Johanna Tukiainen sukupuoliyhdynnässä uimarannalla!

Johanna TukiainenKohuemäntä Johanna Tukiainen on yksi useista julkkiksista, jotka paljastavat kesäkuun Hymyssä ikimuistoisimman lomareissunsa.

Tuksun turnee suuntautui – minnekäs muualle kuin – Miamiin! Elettiin aikaa, jolloin hän treffaili vielä juutalaista miljonääriä nimeltä Udi.

-Rakastelin Udin kanssa rannalla Miamin Country Clubilla kesällä 2006. Siitä ei paremmaksi enää mikään mene, Johanna vannoo Hymylle.

Rannalla kaikui tunnelmamusiikki, hiekalla lepatti satoja kynttilöitä, ja pariskunta vietti aikaansa kuohkeassa ja muhkeassa unelmasängyssä.

Lisää julkkujen kokemuksia Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Oliko ne raijanneet sen muhkean sängyn sinne rannalle, sytyttäneet satoja kynttilöitä vaan panon vuoksi. Olivat vaan varmasti ihan loppu alkuvalmistelujen jälkeen, näkivät kivaa unta ja aamulla raijasivat sitten kaiken taas pois ja siivosivat kynttilänjämät rannalta.

Olis tullut nousuvesi ja huuhtonut mennessään.

Voi ressukkaa!. Kun ”Ike-romanssi” toi nimen julkisuuteen, on sitä pitänyt pitää pinnalla mitä surkeimmilla ideoilla. Onko tuo edes maininnan arvoinen uutinen, että Tukiainen rakastelee, kun minäkin, ja miljoonat muutkin niin tekevät mitä ihmeellisimmissä paikoissa.
Toivottavasti Hymy lopettaa tuon Tukiaisen sponsoroinnin.

Minä ainakin panisin Johannaa. Pidän just tuollaisista hieman tukevammista ja itsevarmoista naisista.

se äijä oli varmaan sokee…. helvetinmoinen kehuminen tukiaivon tarinoissa ainakin on …

HASSU KUN HÄN KOKON AJAN PUHUU JOKA PUOLELLA ETTÄ HÄNELLA OLI SUHDE OMAN SUOMALAISEN MIEHEN KANSSA AINAKIN 10 VUOTTA, SIT MITEN SE USKOMATON YHDYNTÄ RANNALA OLI VUONNA 2006 ????? PASKA PUHETTA. SE JOHANNA ON MUUTENKIN VAAN VALEHTELIJA. ruma ja tyhmä…mikä olisi pahempi vaihtoehto….

Oy Häbödi Ab haluaa tarjota teille kaikille maailman yksinäiset poikamiehet ilmaisen aloituskassan kaikille maailman pornosivustoille. Häbödi tietää, miltä tuntuu kun ei saa pesää! Missä ei tarjolla pimpsaa, siellä ongelma sanoo Häbödi. Häbödi on myös perussuomalaisten kansanedustajaehdokkaana seuraavissa vaaleissa teemalla: risää runkkumatskua yksinäisille miehille

Mukava kuulla, että oikeasti joku nainen saa jöröä. Homppelit taas kirjoittaa tuskissaan rumasti Johannasta!

Tsemppiä!

Faktaa on, että Miamissa ei ole yhtäkään yksityistä rantaa, jossa voi n**da. Beach Patrol kyllä korjaa vähemmästäkin talteen liian ”kuumana” käyvät pariskunnat. Tuxu se vaan jaksaa yrittää syöttäää tuubaa kansalle, säälittävää.

Siis rantautuuko silloin tällöin maitovalaita myös maiämin rannoille?

haha,otsikosta sai sellaisen kuvan että tuksu on bongattu jostain hietsusta hikisissä meningeissä. Odotin meilkein jo jotain hämyisiä kuvia. Mutta sitten kyse olikin tuosta maijamista missä kaikki on mahdollista niinkuin tuksulandiassa yleensäkkin. Näin muuten viimeyönä unta että paavi tuli suomeen vierailulle.

Entäs james? Missä on miamilainen miljonääri james? .. tuksu,kerroh! tahtoo tietää.
terv. tuhti tudi mudi udi 😉

5.

