Johanna Tukiainen julkaisi työpaikkailmoituksen

Johanna Tukiainen on kirjoitellut viime aikoina ahkerasti uskonasioista Facebookiinsa. Mutta nyt hän hakee työntekijöitä:

-Nyt on KIIRE saada kaksi luotettavaa ja esiintymistaitoista tanssityttöä mukaani keikoilleni, sekä juontajiksi! Ensimmäinen keikkani alkaa jo ensi perjantaina Olarissa! Hakemukset inboxiini tai emailiin. Tyttöjen pitäisi olla PK-seudulta, matkat Helsingistä edestakaisin hoidetaan, tarvittaessa hotellimajoitukset, illalliset, esiintymisasut ja palkat. NYT ottakaa yhteyttä minuun; työ on samalla myös harrastus, se on myös hauskaa!!!! Aloitan haastattelut heti huomenna Helsingin keskustassa! Johanna kirjoittaa.

Onko hän siis aloittamassa jälleen kerran Dollsdancers-ryhmänsä toiminnan, se ei käy ilmi. Toisaalta tanssitytöt ja juontajat voivat tulla myös Johannan hengelliseen konserttiin. Näin Johanna kirjoitti aiemmin:

-Uusi armon paivä. Olen hieman väsynyt, mutta onnellinen. Harjoittelin koko aamun tämän päivän hengellistä konserttiani, jossa sekä soitan pianoa että välillä laulan hengellisiä lauluja ja luen Raamattua. Tanssin myös nauhatanssia yhden kappaleen Jumalan ylistykseksi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

”Tyttöjen pitäisi olla PK-seudulta, matkat Helsingistä edestakaisin hoidetaan, tarvittaessa hotellimajoitukset, illalliset, esiintymisasut ja palkat. ”

Tarvittaessa hoitdetaan palkat. Myös. Wuhuuu

Oma kommentti