Johanna Tukiainen suunnittelee aborttia!

Johanna TukiainenKohuleidi Johanna Tukiaisen mitta on kuulemma jälleen kerran tullut täyteen on-off-rakkaansa Arto Länsmanin suhteen. Asiasta kertoo MTV3:n Viihdeuutiset.

Johanna ilmoitti toista viikkoa sitten olevansa raskaana Artolle. Nyt hän tuumii Maikkarille jo näin:

–Minulle tulee abortti mieleen monta kertaa. Minulla on rankkaa.

Johanna on kuulemma menossa neuvolaan piakkoin.

Julkisuudessa on jo ehditty veikkailla Tukiaisen koko raskautta uutisankaksi. Tukiaisen uusimmat puheet eivät ainakaan vakuuta aiheesta lisää.

Keskustelupalstoilla onkin vaadittu, että superjulkkis esittäisi raskaustodistuksen julkisuudessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Toivottavasti teet, masennut ja hirtät ittesä niin kaikilla tulee hyvä mieli.

Voi sua! Artolla johdot poikki joten sikiätkö pyhästä hengestä?Se olisi jo toinen ihme ihmiskunnassamme! Aina sanot meille että kansalaiset !!!Mikäkähän Jumala olet kun noin kansalaisille sanot… ???Ihmetteliä vain

Eihän se abortti enää tossa vaiheessa pitäis onnistua?! Yli sen 20 rv:n on jo huomattavasti

Neuvolaan ottamaan vain neuvoa antavat !
Siellä voi kehitellä juttua, miten sais mahapömpön pois.
Arto on jo ilmoittanut facebookissa olevansa kuohittu eunukki.
Kiva seurata itsensäpettäjän julkisuushakuisen ja lukijoiden kusetusta.
Ei tullut lasta eikä pask.

Tämähän on nimenomaan uutisankka ja iso sellainen vähän niinkuin Iines Ankka punatuin huulin sekä rusetti päässä ja pyrstö heiluu.

Kamala ajatus sinulla lapsen kanssa leikit synnytänkö teenkö abortin synnytänkö teenkö abortin siis päätä jo … messuilla taisit olla juonut ajattele vähän jos on raskaana ei saa juoda …

Tulipahan mieleeni, että jos olisin Ilkka Kanerva, mieleni tekisi jotenkin kostaa tälle raivostuttavalle naishupakolle. Mutta eipä tarvitse, kun tämä nainen tekee sen itselleen. Ike ehkä menetti työnsä ja maineensa, mutta Tuksu on saanut koko kansan VIHAT päällensä. Hän on Suomen VIHATUIN naisjulkimo, joka kaivaa verta omasta nenästään. Älykäs hän saattaa olla, mutta niin hemmetin pihalla, ettei tajua sitä, että ihmiset EIVÄT ole kateellisia hänelle vaan yksinkertaisesti säälivät tai nauravat hänen idioottimaisille pyrkyriyrityksilleen. Itse olen lisännyt vettä myllyyn juuri seuraamalla hänen typeryyksiään täällä netissä. Hän luo ärsyttävyydellään parasta viihdettä. Sammakoita sammakoiden perään, idioottimaisia mielipiteitä, muiden ihmisten halveksuntaa, itsensä kehumista ja Arto-raukan pompottelua. Hän kohtelee läheisiään paskasti, ja kuitenkin häntä pitäisi kohdella kuin prinsessaa? On kasvatus tainnut mennä pahasti pieleen tässä perheessä. Karman laki on paras laki. Tuksu kärsiköön nyt seuraukset siitä, kun piti pilata yhden ministerin elämä vain sen takia, että saisi tissinsä joka lehden kanteen. Säälittäväääää!!!!

Artolta piuhat poikki, eli ei voi olla isä. Semmoista ihmettä ei sentään voi tapahtua, kun se on luonnonlakien mukaan mahdotonta. Tuksu on omien ilmoitusten mukaan 12 raskausviikolla, jolloin aborttia ei enää tehdä. Raskauden on todennut Tuksun omat testit. Ei tarvitse ymmärtää kaikkea maailmankaikkeudesta, mutta jokainen tajuaa, että Tuksu ei ole raskaana.

