Johanna Tukiainen keräsi kiitosta ja kehua – lue yllättävä haastattelu!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen julkisuuteen pyrkivä pikkusisar, silikonit juuri hankkinut ja Ruotsissa asuva Jasmina Tukiainen, 19, on antanut Hymylle haastattelun Suomen viihdetaivaan kohutuimmasta henkilöstä eli tässä tapauksessa omassa sisarestaan.

-Johanna on aivan ihana ihminen. Olen ylpeä sisarestani, hän toteaa Hymylle.

-Välillä harmittaa, että ihmiset ovat saaneet sisarestani aivan väärän kuvan. Naurankin usein juorupalstan jutuille. Johanna on aina ollut perheemme prinsessa, mutta myös läheinen ystäväni, jonka kanssa olen voinut jutella kaikesta.

Jasmina pitää Johannaa ennen muuta vahvana persoonana.

-Hän on kokenut elämässään vaikka mitä. Jos tarvitsee puhua tai haluan neuvoja vaikkapa muodista tai suhteista, niin hän kuuntelee aina.

-Johanna on positiivinen, sosiaalinen ja taiteellinen ihminen. Kukaan ei pysty sanomaan hänelle ei, kun hän on vauhdissa.

Yhteisiä harrastuksiakin sisaruksilla on:

-Shoppailu, tietenkin, Jasmina toteaa Hymylle.

-Shoppailemme mielellään Miamissa, ja kohta me lähdemme sinne taas!

Jasmina tuolla:

http://www.dollsdancers.fi/gallery/disp_img.php?id_img=10333

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Jasmina Tukiainen

Kommentit

Ei tol jasminal oo mitään sponsoreit tai mitään. Omas kämpäs se siel ruotsis asuu ja on töissä 10h/päivässä! Sen verran jasminan tunnen et se ei oo Ollenkaa ku siskonsa.. silikoninsakin makso ite ja mallina työskennelly jo monta vuotta. hassuu miten kaikki on väännetty tollee.
yllätävän kauheita kuvia kylläkin jossusta Ja jassusta !! 😀 !

Nyt mä olen niin fani! Loistavaa saada uutta tuoretta verta kehiin tuksuttimen perheestä. Jasmina on todella tervetullut kun alkaa vanhemmista sisaruksista jo hieman liepeet repeillä. Vanhat kiertoon ja suvun uusi, lahjakas vesa framille.

pihkura tuli kirjoitus virhe
SIIS VOITAN LOTOSSA.

jäkäti jäklä pokla poo

voitan lopossa pää voiton maksan pois Tuksun velat ja annan kuukausi rahan.

JA teemme siitä ISON JUTUN HYMYY.
Kyl’ teit’ sit’ harmittaa LÄLÄLÄÄÄ

Tukiaiset,pumpatkaa päänne täyteen silikonia ni ei vihellä sitten syymyrskyssä korvissa.

En tilaa enkä osta hymyä niinkauaa kun Tukiaiset pyörii lehdessä. Turhempia ihmisiä ei suomesta löydä hakemallakaan.

Kyllä olin nyt niin yllättynyt tästä artikkelista, ettei mitään rajaa. Kyllä on todella hämmästys niin suuri, että olen varmaan loppupäivän ihan äimänkäkenä.

Onnea vielä upealle jasmiinille ensimmäisistä silikooneista. Kukaan nainen ei ole mitään ilman silikoneja. On upeaa että maailmassa on niin viisaita ihmisiä kuten ruusunen,tukiaiset,sievinen ja muut upean viisat ja hemaisevat naiset jotka ovat älynneet silikonit laittaa. Onnea ruotsi!

Törkeä ihminen tukiainen,ulos otossa velkaa ja loikkii ulkomailla shoppailemassa,ei mitään häpyä,passi pois ja maksa läski velkas helvetti.

Tällä yhdeksi Suomen turhimmista ihmisistä Johanna Tukiaisen on kaikesta glamourista huolimatta turhankin heikko rahatilanne. tukiainen on nimittäin ulosotossa velkaa! Tuksulla on kolmisensataa jööröä velkaa, jota verokarhu koettaa kyniä superblondilta. Naisella on myös muita maksuja jonottamassa ulosottoviraston rekisterissä, mutta tämä 300 EUR lasku on tuorein (2009). Ehkä jäävuoren huippu.

Noinko on sitten pikkusisko debytoinut julkisuudessa!

