”Johanna Tukiainen on fiksu nainen!”

Tuija Järvinen oli metsästämässä uusia kontakteja Lavakauden päättäjäisissä Ikaalisissa. Tässä Tony Montanan kanssa.Kohutuottaja ja Johanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkun taustahahmo Tuija Järvinen bloggaa jälleen värikkääseen tyyliinsä Hymyn sivuilla.

Johanna TukiainenNyt Tuija on huolissaan suojattinsa Johannan alkoholinkäytöstä ja vauhdikkaasta elämästä. Tuijan mielestä Johannan pitäisi saada elämänsä mitä pikimmiten raiteilleen, jotta ura voisi jatkua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuija on myös sitä mieltä, että hänen tuntemansa Tukiainen on siviilielämässä fiksu ja mukava nainen. Lue lisää blogista:

https://hymy.fi/blogit/kohumanageri-tuija-jarvisen-blogi/blogi/johanna-tukiainen-on-selvinpain-fiksu-nainen

Kuva: Johanna Tukiainen.

Kuva 2: Kohumanageri Tuija Järvinen juhli Tony Montanan kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Mä kävin kuussa ja seurustelin miljardööri sheikin kanssa lyhyesti…uskoo ken tahtoo…

Miksi miksi miksi. Yksi Tukiainen kun on vähemmän julkisuudessa, niin toinen wannabe tulee tilalle. Mitä pahaa suomen kansa on tehnyt. Nyt loppui hymyn lukeminen.

Voi voi teitä, luulette, TuksuPuksu ja TukiTuija, käyvänne mediasotaa. – Ei se näin mene, etenkin kun teiltä molemmilta julkkistyrkyiltä on sekä strategia, että varsinkinkin tässä taisteluvaiheesssa erityisesti tärkeä taktiikka täysin hukassa.

Tämä on pitkäjänteistä ja suunnittelua = aivotyöskentelyä vaativaa toimintaa. – Katsellaanpa siis, missä olette / mikä on tilanne parin, kolmen vuoden kuluttua.

Kuka silloin viimeiseksi nauraa, on voittaja, veikkaan. – Ja veikkaan myös, että teistä kumpikaan ei kuulu ko. naurukuoroon.

Laittakaa edes tuoreita kuvia tosta mätisäkistä ja tehkää juttu sen kokaiinin käytöstä vai ettekö uskalla?

Kyllä tämä Johanna Tukiainen on aivan tavallinen Median tuote.
Ihminen joka hakee itseään ja toivottavasti lopettaa ” kohkaamisen”. Sillä sillä ei elä kuin hetken ja sekin on tyhjää.

Voi kun Jossu joskus näyttäisi sen puolen itsestään… mutta tosin lieneekö ihme, ettei näytä kun Kuningas Alkoholi hallitsee (ja juorujen mukaan kaikenlaiset muutkin kemialliset aineet).

Kylläpähän Tuija puhuu asiaa! Aidosti huolissaan ja ei halua todellakaan mitään ”pahaa” tapahtuvaksi, niin kuin eräät koulukiusatut antavat ymmärtää, että he taas eivät MUUTA toivokkaan! No, eiköhän pahat toiveet kalahda omaan nilkkaan näillä ivaajilla vielä omassa onnettomassa elämässään….

Oma kommentti