Johanna Tukiainen shokeerasi ravintolassa!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenKohulady Johanna Tukiainen bongattiin eilen helsinkiläisessä ravintola Jenny Woossa varsin erikoisessa kostyymissä. Mimmi viiletti lasi kädessä hääpuvussa ja huntu päässä – siis täydessä häätällingissä!

-Ne olivat mun alkupolttarit, myöntää Hymyn tavoittama Johanna. -Paikalla olivat tulevat morsiusneitoni eli pikkusiskoni Jasmina, 21, ja Julia, 27, sekä perheen ulkopuolinen, kolmas morsiusneito Katarina, 24, Johanna tiedottaa.

-Kaikki morsiusneitoni ovat upeita blondeja. Meillä oli eilen upeat kemut, ja minua kehuttiin barbienukeksi. Suuremmat polttarit pidetään 20 läheisen tyttökaverini kanssa myöhemmin tammikuussa. Morsiuspukuni tulee olemaan mieletön barbieunelma, jossa on pinkkejä kristalleja lumihiutaleen muodossa. Ja suuri valkoinen hupullinen viitta tulee myös, siinä on karvareunukset, Johanna suunnittelee.

Tukiainen avioituu Lapissa Arto Länsnmanin kanssa helmikuun lopulla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Hienoa vetää skumppa lasista keskaria,on se niin glämööriä.

Voi ei, mään koukussa näihin juttuihin. Oikeasti. Mä mietin edelleen sitä keskenmenoa…kun nyt on vähän pidemmällä oma raskaus kun se legenda oli kun meni ”kesken”, niin mulla oli joitain viikkoja sitten sikiön pääperä mitta jo yli 6cm+ siihen sit jalkojen pituus..eli Tuksun juttujen mukaan se ois ollu abaut samoilla viikoilla se km.. voi sitä kipua ja voi sitä monen viikon vuotoa mikä tulevalla rouvalla on ollu ja silti on jaksanu hienosti bailabaila *wirn*
No, jokatapauksessa hyvä niin, oltais oltu samaan aikaan synnärillä 😉

tuksun muisti pätkii!
”Paikalla olivat tulevat morsiusneitoni eli pikkusiskoni Jasmina, 21, ja Julia, 27, sekä perheen ulkopuolinen, kolmas morsiusneito Katarina, 24, Johanna tiedottaa”

Mihin Julia katos?
”Sitten lähdimme Jenny Woo ravintolaan, jonne kollegani Mr.New York, miesstrippari oli kutsunut meidät. Joimme siellä useamman pullon shampanjaa, paikalle tuli myös Tukholmassa asuva pikkusiskoni Jasmina Tukiainen, joka on kuin pieni Helinä Keiju. Hän on todella kaunis suurine silmineen ja hänen tyylinsä on tosi ruotsalainen”

Vai Barbie… voi jessus, en ole nähnyt kyseistä ylipainoa omaavaa Barbie-nukkea vielä koskaan, tosin onhan heissä yhteistä, barbilla ja tukiaivolla, molemmat elää mielikuvitusmaailmassa, ja molempien naama on tehty muovista …

Kommentti 8 on Tuksun itsensä kirjoittama 😀 Ihan samanlaista satumaailmatekstiä kun blogit ym.

ps. en vihaa vaan säälin tätä naisparkaa

Olen melko varma että tää lehmä kokee saman kohtalon kun Laila Kinnunen aikoinaan,mutta sillä erolla että Laila omasi erittäin hyvät laulun lahjat mutta tällä lehmällä ei oo muita lahjoja kun paskan puhumisessa ja niillä lahjoilla ei loputtomiin pärjää.
Ja mitä niihin häihin tulee niin lupaan vaihtaa maata jos toi paskanjauhaja oikeesti menee naimisiin,samaa paskaa nämä häät kun raskaus ja keskenmeno ym,ym,ym,ym.

Kukahan mahtaa olla kommentoija numero kahdekson… anyone? hahahahah!! pellet perkele menkää töihin!

Mistä ihmeestä tukiainen saa 20 kaveria? voi kauhea että ihminen voi mennä sekaisin. mutta mistä?

Näin se menee Tuhunun mukaan (jälleen opimme uutta):

– millipolttarit
– senttipolttarit
– desipolttarit
– alkupolttarit
– dekujen polttarit
– hehtopolttarit
– kilojen polttarit

Jaa häiden osalta:

– esihäät
– harjoitushäät
– treenaushäät
– perutut häät
– eiku sittenkin häät
– vedonlyöntihäät
– turpiinvetohäät
– jälkihäät
– mitä siinä räyhäät

Vittu joo.

Jaa, että alkupolttarit ja sit myöhemmin suuremmat polttarit…

Mulle silloi aikoinaan riitti yhdet, siks kai varmaan siitä oli klamööri kaukana.

Mä näin sen itse olin siel paikalla, Jossu oli oikeasti kyllä tosi kaunis.
Mä pääsin istumaan sen viereen, jengiä parveili ihan hirveästi jonoon asti ja kaikki halusivat kuvia. Johannalla on ihan järjettömän kauniit kasvot, isot rinnat ja se mekko oli sellainen läpinäkyvää pitsiä ja minihame, ei siis mikään häämekko.

KEHUTTIIN barbienukeksi???? Niin varmaan??? Jos mua sanottais barbienukeksi, tekisin taatusti itselleni jotain.

20 läheisen tyttökaverin???? Taas Tuksu keksii mielikuvitusihmisiä ympärilleen. Nimet ovat esim. Cindy ja Mindy jne.

Minusta ne näyttää ihan Matilta ja Merviltä..
Johanna OLI kaunis ja hyvävartaloinen silloin kun hän tuli tunnetuksi tämän Kataja-gaten myötä.. MITÄ hänelle on tapahtunut?

Olen myös pistänyt merkille että kukaan ei kutsu häntä enää Johannaksi vaan Tuksuksi.. Eikö se pistä kelloja soimaan tämän naikkosen päässä?
Ei kaikki julkisuus ole hyvästä, Johanna hyvä, pystyt parempaan.

Artohan näyttää melkein Vesku Loirilta tässä kuvassa… 😀 Vesku parka…

Oma kommentti