Johanna Tukiainen otettiin kiinni – pahoinpiteli miestä kadulla!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen pahoinpiteli noin nelikymppistä mieshenkilöä viime yönä Helsingissä hotelli Kämpin edustalla sijaitsevalla taksitolpalla. Tukiainen löi miestä nyrkillä kasvoihin. Uhri soitti paikalle poliisipartion, joka lähti tekopaikalta karanneen Tukiaisen perään.

Tukiainen tavoitettiin muutaman korttelin päästä ja poliisi korjasi hänet talteen. Silminnäkijöiden mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan.

Poliisi myöntää Hymy-lehdelle saaneensa pahoinpitelyilmoituksen Kämpin eteen kello 01.40 sunnuntain vastaisena yönä. Hymy tavoitti myös pahoinpidellyn miehen, mutta tämä ei halunnut kommentoida asiaa sanallakaan.

Silminnäkijöiden mukaan Tukiainen ja mies olivat tulleet hotelli Kämpistä ja Tukiainen oli istahtanut taksiin. Mies ilmeisesti maksoi kyydin Tukiaiselle. Jostain syystä Tukiainen kuitenkin tuli autosta uudelleen pihalle ja löi miestä kasvoihin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, pahoinpitely

Kommentit

Ilmeisesti kyseessä on sama naimisissa oleva mieshenkilö joka oli käymäseltään Helsingissä ja rehvastelee nyt paikkakunnallaan saaneensa Tukiaiselta. Ajankohta täsmää ja hotelli on sama.

…eipähän taija olla eka kerta kun tämä niin harras uskovainen riekkuu miten sattuu…

Kuinka te voitte olla noin julmia, olette heittämässä Tuksua linnaan ja mereen ja toivotte kaikkea pahaa hänelle.

Tämähän on kuin keskiaikaista kivitystä!!

Mitä pahaa hän on henkilökohtaisesti tehnyt Sinulle, jotta Sinun pitää tuomita, uhota ja parjata tätä ihmistä?

Jättäisitte jo rauhaan ja lopettaisitte tuon lynkkaumeiningin ja olisitte ihmisiä tekin!

Alkaa kyllä olemaan aika väsynyttä tää Tukiaisesta uutisointi..

Miten JOhanna uhkasikkaan hymyä, että tämäkään artikkeli ei ollut eetterissä kuin 1,5 tuntia????? No, mut moikkkaaaa moiiii JOhannna!

Nyt kun avaruudesta on kerran löydetty maan kaltainen planeetta joka toden näköisesti voidaan tulevaisuudessa asuttaa maan tavalla , niin Tuksu , Vanhanen , Nykänen , ym , ym , Suomen turhimmat julkkikkset voisi laittaa sinne koeasumaan , einkä jäisi heitä yhtään kaipaamaan .

Tossa vaan kävi niin että ”asiakas” ei ollut tukiaisen mieleen ja sitä piti kouluttaa. Kohta se tappaa jonkun.merkit on jo ilmassa.

Tuksulla alkaa menemään hienosti! Onko ”raskas julkisuus” vihdoin vienyt veronsa?

Seiskan saitilla on varmaan kohta Johannan kootut selitykset. Hän esmes halunneensa hellyyttä miehelle osoittaa toverillisesti läppäisemällä. Kyseessä siis jälleen väärinkäsitys à la Johanna Tee. Ja Hymyssä tapausta paheksuu oleva ENTINEN managerinsa. Joka ei missään tapauksessa ole julkisuudenkipeä.
Jos häkki heilahtaa, niin hyvä. Saapa glamourkohumegajulkku uuden mittavan luvun muistelmiinsa.