Siis nyt oikeesti kaikki 14v kasiluokkalaiset nukkumaan sieltä, ja hampaanpesun kautta!!!
Katsokaa nyt Johannaa oikeasti tosta kuvasta! Mimmihän on HY-VÄN-NÄ-KÖI-NEN!

Justjust..! Taitaa Tuksu polvistua kulkukoirillekkin..yäk.!

Mikä ihmeen kohu-uutinen? Kohu-uutinen olisi mielestäni se, jos joku kuntoutuksessa ollut seksiartisti olisi pannut parastaan osaamistaan kuntoutusneuvojan kanssa kuntoutustutkimuksessa.

Kohuemäntä, LOL mutta ! Paaaaaljon parempi ja osuvampi kuin kohukaunotar tai kohujulkkis !
Tuksu kyllä sopis niin mojovasti lapin miehelle, koska jutuissa on aina tuhti annos lapinlisää 😀 😀

Erikoisin seksikokemukseni oli, kun panin Miamissa maitovalasta rantahotellin siivouskomerossa.

joo taitaa olla yhtälailla omasta päästä keksittyä, niinku se pirun ilmestyminenkin.taitanu olla äijällä susi krapula jos tua on totta

Muisteleekohan tuo mies yhtä kaipauksella tuota panoa näin useidenkin vuosien jälkeen?

Siinä ois ollu Green Peace järjestölle hommia! Pelastakaa mursu!

Sex on the beach with psycho 🙂

Tuksu joskus blogissaan piti miestä psykona.

”Juutalainen, Miamissa asuva mieheni oli komea, karismaattinen ja miljonääri. Se ei auttanut mitään, hän oli täysi psykopaatti.”

Ja ilmeisesti tuolloin ollut vielä yhdessä Mikansa kanssa? Ainakin näin Tuksu-Puksu ”muistelee” blogissaan.

”Ex-kihlattuni oli erittäin tärkeä henkilö minulle elämässäni, menetin hänelle neitsyyden ollessani 21-vuotias ja asuin hänen kanssaan 10-vuotta Helsingin keskustassa, joten kyllähän sellaisessa ajassa todella rakastaa jo ihmistä ja kiintyy häneen.”

Ladies and gentlemen Baroness von Münchausen, Tuksu-Puksu 🙂

VAIN YKSI KYSYMYS HERTTAISELLE JOHANNALLE :

MISTÄ OLIKAAN HEMAISEVAN JOELIN TYTTÖYSTÄVÄ KOTOISIN?

Hehe on se kyllä kumma, että aina MIAMISSA olikohan se eksynyt valaskin Miamista joka kuoli Amazonin viidakkoon mahtoikohan noi olla sukua?

Miksi Johanna avautuu noista intiimeistä asioistaan? Pitäisi omana tietonaan. Jokaisella ihmisellä on niitä herkempiä hetkiä, joita varmasti haluaa suojella omina aarteinaan. Ei ihan kaikkea kannata lehtien palstoille läväyttää jo ihan oman maineensakin takia.
Onko nykyhetki Johannalla niin ankeaa, että pitää jo menneiden muistelemisella lohduttautua? Miksi vasta 32-vuotias nainen alkaa elää menneisyydessä?
Asennetta hiukan peliin, ja niitä ihania hetkiä tulee lisää. Huom! Rakkaus ja seksi eivät välttämättä ole sama asia.

Joo niin, menenpä itsekin tästä rakastelemaan vaimoani biljoonien kynttilöiden valossa, miljoonissa sängyissä Mount Everestin huipulla….Voi vittu tuota paskapuhetta mitä tolta lehmältä tulee suusta

muhkea unelmasänky ja satoja kynttilöitä rannalla. taitaa olla vilkkaan mielikuvituksen tuotetta. onhan se jo aikaisemminkin tullut selville, että ton naisen todellisuus on ihan hukassa.

Siis nyt oikeesti kaikki 14v kasiluokkalaiset nukkumaan sieltä, ja hampaanpesun kautta!!!
Katsokaa nyt Johannaa oikeasti tosta kuvasta! Mimmihän on HY-VÄN-NÄ-KÖI-NEN!

tota saatanan mädäntyvää suomursun raatoa ei oikeasti voi kukaan täysjärkinen naida.. hyi helvetti 😡

luonnonsuojelijat tulee paikalle kun joku äijä panee merimursua… eläinrääkkäystä

Oma kommentti