Johanna Tukiainen: ”Minusta tulisi Suomen kaunein morsian”

Johanna Tukiainen on jälleen kerran avautunut Facebook-sivuillaan häistä ja siitä, että haluaisi kovasti avioitua. Yli neljäkymmentävuotias Tukiainen on jo kertaalleen ollut avioliitossa Arto Länsmanin kanssa, mutta suhde ei kestänyt kuukautta pitempään.

-Jos löytäisin sen sulhaseni, niin musta tulisi Suomen kaunein morsian, mikäli ylipäätään Suomessa menisin naimisiin,  hääpukuja vertaillut ja ihastellut Johanna toteaa.

Hän kertoo olleensa lapsesta asti prinsessa, ja olevansa sitä lopun elämänsä.

-Olen uskoontullut Jumalan oma prinsessa, joka rukoilee Herralta puolisoa, joka ERITTÄIN mielellään saisi olla uskossa, nainen alleviivaa.

Vaikka kristilliset asiat ovat Johannalla päällimmäisenä mielessä, hän katselee hääpukuja ja häävideoita ”keventääkseen psyykettään”.

-Olen suunnitellut häänikin valmiiksi: pukeutuisin niissä kahteen eri pukuun. Itse alttarilla minulla olisi ivoryn värinen todella mahtava asu ja häiden jatkoilla toinen asu.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: häät, Johanna Tukiainen, jumala, morsian

Kommentit

Artolle oli Lottovoitto, kun pääsi eroon tuosta itserakkaasta valehtelevasta kännääjästä. Harva mies on niin paha, että ansaitsee Tuksun kaltaista vaimoa. Arto sai tuta Tuksun häijyn luonteen useaan kertaan, ennen kuin lopullisesti jätti ja häipyi kauas Tuksun väkivaltaisuuden ja ilkeyksien tieltä. Tuksu ilkkui moneen kertaan Arton ja Liisan suhdetta, kehtasipa haukkua Liisan ulkonäköäkin, mutta kuinkas kävikään. Arto on onnellisesti aviossa edelleen Liisan kanssa ja elävät onnellisena Lapissa. Tuksu ei tule koskaan saamaan itselleen miestä, kukapa haluaisi vaimokseen naista, joka jakelee tavaransa kuvia pienestä maksusta, milloin kellekkin ja vielä jakaa ne julkisesti kaikkien töllisteltäväksi. On siinä evankelistaa ja jeesuksen morsianta kerrakseen.

Tällä Jeesuksen morsiolla on koko elämä ollut suurta ja mahtavaa unelmointia vailla realiteettia omasta itsestään ja kyvyistään. Mutta eihän kukaan kiellä suuria haaveilemasta.

Isälläni oli sanonta kun eteen tuli jotain älytöntä, että kaikkea se sairaan mieli tekeekin, kuin kituvan kanan pas.aa…

Luulisi että katkolle joutuminen saisi edes vähentämään tuota päihteiden käyttöä mutta ilmeisesti ei raittiuteen kykene.

Oma kommentti