© Kari Pekonen

Johanna Tukiainen pukeutui upeaan häämekkoon: ”Olen Jeesuksen morsian”

Evankelista Johanna Tukiaisesta ei todellakaan voi sanoa, ettei hän olisi uskon asialla. Nainen kertoo lähes jokaisessa Facebook-päivityksessään uskonasioista ja julistaa sanomaa. Hän on ollut nyt uskon tiellä muutaman vuoden, joskin sai jo kotonaan hengellisen perinnön.

Johanna on kertonut useaan otteeseen etsivänsä miestä itselleen. Aiemmin hän toivoi sen olevan kristillisen ja uskossa olevan miehen, mutta nyt asia ei ole enää niin tärkeä. Tyyliin tottunut nainen on jo kokeillut hääpukujakin, ja hän julkaisi yhdestä sovitustilaisuudesta kuvan.

Johanna kuvaa olevansa Jeesuksen morsian. Tässä kuva upeasta Johannasta alla:

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: häät, Johanna Tukiainen, morsian

Kommentit

Ahaa, ymmärrän. Eli jos kuvaaja tarjoaa itse teille esimerkiksi vaikkapa näitä mainitsemiani kuvia, ne voidaan siis julkaista?

Näin juuri asia menee. Julkisella paikalla saa kuvata, ja pääsääntöisesti julkisilla paikoilla julkkiksista otettuja kuvia julkaista. Mutta ei ilman tekijänoikeuden haltijan (kuvaajan) lupaa.

Itse asiassa Tuksiainenhan kertoi ostaneensa tämän, ja että se on lähetetty hänelle jo aikaa sitten. Livahtiko revankelistalta, taas kerran, vale, vaikka itse hokee, ettei valehtelijat pääse taivaaseen? Kirjoitti muuten myös, että ”minun alapääkuvani on ainakin kaunis”, joten se niistä krokotiilinkyyneleistä ja katumuksesta. Mitään ”huijaria” ei ole olemassakaan, kyllä Tuksiainen ihan itse omaan snäppiinsä sen kuvan laittoi, ei kai hän tunnuksia muille sinne anna kuitenkaan?

Hassua julkaista näitä Tuksiaisen fotoshopattuja kuvia, kun käsittelemättömiäkin löytyy, esimerkiksi kassialmakuvat rautatieasemalta tuovat totuuden paljon paremmin esille 😉

Kuvien julkaisemisessa lehdistö kunnioitta tekijänoikeuksia. Kenen tahansa ottamia netissä kiertäviä kuvia ei voi julkaista.

Tuo tissilätkämekko on rumin hääpuku ikinä ja Tuksulle ainakin 3 numeroa liian pieni.

Sekaisinhan tuo on. Töitä ei ole, omaa asuntoa ei ole, haaveita vain ja muiden rahoilla ostettua krääsää.

Oma kommentti