Johanna Tukiainen leikkaukseen!

Johanna TukiainenKohuavioituja Johanna Tukiainen suunnittelee menevänsä ennen häitään niin kutsuttuun laihdutuspalloleikkaukseen.

-Se kiinnostaa. Tahtoisin laihtua ennen helmikuisia häitäni kymmenisen kiloa, Tukiainen selvittää Hymy-lehdelle.

Kyse on The Look -salongin tarjoamasta BioEnterics Intragastric Balloon (BIB) -järjestelmästä, joka on kehitelty painonpudotuksen apuvälineeksi.

Menetelmässä potilaan vatsaan viedään suun kautta nututuksessa – ilman kirurgisia toimenpiteitä – pieni pallo, joka on valmistettu pehmeästä silikonista. Mahalaukkuun laitettu pallo täytetään steriilillä suolaliuoksella. Tämän jälkeen pallo kelluu vapaasti vatsassa luoden täyden olon tunnetta. Palloa voi käyttää enintään puolen vuoden ajan. Tutkimusten mukaan menetelmä on toiminut 40 prosentilla niistä, jotka eivät ole onnistuneet pudottamaan painoaan pysyvästi muilla keinoilla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, The Look

Kommentit

hiilarit ja alkoholi pois ja unta normaalisti. Syö 6 kertaa päivässä. Pelkällä ruokavaliolla 10 kg tuosta ruhosta lähtee 2-3 vkossa.

Ei ne kilot lähde treeniohjelmilla vaan sitoutumisella…

Ehdotan, että Tunkerolle pitäis saada oma tosi-tv sarja, jossa mm. ravintoterapeutti ja kunto-ohjaaja panisivat neidin elämän ihan uusiksi. Sitä olisi kiva seurata ja Tunkero itsekin hyötyisi.

ei auta laihdutusleikkaus.eikös kannattas ennemmin hakea antabuskapseli:)

Kuvitteleeko neiti Tukiainen, että ko. operaatio antaisi välittömän avun liikalihavuuteen? Eivät rasvat pallolla kulu – kyllä ylimääräisen massan laihdutukseen aikaa menee. Uusien kilojen kertymistä menetelmä kyllä hidastaa.

Tuksu voisi ensin laihduttaa alkamalla harrastaa jotain uutta liikuntalajia, jota ei vielä osaa. Vaikkapa tanssia.

Hoh, hoijaa…alkaa itkettää tämä kaikki ja teidän kommentit Miss Tuksusta. Pankaa se linnaan asumaan, niin se saa olla vähän aikaa rauhassa ja pois julkisuudesta. Mielisairaalatkin, kuten Tammisaari, ovat kauniita ja viihtyisiä paikkoja ja saa olla rauhassa. Siellä antaa eestiläinen ope laulutunteja hyville laulajille ja käsitöitä voi tehdä terapiassa, esimerkiksi ommella itselle hääpuku ihan itse, tumput, sormikkaat, kaulaliinat, kylpytakki jne.

Olispa mullakin ulkonäköä niin kuin Tuksulla. Tiettekö, että se on hyvin monen suomalaisneidon ihanne – niin kuin siis minunkin.

t. Suomen pikku rinsessan ihailija

Just. ku ei viititä nähdä vaivaa laihduttamiseen nii pitää mennä veitsen alle. lapsellista

#31# Repesin 😀 😀 😀 Juu, uus satasen enkka!!!!! Sieluni silmin näin kun tuo tapahtuu 😀

Hehheh, mahtaako niin isoa palloa löytyä, että siitä on apua Tuksulle löytyisi. Ehkä oikea paikka sille silikonipallolle olisi Tuksun korvien välissä, silikonissa on enemmän älykkyyttä

Liikuntaa ja terveelliset elämäntavat niin laihtuu ja pysyy aina hoikkana . elämäntapa vaikuttaa myös painonnousuun lääkkeet alkoholi stressi masennus ym ongelmat.

jos toimenpide joka kuulostaa erittäin kyseenalaiselta, ei ole kiruginen
toimenpide,tämä hölmöläinen ei mene leikkaukseen. entäs kun pallo sulamattomana estää tai hidastaa ruokasulan kulun eteenpäin vaivaa
tulee riittämään,eikä kuulosta kovinkaan terveelliseltä.Tukevalla ihmisellä ruokasulan liikkuvuus on muutenkin hitaampaa.

Ja että mä repesin… Toimittaja ja breezeri-pullo kepin nokassa, niin johan Tunkero juoksee satasen uuden ennätyksen. Vapise Sir Usain Bolt!

Kalorit voi nauttia esim. sidukan kanssa, ja kylläisyydentunne..hmm..sidukan juominen loppuu kun on tarpeeksi humalassa. Ei sihen kylläisyyden tunne auta. Jossun ongelmista ratkaisut voisi olla antabus ja toi suolaliuospallo vatsalaukussa sekä päälle vielä kunnon terapia.

Lobotomia olis kova sana!Tolla emännällä vetää noiden häiden kans nyt niiiiiiin yli,ettei mitään rajaa!Oikeesti ollaan maassa nimeltä Suomi ja näillä selkosilla ei itkemälläkään saa tekaistua rinsessa häitä,varsinkin jos se rinsessa on ladon seinästä revästy.

Itse en uskaltaisi moiseen operaatioon lähteä.. Yritän liikunnalla ja ruokailu tottumuksilla pudottaa painoani. Hmm,millä rahalla Tuksu aikoo maksaa tuon, tai mikä lehti sen maksaa ;D Mielestäni tuksu on ulkoisesti kaunis, mutta sisältä ruma, mätä, valehtelija. Muokkaisi ennemmin sisintään/luonnettaan kuin ulkonäköään.

