Johanna Tukiainen Seiska-blogissaan: ”Taksikuski varasti kännykkäni!”

Johanna Tukiainen, Tuija JärvinenKohulaulaja Johanna Tukiaisen epäonniset käänteet jatkuvat. Tuottaja Tuija Järvinen kertoo tuoreessa Hymy-blogissaan, kuinka Tuksun SEXX-sinkun julkaisusta luovuttiin, koska Tukiainen ei päässyt nauhoituksiin vielä kolmannella kerrallakaan.

Nyt Tukiainen pahoittelee Seiska-lehden blogissaan asiaa ja kertoo syyn: se ei ollut hänessä itsessään, vaan kadonneessa puhelimessa. Puhelimen taas varasti taksikuski!

-Olin matkalla keskustaan illalla ja minulla oli paljon matkalaukkuja mukanani… Näillä näkymin taksikuski näpisti minulta kännykkäni sekä sen laturinkin! Johanna väittää Seiskassa.

Kännykän Johanna oli juuri ostanut Tukholmasta, mutta se katosi sunnuntai-illan taksimatkan jälkeen.

-En ole kyllä koskaan nähnyt, että taksikuski varastaisi mitään tavaroita…kännykkä oli kiinni laturissa ja olin pakannut sen vaatelaukkuni sivulokeroon. Olisi erittäin epätodennäköistä, että se olisi vahingossa pudonnut siitä, Johanna kirjoittaa Seiskassa.

-Esitänkin tässä pahoitteluni (tuottajalle), että näin pääsi käymään, vaikka en voinut itse siihen valitettavasti vaikuttaa, että kännykkäni varastettiin. Minun olisi pitänyt pitää sitä koko ajan kädessäni nähtävästi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

kommentti 5 : kuka muu kirjoittaa ” yleinsä ”, kun pitäisi olla yleensä kuin Tuksu esim. Seiskan blogeissaan ? Hmhmmmm…

Mites on, jos ja kun levittää julkisuuteen perättömän väitteen? Pääseekö siitä kuin koira veräjästä, vaikka olisikin omasta mielestään Suomen kiinnostavin julkkis? Kera sementtisten seksihuulten ja lörpäsähtäneiden tekotissien.

Minunkin piti juhannusaaton aattona mennä töihin, mutta kotiovellani oli pelottava lumimies, joka lähti seuraamaan minua. Onneksi pääsin livahtamaan erään tunnetun ravintolan terassille, jonne se ei uskaltanut tulla perässä. Näin minä pelastuin täpärästä tilanteesta. Kuitenkin säikähdykseltäni minun oli juotava kuusi tuoppia, joiden jälkeen vasta uskalsin vaivihkaa hiippailla kotiin ihanassa disainmekossani, jonka olin ostanut Tukholmasta. Työpäiväni siten meni läskiksi, sorry työkaverit, yritetään sitä työntekoa juhannuksen jälkeen, ellei lumimies ahdistus iske uudelleen.

eli Suomennettuna juopolla ei ollut massia, niin se joutui jättämään pantiksi kännyn kuskille !!

juuri alkoholisoituneen juttuja.. selittää aivan ufotarinaa !!

Kuinka moni Teistä, arvon kommentaattoreista jaksaisi puksuttaa elämässä eteenpäin, kuten Johanna tekee, kaiken vuosia kestäneen ryöpytyksen jälkeen. Tuskin kukaan.Jossu jaksaa, yleinsä ihminen olisi jo hourulassa moisen jälkeen. Nähdään hieno show RMJ:n juhannuksena, Johanna pistää parastaan ja kaikki ovat ihan innoissaan.

24.6.2010 kysely pitäisikö uutisointi tuksusta lopettaa??
25.6.2010 taas uusi, täysin turha juttu turhiksesta… ei taida kirjoittelut loppua juorulehtien palstoilla..

Eihän narsistinen ihminen koskaan löydä vikaa itsestään, eihän löydä?

”varastettiin” Veikkaan, että se on taksikuskilla panttina maksamattomasta matkasta

Oma kommentti