Minä, työssäkäyvä, asiani hoitanut ihminen sain kirurgisen operaationjälkeen lääkärin määräämästä lääkkeestä jonkinmoisen psykoosin sivuvaikutuksena (kipulääke, jonka otin kotiuduttuani sairaalasta tästä leikkauksesta). Muutaman tunnin päästä olin jo erään sukulaisen toimittamana pakkohoidossa, kun ei tiennyt mikä oli yhtäkkiä päässäni vinksahtanut; soitti ambulanssin, silläkeskussairaalaan, josta pöpilään, mistä pääsin seuraavana päivänä pois, kun ilmeni, että oli kyseessä harvinainen, mutta useilla käyttäjillä kuitenkin esiintynyt kipulääkkeen sivuvaikutus – psykoosi katosi lääkkeen vaikutusajan lakkaamisen myötä kuin tuhka tuuleen. Sen koommin en ole Buranaa vahvempaa nauttinut 😉

Asia: jos minut muutaman TUNNIN sekoilujen jälkeen pystyttiin toimittamaan sukulaisen toimesta PAKKOhoitoon, niin kuinka ei Johanna Tukiaisen omaisilta onnistu avun hankkiminen ilmiselvästi apua tarvitsevalle Johannalle? TODELLA edesvastuutonta jättää mieleltään selvästi järkkynyt oman onnensa, tai onnettomuutensa, nojaan!

Eikä nyt kukaan hänen läheistään pysty puuttumaan asiaa ja saattaa daami hoitoon?
Tuolla tyylillä ei kauaa joukossamme astele.
Säälittävää, mutta ehkä olisi vielä pelastettavissa, jos vain itse myöntäisi ongelmansa ja hakeutuisi hoitoon..

kiitos ilkka kanerva ku oot hoidellu tän tukiaivon meidän kaikkien riesaksi tässä yhteiskunnassa…luulis että vuosi olis tälle kotkalle riittäny julkisuutta mut ei ku roikkuu hinnalla millä hyvänsä täällä otsikoissa…

Tuksu pitäisi palkata BB taloon.Säästyisi sievoinen summa tuotantoyhtiöllä
kun ei tarvitsisi ostaa muille kun tukiaiselle viinat. Tuksu saisi koko talon ja asukkaat sekaisin yksinkin.
PS: taitavat BB- talon asukkaat olla ”mensan” jäseniä niin kuin Tuksukin.

Enpä paljoa hehkuttaisi vankilan ihmeitä tekevään voimaan….Voi kiesus,siellähän se aina ystävä ja auttava taho.Yksi sosiaalityöntekijä ja samanverran ehkä sairaanhoitajia…Nehän ne ehtii kaikkia terapoida ! Ja pillerit ne sielläkin pyörii….

Nyt on tainnut täti Tukiaisella mennä pieleen käsitys siitä, mikä on glamouria. 😀

Summa summarum: eiköhän miesten kannattaisi pysyä kaukana tuosta täti Tukiaisesta?

Olen edellisen ”vankilassa saisi hoitoa” henkilön kanssa samaa mieltä. Ei enää sekaisemmaksi tarvitsisi mennä vaan nyt pika pikaa vankilaan. Se sana vankila kuulostaa pahalle, mutta tosiasiassa se olisi nyt paras paikka: täysihoidon lisäksi psykologi, askastelua, liikuntaa ym. Ei paha ollenkaan. Ja siellä saisi kenties koottua itsensä tukihenkilöiden avulla ja ei tartteis olla YKSIN.

Jossu on sekaisin kuin seinakello. Tyypillisena paihderiippuvaisena ei ymmarra oma tilaansa saatikka apua hakea. Minulla on lahipiirissa tuttava, joka saatiin hoitoon laakeriippuvuuden takia vasta, kun oli jo ihan sekavana laakepsykoosissa. Oli niin viime tingassa, etta viela vahan aikaa, henki olisi lahtenyt joko hanelta taikka joltain muulta.
Kauheasti lahipiiri taikka perhe ei voi tallaista ihmista auttaa, joka ei ongelmaansa myonna eika apua halua. Jossulle olisi oikeasti hyvaksi, jos joutuisi karsimaan tuomionsa ehdottomana, koska silloin saisi apua vankilapsykologilta ja vankilan paihdetyontekijoilta. Joskus se aallonpohjalle joutuminen voikin olla siunaus – ellei se vie henkea.

Kyllä nyt on varmaan tullut taas poliiseille väärinkäsitys tässäkin asiassa eikä Jossu ole mitään tehnyt:-DDDDDD
Onkohan taas sähköshokkilaitettakin tarjottu:-D Pian saamme lukea kootut selitykset.
Kyllä Jossu kohta pääsee tiilenpäitä lukemaan onneksi niin katkeaa tuo ryyppyputki väkisin.