EI SE OO EES RASKAANA!!! VALEHDELLUT KOKO JUTUN! Nyt sitten ”abortti” kehiin, koska ei halua tunnustaa et koko juttu oli kusetusta.

Tuksu: tuota aborttia sanotaan kansankielellä laihduttamiseksi. Jos se tapahtuu laihdutusklinikalla, sitä sanotaan rasvaimuksi.

Toivottavasti isä maksaa Johannalle ”ruokot”, ei ole helppoa tulla toimeen
esiintyvän taiteilijan tuoloilla tässä sodan runtelemassa maassa.

Parempi varmaan tuksulle ku tekis abortin kun nuin tasapainotonta elämää elää,tosin se lapsi voi muuttaa monenkin elämää paremmaksi.Tosin itse olen luullut että 3kk on se raja abortille,ellei ole kehityksellistä syytä anoa aborttia lautakunnalta.

Johannan mieliala vaihdellut jo vuositolkulla puolelta toiselle,eikä tasapainoa löydy,viimisen hullutus tämä Nassu,ihanahan se on mutta haloo poikakoira tyttöjen vaatteissa ja koruissa!!! ja nyt mietitään sitten nassu nimen vaihtoa hellokityksi,voi elämä sentään jotain rajaa. Mitä se lapsi saisi joutua kokemaan?? menneisyyskin niin rajua tuomioineen ym.että tuleeko se jatkumaan jos ei löydy tasapainoa elää normi elämää.ja sitten vielä tämä,”juon raskauden aikana koska olen kuullut että se tekee vain hyvää jos ottaa lasin tai 2 viiniä.”että missähän mielessä oikeesti tämä piettää paikkaansa,koska jos et pysty olemaan juomatta raskauden aikana niin vois todellaki harkita jtn muuta vaihtoehtoa..huhhuh sanon minä!!!

Mitä vattua se aborttia suunittelee ku se ei oo edes raskaana?.

eikös se pentu just syntynyt, karvoja oli ku äitillä ja etäisesti muistutti koiraa

arto on facebookissa sanonut ettei voi saada lapsia, letkut pistetty poikki. eli ei arska tähän mitenkään liity.
en usko kyl koko raskauteen

Johannalla on vaikea päätös edessään. Kuinka moni nainen onkaan samanlaisessa tilanteessa kun Johanna? Uskoisin, että tälläkin hetkellä sadat suomalaiset naiset pohtivat aborttia.
Johanna on jäänyt raskautensa kanssa aivan yksin, eikä hänen glamuorelämään ole koskaan kuuluneet haaveet yksinhuoltajan elämästä jossain vuokrakaksiossa Hgin lähiössä. Näin olen ainakin hänen kirjoituksistaan ja haastatteluistaan ymmärtänyt.
Joissain tilanteissa abortti on ymmärrettävää, ja etenkin silloin jos lapselle on kohdussa aiheutettu jo alkoholivaurio. En tiedä on niin Johannan kohdalla, mutta tiedän tapauksia joissa niin on käynyt. Silti äiti on halunnut synnyttää lapsensa, ja jokaisena elämänsä päivänä syyttää itseään siitä, minkä on omalle lapselleen tehnyt!

Jos lapsi syntyykin terveenä, niin pitää miettiä minkälaisissa olosuhteissa lapsi joutuu kasvamaan. Lapsi tarvitsee molemmat vanhemmat ja vankan tukiverkoston ympärilleen. Onko sellaista Johannalla?

Mitä ikinä Johanna tekeekin, hänen pitäisi ensisijaisesti ajatella lapsen parasta.

Tukiaisen kannattaisi sen ”abortin” jälkeen mennä yhteen Matti Nykäsen kanssa. Heillähän olisi paljon yhteistä. Siinä voisivatkin sitten yhdessä keksiä uusia ”uutisia” ja pääsisi Tuksukin superjulkkiksen (siis Tukiaiseen verrattuna) kainaloon mainetta kasvattamaan.

