Johanna Tukiainen pahoinpiteli Alibin päätoimittajan, päätyi putkaan!

Johanna TukiainenMika LahtonenHymy uutisoi ensimmäisenä Johanna Tukiaisen pahoinpidelleen miestä helsinkiläishotelli Kämpin edustalla lokakuun alkupuolella. Nyt Alibi-lehti kertoo totuuden koko kahakasta.

Kyseessä oli Alibin haastattelu, jossa päätoimittaja saatteli Tukiaista haastattelun jälkeen taksiin. Lehti myös maksoi Tukiaisen taksimatkan. Yllättäen Tukiainen kuitenkin pomppasi autosta takaisin ulos ja löi päätoimittajaa päin näköä.

Kohuleidi katosi paikalta, mutta poliisi noukki hänet kyytiin muutaman sadan metrin päästä. Tukiainen potki poliisiauton ovea korkokengillään ja päätyi poliisilaitoksen pahnoille.

Myöhemmin Tukiainen kertoi päätoimittajalle lähettämässään tekstiviestissä seonneensa, kun ei päässyt yöksi luksushotelliin.

Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen on joutunut aiemminkin kaksi kertaa väkivallan uhriksi. Liivijengiläinen on kuristanut häntä karaokeravintolan ulkopuolella ja Jokelan vankilassa elinkautisvanki potki ja pahoinpiteli miehen sairaalakuntoon.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaisen-alibi-sopassa-uusi-kaanne-kaksi-rikosilmoitusta

https://hymy.fi/juorut/johanna-tukiaisesta-jalleen-uusi-rikosilmoitus-alibin-paatoimittaja-asialla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, Alibi

Kommentit

Montas kertaa J-Tuk on nyt ollut tänä vuonna putkassa? 5?
Huh huh.

uskon lahtosen puhuvan totta koska ei tuon näköisen leidin eessä saa kullia pystyyn kuin narulla. eikä lahtosella luultavastikkaan ole hinkua saada turskalta jotain ylläriä ja sen tuomaa paskanjauhantamyllyä.

Uskon Johannan versiota. Ei kai kukaan haluaisi vietää yötä tuonnäköisen miehen kanssa. Siitä vihastuneena mies on kirjoittanut pilkkajutun Johannasta.

lukekaas dollsien sivuilta tuksun päiväkirjaa, siellä asia on aivan toisin, lahtola oli ehdottanu paneskelua tuksulle ymv, ja jotain siellä oli vesa keskisen tekemästä sängylle heitosta(ilmeisesti raiskauksen yritys).

alako läski tummumaan, perus väkivaltanen suomalainen nainen kännisä

Kyllä, jutusta ilmenee, että Tuksu on ollut humalassa. Tunnustaa sen itsekin Lahtoselle lähettämässään tekstiviestissä.
Kannattaa lukea juttu.

Hyvä, että totuus tuli julki. Olen niin kyllästynyt toimittajiin, jotka kirjoittavat nuoleskelevia puppujuttuja Tuksusta. Ostin itsekin tuon Alibin, elämäni ekaa kertaa.

Täytyypä ostaa Alibi, jos siinä on kerrankin oikeeta totuutta! Eikä pelkästään Tuksun totuutta. Arvostan toimittajia, jotka kirjoittavat itse objektiivisen totuuden eikä haastateltavan sanelemaa tekstiä. Maikkari on paras esimerkki jälkimmäisestä.

Ei helv.. Odotan innolla milloin toi jurpo tulee jonkun päiväkotilapsen pieksämäksi.

Ei oo rikostoimittajankaan elämä helppoo. Ensin joutuu liivijengiläisen kuristamaksi, elinkautisvanki pahoinpitelee ja lopuksi Tukiainen vetää päin näköä. Rankkaa, huhhuh!

Norsukun rupee heiluu ni voi jäädä viaton toimittaja alle!

Nyt se voi laittaa kaikki jo saavutetut 50kg ja tulevat 50kg raskauden piikkiin. Eihän se muuten tollanen iiiso pallo olis…

Elämän tarkoitus on lisääntyminen. Siemenet itämään, homo sapiensit! 🙂

kertoisiko toimittaja et olikos Tuksu selvinpäin,kun kerran on tiennyt jo pitemmän aikaa olleensa raskaana?

Oma kommentti