Johanna Tukiainen sädehti Ruotsissa raskaana: ”Voin luottaa vain harvoihin ihmisiin”

Raskaana oleva Johanna Tukiainen on julkaissut Facebook-tilillään kuvia, jotka osoittavat, että raskaana oleva nainen todella sädehtii.

Hän ottaa päivityksissään kantaa myös ystävyyteen.

-Minulla on hyvin harva sellainen ihminen Suomessa johon voin luottaa. Suurin osa on viimeistään nyt osoittanut todellisen luonteensa, mutta se ei tullut mitenkään yllätyksenä, Johanna kirjoittaa ja jatkaa:

-Petolliset ja selkäänpuukottavat ihmiset tulevat tosin itse saamaan kaiken pahan takaisin, mikäli joku ei vielä tiedä sitä.

Johanna ottaa kantaa myös koronavirukseen. Hän kertoo olevansa Ruotsin-mallin kannattaja.

-Ruotsin tyyli on oikea, ainakin tässä tapauksessa, tämä on mielipiteeni. En lähtisi itse bilettämään yökerhoihin (mutta en ole lähtenyt muutenkaan sen takia että olen uskossa), muuten kannatan demokratiaa ja ihmisellä pitää olla vapaus. Ei koskaan aiemminkaan minkään epidemian tai pandemian aikana maat ole sulkeneet kaikkea. Tässä menee koko maailman talous alas, se on varsinainen ongelma, ei itse korona.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, raskaus, usko, korona

Kommentit

Kyllä se petollisuus koskee Johannaa itseäänkin. Jotain on pielessä jos kaikki ihmissuhteet kariutuvat ja kaikki alkavat lopulta vältellä ja jopa pelätä sinua.
Ei Jeesus kuollut ristillä sen vuoksi, että ihmiset saisivat tehdä mitä tahansa törkeyksiä läheisille ilman mitään seurauksia.

Sädehtii??? Muokattuja kuvia kun ei kehtaa julkaista ihan naturellina turvonnutta naamaansa. Miks toimittajatkin edes viitsii ruokkia tuon itserakkaan kuvitelmia? Miksette kirjoita siitä, että eukko otti ja muutti kirjansa Ruotsiin jottei joutuisi suomalaisten lastensuojeluvalvojien seurantaan. Toinen asia, josta voisi kirjoittaa on se, että odottaa synnissä siitettyä lasta. Vasta jokin aika sitten kirjoitti siskostaan, joka elää synnissä ja harrastaa esiaviollisia suhteita ja pian sen jälkeen hyppäsi lähes tuntemattoman miehen sänkyyn. Vuoden vaihteessa huuteli miesten perään, jossain välissä valitteli miehenpuutetta. Se, että on raskaana on suuri onnettomuus lasta ajatellen, syntyä naiselle, joka on kykenemätön huolehtimaan lemmikeistään ja itsestään. Muutaman viikon ilman alkoa ei tee vielä raittiiksi, alkoholisti on loppuikänsä, lisäksi todellisuus on yhtä kaukana kuin hokemansa maailmanloppu. Kaikille niitä lapsia siunaantuukin, mutta onneksi Ruotsissa lastenvalvojat ja lapsen paras otetaan paremmin huomioon kuin meillä.

Sanoo talousihme Tukiainen. Ja kukaan ei halua olla sellaisen ”ystävä” joka on jatkuvasti vailla jotain, mutta ei anna itse muuta kun solvauksia, jollei taivu rouvan oikkuihin.

”Voin luottaa vain harvoihin ihmisiin”

Toisaalta, hyvin harva jos kukaan voi luottaa Johannaan.

Oma kommentti