© Kari Pekonen

Johanna Tukiainen paljasti ryyppäämään ratkeamiselleen todella ällistyttävän syyn!

Johanna Tukiainen ryhtyi ryyppäämään tauon jälkeen elokuussa. Nyt evankelistanakin toimiva ex-kohukaunotar tietää syyn ratkeamiselleen.

-Sain tietää, että minua vastaan on tehty noituutta suomalaisten naisten taholta, Tukiainen kertoo Facebookissaan.

-Kyseiset noidat tekivät minua vastaan loitsuja, jotta ratkeaisin juomaan, mikä tapahtui elokuun puolella. Tosin mulla ei ollut mitään ”putkea” vaan muutama päivä, mutta EN saa juoda pisaraakaan enkä haluta myöskään alkoholia.

Tuksu sanoo olevansa tosi vihainen.

-Tiedossani on viisi eri suomalaista naista jotka ovat noitia ja jotka ovat pyrkineet kiroamaan minua, kotiani, eläimiäni ja ai niin, rakkauselämääni.

Tuksu avautui FB-tilillään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, noituus

Kommentit

Noitia ei ole näkynyt, mutta Tuksuhan on tavnnut ihkaoikean poppamiehen, oikein Guru. Aikamoisia kirouksia uhkasi laittaa itsekunkin päälle. Itsekkin laitoin jo kalenteriin ajan kuolinpäivöstäni, tilasin arkun ja uurnan, maksoin sukuhaudan ylläpidon 30vuodeksi jne. Mutta ei sitten arpa osunut minuun, liekö Tuksulta tullut kirotusvirhe nimeni kohdalla. Terv. hengissä ainakin vielä

”30.8.2015 Aitoa Tuksua:
”Laitanko Gurun listalle teidan nimenne? sairaus seuraa siita ja kuolema 6kk sisalla, tiedan suurimman osan henkilollisyytenne. Laitanko nimenne vai en?”

Suomessa on todella vaikeaa saada ihminen tahdon vastaiseen hoitoon.. Melkein pitää tehdä murha ,ennenkuin se onnistuu. Tukiainen elää niin harhoissaan ,että todellisuus on uhohtunut jo kauaa sitten. Hän maalailee öljyllä oviensa pieliä ja eläimiään. Paasaa uskonnosta ,kun on olevinaan Jumalan evankelista. Samaan aikaa lähetellään alastonkuvia ja vielä todella törkeitä. Odotan sydän kylmänä, että mitä pitää tapahtua ,ennenkuin hoitopaikka löytyy..

Niinpä niin.Viina – noita on varmasti sukua itse viinapirulle, joka Tuksua riivaa.Kyllä tässä ollaan ihan selkeästi alkohlismin syiden lähteillä. Seuraaviin Käypä Hoito suosituksiin tulee ehdottomasti saada täydennettyä, että alkoholiin lankeamisen välttämiseksi tulee ehdottomasti välttää viina – noitia.Ei nyt ole tarkemmin kuvailtu, missäpäin ja millä kulkuvälineellä nämä liitelevät. Ihanko perinteisellä luudalla vai ollaanko jo muodikkaasti höyrymopin kyydissä?

Ei koira karvoistaan pääse. Ainoa tapa millä Tuksu voisi vielä päästä normaaliin elämään kiinni olisi jättää uskonlahkot ja hurskastelu sekä vetäytyä julkisuudesta täysin. Siihen vielä pitkä ja perusteellinen päihdevieroitus sekä säännöllinen hoitokontakti psykiatrian avohoidossa. Ehkä sillä tavalla voisi vielä joskus käydä osa-aikaisessa kevyessä päivätyössä. Vaan kun perhe tukee harhaisuutta ja kustantaa sikailut niin homma jatkuu. Tuossa käynee ennen pitkää niin kuin Juliallekin. Voinpa ainakin sanoa jo ennalta että enpä olisi yllättynyt.

Aina sika syyn löytää, jos ei kärsä maahan pysty. Ikivanha viidakon sanonta.

Oma kommentti