Johanna Tukiainen kärttää koko ajan uutta rikosepäilyä – heilahtaako kohta häkki?

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen tuomittiin vain muutama viikko takaperin useista pahoinpitelyistä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Ehdollisen koetusaika on ensi vuoden loppuun, joten jos Johanna syyllistyy tällä välin uuteen rikokseen, häkki voi heilahtaa – eli tuomio voidaan muuttaa ehdottomaksi.

Tukiaista epäillään myös rattijuopumuksesta Varkaudessa, mutta koska tämä epäilty rikos ei ole tapahtunut koetusajalla, se ei vaikuta ehdollisen tuomion muuntamiseen.

Sen sijaan Tukiainen leikkii tulella julkaistuaan blogissaan entiselle miehelleen omistamansa avoimen kirjeen. Tukiainen kirjoitti lähestymiskieltoa hakeneelle exälleen kirjeen, jossa syyttää tätä monista kyseenalaisista asioista. Hän myös paljastaa ex-miehensä nimen ja tuntomerkit sekä tämän työpaikan.

Hymyn haastatteleman oikeusoppineen mielestä Tukiaisen teko täyttää hyvin kunnianloukkauksen tunnusmerkistön. Tukiaisen ex-mies ei ole koskaan esiintynyt julkisuudessa omasta tahdostaan, toisin kuin Johanna Tukiainen itse.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti