Johanna Tukiainen salalomalla – mutta arvaapa kenen kanssa?!

Johanna TukiainenJuupas eipäs juupas eipäs. Sellaiselta vaikuttaa nyt kohuemäntä Johanna Tukiaisen elämä naimisiinmenosekoiluineen. Johanna on ehtinyt peruuttaa häät, antanut sitten jälleen vähän siimaa, mutta kurmuuttanut taas pian ex-kihlattuaan Arto ”lappilainen liikemies” Länsmania Facebookin sivuilla.

Jotta meininki vaikuttaisi varsin tasapainoiselta jatkokertomukselta, Hymyn tietojen mukaan Johanna Tukiainen on viettänyt viime perjantaista saakka aikaa Saariselällä – kenenkäs muun kanssa kuin Arton!

Tukiaisen on määrä saapua mobiilivideonsa nauhoituksiin Helsinkiin perjantaina. Viikon kultansa kanssa lomailtuaan jää nähtäväksi, tanssiiko kohuemäntä häitään sittenkin 29. heinäkuuta eli syntymäpäivänään – eli saako pari sovittua asiansa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Joo, no noi tsoukkina heitetyt jutut tuolla feissarissa otetaan näköjään liian vakavasti…..kaipa toi miesjuttu oli kuittaus Johannalle joka Artsia homoksi haukkui siellä.

arto kirjotteli nöin maanantaina feissiin. ”missä Johanna on oikeesti , mieti sitä itse , ei ainakaa lapissa , otti varmaaa värän lentokoneen” ja näyttäis toi arton parisuhdetilanne olevan taas kihloissa.
silmiin osui myös se että pari tyyppiä jotka on tuntenu arton kauemmin, antais ymmärtää että artolla on ollut läheinen, vuosia kestänyt suhde ivalolaismieheen

Tuksu kuvittelee suuressa viisaudessaan että Arto taikoo jostakin ilmeisesti melkoisessa humalassa lupaamiinsa häihin,häämatkaan,merenrantataloon tarvittavat rahat niin eihän jättikalaa auta päästää uimaan muualle.
Äly hoi älä jätä!

kannattaako näitä edes julkaista..puupäät elää näillä typerillä lööpeillä.

Miksi Johannan täytyy olla salalomalla oman sulhasensa luona? Ja miksi kirjoittaa ihan järkyttäviä juttuja feissariin Artolle, vaikka on tämän luona?
Ei tosiaankaan ymmärrä, mutta ehkäpä heinäkuun lopulla saadaa piste tälle sirkukselle. En nimittäin usko, että noilla eväillä ei kestävää ja onnellista ja tasapainoista avioliittoa solmita. Sanotaan että jos suhde alkaa katastrofilla se myöskin päättyy samalla tavalla. Johki..älä mene Arton kanssa naimisiin!

Oma kommentti