Isosisko ilmoittaa Hymyn nettipalstalla, että silikonit on hankittu ja malliksi on aikomus.
Sittenkö Hymyn toimittaja soittaa pikkusiskolle ja tekee haastattelun. Toimittajan kysymys on ollut vastauksesta päätellen seuraava:”Mitä ajattelet isosiskostasi?” Jasminasta itsestään ei mitään.

Taitaa nyt isosisko puhua pikkusiskon puolesta..

Kovin oli yllättävät kehut yllättävältä taholta!

Kohta koko tuksujen klaani sohlaa ja säheltää Suomessa. Tyhmyyksien jälkeen vinkuvat kuinka heidät on ymmärretty väärin ja vatvotaan milloin seiskan, milloin hymyn palstoilla ulkomaille muuttoa missä on niin glamoröösiä että. Hieman kyllä ihmetyttää vanhempien suhtautuminen tuohon touhuun, olisivat edes nuorimmaiselle sanoneet tiukan ein tämän silikooni- ja julkisuus vouhotuksen kanssa.
Kyllähän tuo pitäisi vähän ”sinisilmäistenkin” vanhempien tajuta miten tuossa touhussa käy.

Minkälaiset vanhemmat näillä tyttärillä on kun ei mitään rajoja ole kenellekkään laitettu. Pääasia että on silikonit ja naama lehdissä. Kolmekymppisenä asutaan vielä isin ja äipän elätettävinä ja minkäänlaista koulutusta, töitä saati omaa asuntoa ei ole! Erittäin hienoa mallia pikkusiskolle joka ny seuraa näiden pölkkypäiden jalanjälkiä.

Miten paljon taas nauretaan henkilölle, joka tulee tänne vielä kommentoimaan tukkia kommentoivia? Säälittävyyden huippu! ;;))

Mua naurattaa tää vauhkoominen. Ettekste tajuu miten teille ittellenne nauretaan ku jaksatte provosoituu Tuksuista

”Keräsi kiitosta ja kehua”… Sanamuoto antaa ymmärtää, että olisi enemmänkin ”keräillyt”. Parempi olisikin ollut sanoa, että Tunkki sai kiitosta.

TUKIAISTA EI KUKAAN MUU KEHU KUIN NUORIN SISKOKSISTA,MENE JASMIINA KATSOMAAN VAIKKA 7-PÄIVÄÄ LEHDEN SALDOA JOHANNASTA,EI OLE KOVIN HIENOA. SITÄ AKKAA INHOAA MELKEIN KOKO SUOMI JA SITÄ MITÄ SE EDUSTAA.

”Kivaa kesäviihdettä” my ass. Ei kannata valittaa kritiikistä, jos ei tajua että tämä Tukiaishevonpaska (ja iltäpäiväviihde kokonaisuudessaan) on loukkaus ihmisen älyä kohtaan. Ketä muuta kuin narussa vedettävää pässiä voi Nykäset, Tukiaiset ja BB kiinnostaa?

Aika erikoista, että joku saa viihteensä selvästi epätasapainoisen ihmisen toilailujen nauramisesta…

Täähän on kivaa kesäviihdettä, ottakaa nyt hemmetissä ihmiset se porkkana perseestänne ja syökää se pesemättä vaikka!

Että siskokin sitten tykkää käydä Maiamissa ostoksilla… Ei vittu!

Siis haloo, eikö näistä päästä koskaan? Kaikkien aikojen turhimmat tyrkyt, vailla mitään avuja sinnitellä väkisin julkisuudessa. Hyvä, että edes sisko kehuu, aika ikävää olisi, jos hänkin dissaisi. Lopettakaa nyt jo!

Hirmu skuupin eli jymyuutisen on Hymy saanut ja ihan puhelimitse Tukholmasta saakka. Suuri yhteiskunnallinen merkitys on tällä uutisella. Ja tämä nuorin sisko lähtee myös Miamiin. Kuka hänet sinne sponsoroi? Onko omasetä (henk.koht. sponsori) jo löytynyt?
Hirmuinen kuva Johanna Tukiaisesta. Minkä linnun siivet olivat tarttuneet neidon yläluomeen? Veikkaan, että nuoren harakan.
Miksiköhän Johannasta on saatu julkisuudessa ”väärä kuva”? Johannalla itsellään EI TIETENKÄÄN ole asian kanssa mitään tekemistä. Ja nyt vedetään nipinnapin täysi-ikäinen pikkusisko samaan rumbaan. Vanhemmat näköjään eivät osaa neuvoa lapsiaan ja sanoa heille, että ”nyt riitti”.

Löylyä lissää, Tukiaiset kuulostaa kyllä niin trolleilta noiden juttujen kanssa.

Oma kommentti