tai pelloista minun nimeni tähden, on saava monin verroin takaisin ja perivä iänkaikkisen Elämän. Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi, ja monet viimeiset ensimmäisiksi.

Johanna myös kiittää vapaudestaan kirjoituksessaan näin:
”KIITOS JEESUS että olen vapaa vankilasta ja kiitos että olen pelastunut!!! Kaiken ahdingon keskellä minä ylistän Sinun nimeäsi!!! AMEN!”

Muutamia päiviä aikaisemmin Johanna kirjoitti:

”Minulle on ihan sama onko tykkääjiä kolme kappaletta tai 1000 ihmistä! Evankelioin jokatapauksessa vaikka ei olisi enää yhtään tykkäystä, siihen minut on kutsuttu. Lastensuojelua koskien tein videon Facebookiin; jolla on vasta parissa päivässä 4000 katsojaa!!!”

Teksti: Hymyn toimitus

Kommentit

Tuo ihminen pitäisi pidättää Jumalan pilkasta ja rienaamisesta. Samaten tukita sen suu tuosta lasten suojeluun kohdistuvasta musta maalaamisesta. Oli vuoden paras teko ottaa alkoholistilta lapsi pois. Nälkiintynyt ,likainen ,säikky ja ahdistunut kaksi vuotias otettiin huostaan Ranskassa, jossa äiti oli kännissä ja kykenemätön huolehtimaan lapsesta.Olisihan se tietysti henkisesti sairasta ihmistä ymmärrettävä, mutta ei minun järjen asteikolla. Kyllä agressiivisen ,harhoissaan vahvasti elävän ihmisen paikka on lukkojen takana. Odottelemme varmaan Suomen tapaan ,että jotain vakavampaa tapahtuu. Ei riitä ,että Tuksu pahoinpiteli Äitinsä huonoon kuntoon ja ruhjoi myös ainoaa ystäväänsä Lallia, pitää varmaan veitsi heilua niin ,että joku menettää henkensä….

Kyllä vahvasti uskossa olevat vetää punkkua suoraan pullosta esim. satamassa..Sekä litratolkulla päivittäin..

Lapsi sijoitettiin mummolleen jo reilusti alle vuoden ikäisenä, kun Johanna ja lapsi olivat tukiasunnossa kolme kuukautta ja sinä aikana selvisi ettei Johannalla ole kykyä tunnistaa lapsen tarpeita tai huolehtia niistä saati pysyä päihteettömänä. Mummon luota lapsi siirrettiin sijaisperheeseen kun Johanna heilui humalassa mummolassa, pahoinpiteli äitinsä lapsen nähden ja lopulta kaappasi lapsen. Löydettäessä lapsi oli nälissään, peloissaan ja likainen ja Johanna humalassa

Varmasti on myös aiheettomia huostaanottoja mutta Johannan tapauksessa se oli ainoa vaihtoehto lapsen elämän turvaamiseksi

Hymy nielaisee Tuksun ongenkoukun syötteineen kaikkineen. Luulisi jo Hymynkin tuolla Tuksu-kokemuksella ymmärtävän, että kyseessä on Tuksun vaalima elämäntapa. Lapsesta muovataan uutta tulonlähdettä julkisuuteen, menetettyjen tilalle. Kuinka monta kohtaloa pitää vielä menettää, ennenkuin tämä tosivaleuskovainen parantaa tapansa.

Johanna ei ole koskaan ottanut vastuuta lapsestaan ja edelleenkään ei tämän vuoksi lopeta juomista. Kuten aina, kaikki on muiden vika.

Oma kommentti