Johanna Tukiainen otteli taas: Nyt vääntyivät tangoprinsessan sormet

Hymy on kirjoittanut vähälle aikaa useista Johanna Tukiaisen tehtailemista rikoksista. Nyt Hymylle on kerrottu jälleen uudesta tapahtumasta: Tukiaisen väitetään vääntäneen julkisuudesta tutun ex-tangoprinsessan sormia pari päivää sitten.

Johanna Tukiaisella menee nyt vähän liian lujaa. Nainen sai toukokuun lopussa kolmannen vankeustuomionsa, tällä kertaa 60 päivää ehdottomana, Vihdissä juhannuksena 2011 tapahtuneesta miehen pahoinpitelystä. Vain viikko tuomiosta Tuksu raapi kolmekymppisen Henkka-nimisen miehen, joka kertoo tapahtumasta tuoreessa Hymy-lehdessä. Henkka vaatii Tukiaisen rikoskierrettä katki ja naista välittömästi linnaan.

Tämän jälkeen julkisuudessa on uutisoitu muistakin nahinoista. Tuksun hovikampaaja Juha kertoi sisarusten hyökänneen hänen kimppuunsa, pääosin kuitenkin tällä kertaa Julian. MTV3:n chat-ohjelmista tuttu Tommi Myller taas kertoi Johannan raapineen häntä vähemmistöravintolassa.

Uusin tieto on tangoprinsessan tapaus viime torstain ja perjantain väliseltä yöltä. Hymy tavoitti naisen, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa mitenkään.

-Olen pahoillani mutta en halua kommentoida asiaa. Johannan mukanaan tuoma julkisuus on pääpiirteittäin negatiivista ja työni ja perheeni vuoksi en halua itseäni yhdistettävän moiseen, kaunisääninen laulajatar totesi nimettömänä Hymylle.

Alibin haastattelema oikeusoppinut kertoo, että Johanna Tukiaista uhkaa pian säilöön ottaminen, sillä pahoinpitelytuomion saanut nainen jatkaa ilmeisesti rikollista toimintaansa. Tällöin laki puhuu rikollisen toiminnan jatkamisen estämiseksi tehdystä säilöönotosta.

Tukiaisella on edessään vielä tässä jutussa mainitsemattomiakin pahoinpitelyepäilyjä. Arton kanssa nujakoimiset on vielä oikeussalissa istumatta, samoin vantaalaisessa yksityisasunnossa tapahtunut naisen epäilty pahoinpitely.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tommi Myller

Kommentit

Oma kommentti