Johanna Tukiainen kärttää koko ajan uutta rikosepäilyä – heilahtaako kohta häkki?

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen tuomittiin vain muutama viikko takaperin useista pahoinpitelyistä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Ehdollisen koetusaika on ensi vuoden loppuun, joten jos Johanna syyllistyy tällä välin uuteen rikokseen, häkki voi heilahtaa – eli tuomio voidaan muuttaa ehdottomaksi.

Tukiaista epäillään myös rattijuopumuksesta Varkaudessa, mutta koska tämä epäilty rikos ei ole tapahtunut koetusajalla, se ei vaikuta ehdollisen tuomion muuntamiseen.

Sen sijaan Tukiainen leikkii tulella julkaistuaan blogissaan entiselle miehelleen omistamansa avoimen kirjeen. Tukiainen kirjoitti lähestymiskieltoa hakeneelle exälleen kirjeen, jossa syyttää tätä monista kyseenalaisista asioista. Hän myös paljastaa ex-miehensä nimen ja tuntomerkit sekä tämän työpaikan.

Hymyn haastatteleman oikeusoppineen mielestä Tukiaisen teko täyttää hyvin kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Tukiaisen ex-mies ei ole koskaan esiintynyt julkisuudessa omasta tahdostaan, toisin kuin Johanna Tukiainen itse.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Ottaa niin pirusti päähän nuo itsemurhauhkailut! Vain todella sairas ihminen
kirjoittelee noita nilloin minnekin.Tarkoitus lienee pelkästään huomion herättäminen,mutta aika raakaa niille,jotka välittävät.
Joskus pitäisi ajatella toisiakin.

Hyvä Johanna. Luin kirjeesi dollsin sivuilta ja en yhtään yllättynyt sen sisällöstä, sillä siitä näkyy että sinulla on paha olo. Mutta sen sijaan järkytyin kun luin että et ole yhteyksissä perheeseesi. Hei poikaystäviä tulee ja menee mutta vaikka oletkin vihainen älä kanna kaunaa sisarellesi joka on sinulle rakas ainakin jos on palstoihin uskomista. Pää pystyyn ny. Jos mies on sika niin anna sen rypeä omassa liejussaan.

Äkkiä rikosilmoitus Tukiaisen törkeästä tekstistä. Laittaavat viranomaiset k.o. vilkkaalla mielikuvituksella (lievästi sanottuna) varustetun naisen sinne minne kuuluukin. Lukkojen taakse ja avain pois. Ehkä vielä hoidolla tämä systeemi.
Itseään ylivertaiseksi mieltävä ”taitelija” on nyt naulannut itsensä arkkuun. Ihan itse. Turha syyttää meitä kateellisia taviksia. Kovasti kehuu laulukeikoillaan. Lähinnä naurattaa, jos ja kun esitettäviä biisejä on kaksi tai korkeintaan kolme. Ei saa oikeiden muusikoiden ja laulajien 2×45 minuutin settiä tuolla materiaalilla onnistumaan edes megadancemiksauksella.
Hyvästi, Johanna. Olet oikeasti tähti vailla loistetta ja ööööö-luokan julkkis, jolla on ihan oma maailmansa.

Johanna, kun lukee katkeraa ”avointa kirjettä” exällesi, mieleen piirtyy erittäin vastenmielinen kuva sinusta. Tuo mikään avoin kirje ole, vaan törkeä julkinen herja, josta toivon sinun joutuvan vastuuseen. Pakkohoito lienee parasta, mitä sinulle voi sattua.

Olet itse kehittänyt itsesi ympärille niin sekopäisen maailman, ettei kukaan täysipäinen onneksi usko sanaakaan väittämistäsi asioista, joista exääsi syytät. Eikä sinulla ole moraalistakaan oikeutta ketään syytellä, olethan itsekin pitänyt yllä suhdetta toiseen mieheen tämän sinun kutsumasi avoliittosi aikana.

Usko tai älä, on paljon helpompi uskoa eksääsi, kuin sinua. Sinä itse olet oman elämäsi sotkenut, joten myös niiden sotkujen seuraukset jäävät sinun itsesi kannettavaksi.

Nähtävästi myös vanhempasi ja sisäruksesi ovat huomanneet sen, mistä näillä palstoilla on puhuttu jo kuukausia, josta syystä yhteydenpitoa välillänne ei enää ole. Ovat tulleet järkiinsä.

Pikaista paranemista vaan sinulle. Hoida itsesi kuntoon, päästä varpaisiin.

ps. Kuka oli se 100-kiloinen, 60-vuotias, ylimeikattu valas, joka yritti esittää eroottista tanssia videolla, joka pyörii netissä, ja jonka esittelyssä väitettiin sinun esiintyvän siinä? Etkö sinä, Johanna, ole iältäsi alle 40-v?

Väkivalta rikollinen ja rattijuoppo,lusimaan ja avain järveen.

Hyvä Johanna Olet ilmoittanut suuresti vapaasta huoneesta kodissasi Jollaksessa. Miksi teet näin ? Eikö olisi paras ratkaisu mennä sinne itse asumaan ja jättää se yhteinen, aiempi asunto , jossa syntyy vain kiistoja?Olethan jo edellämainittua asuntoa käyttänyt realityTV:ssä. Jättäisit sen aiemman riitaisan elämän pois ja aloittaisit uuden elämän omassa kodissasi . Miksi et näin tee , ihmetyttää minua maalaisihmistä. Sinullahan on edes valinnanvaihtoehto , monella muulla ei tätä ole.

Tekisi hyvää tuksulle joutua tiilenpäitä lukemaan,oppisi että täällä Suomessa ei voi tehdä ihan niinkuin itse haluaa.Virkavalta asialle,tuksun kirjoitukset ovat sitä tyyliä että ansaitsee tutkinnan

Ei taida uusi poikaystävä antaa riittävästi PATUKKAA,
ku energiaa riittää muitten mollaamiseen!?
Vai onko niin pillereissä ettei mikään tunnu miltään?

Onko elämäsi sekaisin? Mikset katsoisi peiliin joskus kuka tämmösen helvetillisen elämän on aiheuttanut. Tuskin me lukijat. Tuksu, olet boikotissa, älkää kirjoittako enempää!

Oikeustoimikelpoinen muija. Mitäs tosta. Pitäisikö lopettaa Matti Nykäsestä kirjoittaminen, murhamiehistä kirjoittaminen, lopetetaan kohta kaikki lehdet ja media tykkänään, niinkö?

Hei hallou päipe! Jokaisen urpon takaa löytyy väärinymmärrystä, koulukiusasta, rankkaa lapsuutta tai jos ei muuta niin narsistisessa mielenlaadussa väärin ymmärrettyä ex-miestä ja hänen tuhmuuksiaan.

Ei se ole syy sille, etteikö saa ja pidä kirjoittaa. Ehkäpä pian tajuaa poistua julkisuudesta, kun tuodaan kaikki töpit julki.

Ehdoton tuomio olisi tervetullut. Tuksulle tuli pakolline katko juomiseen ja aikaa rauhoittua.

Säälittävä kostoyritys.Ehdottomasti tutkintapyyntö eteenpäin.Jossakin sen rajan täytyy kulkea.

Oma kommentti