Perjantai 29.10.2010:
Johanna Tukiainen MTV3:lle: Olen raskaana
-Olen 32-vuotias ja haaveillut monesta lapsesta. Minusta tulee hyvä äiti, Johanna sanoo.

Maanantai 08.11.2010:
MTV3: Johanna Tukiainen haluaa abortin

HAAHAAAA

me kyl veikattiin et tulee keskenmeno salaman iskiessä neitoa ohimoon..

Mutta hei, eihän lady oo varmaan jumalaan uskovana miettini abortin moraalisuutta ja noin pitkällä muutenkin eettisyyttä? toisaalta, varmaan joka ainoo lekuri myöntää sen abortin, vaikka sitten myöhäisillä viikoilla ihan hyvillä syillä.

Mä vaan en käsitä niitä, jotka voi bailabaila raskauden alussa. Helkkari näitä oloja!

Jos ajattelee ja TOIMII noin. Ei tänne tarvi synnyttää yhtään ”reppanaa” enää.. Alkoholivaurioisia lapsia on jo ihan tarpeeksi. Sijoituskodeista on jo pulaa, puhumaatkaan laitospaikoista..

Taistelunorsu on kokenu pyhän sikiämisen,,,valmistautukaa jeesus on tulossa 🙂

tämä isä kandidaatti kertoi avoimesti fb:ssä, että piuhat on pistetty poikki jo vuosia sitten…että voidaan tästä päätellä kuinka tosi tää raskaus on. säälittää, sais nyt apua tuo johanna 🙁

Jos Tuksu nyt sitten on oikeasti raskaana, niin varmasti saa abortin psykologin lausunnon perusteella, ei valmiuksia äidiksi. Tuksun pitäisi mennä ihan oikeasti hoitoon ja saada psyyke kuntoon.

Jos uutisen (uutisankan?) aikoihin hän oli raskaana ”kolmannella kuulla”. 12 viikkoa kestäneen raskauden keskeyttäminen ei olekaan ihan ”tuosta vaan mä haluun” -juttu vaan sitä varten pitää tehdä anomus ja päätöksentekoon tarvitaan kahden lääkärin lausunto. Juu, ja ensimmäien neuvolakäynti ”kolmannella kuulla” onkin sitten samalla käynti, jossa halutaan laittaa abortti tekeille.
Surullistahan tämä on omalla tavallaan. Ja vielä surullisempaa se, että jos tämä yhtälö on tosi, saamme kuulla Tukiaisen vuodatuksia ”elämäni vaikein päätös” -nyyhkytyksiä. Mutta pääasia lienee, että nimi ja naama (vanhat arkistokuvat) pääsevät esille. Ehkä uusi minkkiturkki ja lehden sponssaama loma parantavat haavoja.
Tukiainen ei ole mikään superjulkkis, vaikka tuossa jutussa maireasti niin todetaankin. Enemmänkin tulee mieleen tyrkky ja Juice Leskisen Paperitähti-biisi. Nyt olisi hyvä aika toteuttaa uhkaukset julkisuudesta vetäytymisestä, kun kaikki on koettu ja tehty: usko, laulajanura, ”Playboy-kuvat”, pikakihlaus, on-off -suhde, rattijuoppous- ja pahoinpitelyasiat, raskaus…

Jessss, jopa meikkis kannattaa sikiön lähdetystä tässä tapauksessa

eikö se abortti ”aika” oo menny umpeen jjo? tai sitten tuksu tunnustaa ettäei pysty elättään lasta, ottaa sossuun yhteyttä ja sieltä laitetaan ”myöhäis aborttipaperit” liikkeelle

Jännää tuo Tuksun suomen kieli: ”Minulle tulee abortti mieleen monta kertaa.”

Itse sanoisin kyllä, että ”Minulle on tullut abortti mieleen monta kertaa.”

Vai näkeekö Tuksu tulevaisuuteen? Onko keskustelpalstalla povattu meedious toteutunut?

Oma kommentti