Onhan se mahdollisuus pakkohoitoon vieläkin olemassa jos henkilö on itselleen tai toisille vaaraksi.Eri juttu sitten kuinka se tänä avohoidon luvattuna aikana toteutuu.
Kai sitä tosiaan jonkun läheisen pitäisi vaatia ellei potilas itse älyä suosiolla mennä.Tahtoo vaan sekin pakkohoito olla nykyään vain muutaman päivän mittainen.”Hoitava”lääkäri laitoksessa tekee diagnoosin ja
potilas kotiutetaan samanlaisena kuin hoitoon tulikin.

No eihän mies voi naiselle hanttiin laittaa. Saman tien leimataan naisten hakkaajaksi huolimatta siitä kuinka paljon akka pieksee ja kuitenkin samalla ihmetellään miksi mies ottaa naiselta turpaan. Ja nainen on aina uhri!

Nyt joku oli juossu Tuksun nyrkkiin, ei puukkoon, niinkuin eräät selittelevät.

Voi hyvänen aika, ottaa mies naiselta köniin, eipä uskoisi. No jos on niin humalassa.

”lähipiiri” voi olla muutakin kuin omat vanhemmat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siskoa ei voi kyllä ottaa lukuun koska tuntuu olevan samanlainen hörhö.
tai jos ei ole enää ystäviäkään niin sitten ei todella ole sitä lähipiiriä.
mä en todellakaan ole mikään tuksun puolustaja ja naureskelen itsekkin sen toilailuille mutta johan sen näkee että apuahan se ihminen tarttee ja suomessa kun ei vissiin pakkohoitoon voi laittaa niin josko tästä lähipiiristä oli sitten apua

Älkää nyt sitä ”lähipiiriä”aina apuun huutako.Aikuiselle naiselle,ei ole enää
vanhempien vastuulla!

Lopettaminen on jatkuvasti vauhkoontuvan lehmän edunmukaista.

alkaa tuksu oleen jo kantis nuissa poliisien säilöönotto paikoissa:)

sen äijän olis pitänyt potkaista tuon lehmän polvi sisään. olis akka rauhoittunut samantien….

Jollain bisnesmiehen retaleella ei ilmeisesti ottanut eteen, kun näki Kämpin huoneessa alasti tämän maitovalaan, joka halusi rahan lisäksi jortikkaa.

eikö nyt joku Tuksun lähipiirissä saa haettua sille apua.Vai eikö siellä ole yhtään normaalia ihmistä olemassakaan.

Fucking Tukiainen. Why don’t you just get the hell out of Finland?!

No älkäähän nyt,sattuuhan sitä joskus.Todennäköisesti koko juttu on väärinkäsitys.

Kuinka alas voi näinkin kristitty ihminen vajota. Laivapastori Närhi vaan siunaa Johannaa…

ilmiötä seuranneitten mukaan tyhmyydellä oli osuutta asiaan

No mites läskipallero-Tuksu nyt noin on ottanut pulttia. Eikö ihratynnyri-Tuksulla ollut varaa taksiin ja alkoi harmittaa kun joku maksoi sen.

Voi ihravuori-Tuksu parkaa.

Hah tais Tuksu loukkaantua kun ei mies suostunut lähtee jatkoille. Luulisi Tuksun jo tajuavan ettei viina ole hänelle hyväksi. Koska näin ei ole, niin voitanee vetää johtopäätös ettei viinasta irti pysyminen enää onnistu.

NONNI!

Nyt se heilahtaa häkki Jossulle. Siellähän sitä voi sekssi fantasioita toteuttaa oikein porukalla!

…tästä tuli jotenkin hyvä olo..sairasta mutta totta!

jeee! Nyt se Tuksu pääsee vihdoin sinne Hämeenlinnan naisvankilaan!!!

nyt taitaa häkki heilahtaa, kun koeaika on päällä..

Johanna Tukiainen on eltaantunut vanha lortto.

Maailma olisi parempi paikka ilman hänen seikkailujaan.

Oma kommentti