Tosiasiahan on, että Tukiaisella ei ole yhtään ”fania”, eli aina kun jollain näistä palstoista joku kehuu tai puolustaa Tukiaista kyseessä on hän itse tai ”Julia” sisko. 10 kiloa pois helmikuuhun mennessä lähtee helposti: 2 kiloa viikossa on ihan mahdollista, mutta hommahan menee niin, että eihän Tukiainen pääse ennen joulua mitenkään ko. toimenpiteeseen: Tammikuussa on jo myöhäistä aloittaa laihduttamista millään tavalla. Nyt vain Tuksu, pinkit verkkarit jalkaa, viina pois ja hankeen juoksemaan. Artsi voi roikottaa vaikkapa jotain breezeri-pulloa tai toimittajaa ongessa siinä edessä, jos se houkuttelee juoksemaan nopeammin ne saavuttaaksesi?

Niin, eli tämä nyt taas todistaa yhden Tukiaisen valheen – oikeastaan kaksi: Lihomisessa ei siis ole ollut kyse mistään lääkkeistä tai raskaudesta vaan ainoastaan siitä, että suusta on tungettu sisälle liikaa ruokaa. Huomauttaisin myös, että suolaliuospallo ei estä sokerin imeytymistä ja muuttumista rasvaksi, jota yletön siiderin litkiminen aiheuttaa.

tukiainen on valtakunnanpelle. todella idiootti ihminen. pelkkä vitsi. lähde tukiainen pois, äkkiä kauas pois. sulle nauretaan päin naamaa! idioottipelle!

No jo oli ihmettelijällä kommentti. Hoitoon joutaisi ja heti tuollaiset ”ihmettelijät”.

hmmm.. voiko ”pallon” koon ite valita ? JOhannan reppu on jo venynyt sen kokoiseks et sinne vois nielasta vaik koripallon 😀
ja, ei se pallo siiderin kittaiusta estä .. se nääs ei pitkin siel vattassa viihdy …. fät fack

Kyllä tuollainen leikkauskin on rasittavaa elimistölle,että jos Jossu tuolle tielle lähtee,niin toivottavasti auttaa jotain.Ei se ole mikään leikin asia.Että ne riskit on aina olemassa,että kannattais vaan yrittää laihduttaa itse,ihan vaan oman terveyden takia!! Tsemppiä.

Jos kerran J tykkää leikkauksista niin miksei kokeili lobotomiaa?

Eiköhän nuo Tuksun kilot ole peräisin juomisesta eikä syömisestä ja siihen tuskin pallo auttaa mutta saahan sitä sitten taas selittää että kuuluu siihen 60%:iin keitä tuo leikkausmuoto ei auta.

Minä en usko koko häihin. Samanlaista bluffia kun raskaus ja keksityt keikatkin ja tyhmä kansa maksaa.Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa.

millähän tollainen persaukinen muija maksaa tollaisen leikkauksen.

Ei Johanna oo läski, siltä lähti varmaan hirveen kauheessa keskenmenossa ainakin 15 kiloo!!! Ei oo ku jotain 15 kiloo enää liikaa!!!

Tuntuupa erään kommentoijan, eli TiinaH:n kommentit olevan Johannaa fanittavan ihmisen käsialaa…sitten kun ajatellaan tätä ”fanittajaa” tuntuupa siltä että kommentoijana on Tukiainen itse. Vaikka pistäis minkälaisen pallon mahaan tahansa, niin ei sitä kuukaudessa tai parissa 10 kiloa lähde. Voisin sanoa, minne voi sen pallonsa pistää mutta taidan jättää väliin…

Lääkärit eivät kelpuuttaisi tunkkia mahalaukun pienennykseen ja hyvä niin ei yhteiskunnan varoja pidäkkään haaskata tuollaiseen loiseen joka elämäntavoillaan on itsensä vetänyt tuohon kuntoon.Leikkaus on tarkoitettu sairaalloisen ylipainon omaavalle,sitä ei ole parikymmen kiloa.

Tuksun tapauksessa pelkkä (limu)viinan pois jättäminen lahduttaisi tavittavan 10kg olettaen että sitä ei korvattaisi jollaain muulla lihottavalla paheella.

Mikä leikkaus se sellainen muka on missä ei tehdä kirurgisia toimenpiteitä?

Kannattais vaan syödä ja ryypätä vähemmän. Sillä keinolla ne muutkin laihtuu.

Tuksi hölkkälenkille, niin pienenee se pallo vyötäröltä.

Kovin realistista on laihduttaa 10kg helmikuuhun mennessä 😀
Terveellistä on laihtua 0,5kg/vk ja millään matematiikalla en kyllä ihan 10 kiloa saa helmikuuhun tällä kaavalla! Laiskan ja saamattoman ihmisen keino tällainen!! Tulee anyway lihomaan ainakin saman takaisin pallon poisoton jälkeen, luultavasti lihoo tuplaten ne kilot :))

Johannan pyöreyshän johtui RASKAUDESTA!!! Ei Johanna ole lihava, joten miksi hän menisi leikkaukseen?

Miksi laihdutuspalloleikkaukseen?
Vatsalaukun pienennysleikkaus on huomattavasti pysyvämpi ratkaisu.

Eikä edes kovin hinnakas.
Tosin persaukiselle, ei kovin kauniille naiselle sekin on liikaa. 🙁

Onkohan Johanna nyt ihan varmasti koettanut kaikki muut keinot laihduttaa?

Oma kommentti