Johanna Tukiainen Seiska-blogissaan: ”Taksikuski varasti kännykkäni!”

Johanna Tukiainen, Tuija JärvinenKohulaulaja Johanna Tukiaisen epäonniset käänteet jatkuvat. Tuottaja Tuija Järvinen kertoo tuoreessa Hymy-blogissaan, kuinka Tuksun SEXX-sinkun julkaisusta luovuttiin, koska Tukiainen ei päässyt nauhoituksiin vielä kolmannella kerrallakaan.

Nyt Tukiainen pahoittelee Seiska-lehden blogissaan asiaa ja kertoo syyn: se ei ollut hänessä itsessään, vaan kadonneessa puhelimessa. Puhelimen taas varasti taksikuski!

-Olin matkalla keskustaan illalla ja minulla oli paljon matkalaukkuja mukanani… Näillä näkymin taksikuski näpisti minulta kännykkäni sekä sen laturinkin! Johanna väittää Seiskassa.

Kännykän Johanna oli juuri ostanut Tukholmasta, mutta se katosi sunnuntai-illan taksimatkan jälkeen.

-En ole kyllä koskaan nähnyt, että taksikuski varastaisi mitään tavaroita…kännykkä oli kiinni laturissa ja olin pakannut sen vaatelaukkuni sivulokeroon. Olisi erittäin epätodennäköistä, että se olisi vahingossa pudonnut siitä, Johanna kirjoittaa Seiskassa.

-Esitänkin tässä pahoitteluni (tuottajalle), että näin pääsi käymään, vaikka en voinut itse siihen valitettavasti vaikuttaa, että kännykkäni varastettiin. Minun olisi pitänyt pitää sitä koko ajan kädessäni nähtävästi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti