Johanna Tukiainen syyllistyi taas uuteen rikokseen?

Johanna ja Julia TukiainenJohanna Tukiainen uhkaa Facebook-sivuillaan väkivallalla kahta tiettävästi lähipiiriinsä kuuluvaa henkilöä. Samalla hän väittää ex-miehensä olleen seksisuhteessa sisareensa.

Tuksun uhkailut netissä ovat karua luettavaa. Nainen peräänkuuluttaa jopa liivijengien yhteysnumeroita.

Tukiainen tuomittiin kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen vasta parisen viikkoa sitten. Tuomioon kuuluu yli vuoden koeaika. Jos Tukiainen syyllistyy rikokseen tänä aikana, ehdollinen tuomio voidaan muuttaa vankilareissuksi.

Julkisesti laittomia henkeen ja terveyteen kohdistuvia uhkauksia syytäessään Tuksu siis ottaa riskin joutua uudelleen syytettyjen penkille, mikäli asianomistajat haluavat viedä uhkaukset viranomaisille. Tukiaiselle lähestymiskieltoa oikeudessa hakenut ex-mies ei saanut vaatimustaan läpi, mutta uudet uhkailut eivät ainakaan paranna Tukiaisen juridista asemaa.

Kuva: Julia Tukiainen (vas.) ja sisarensa Johanna.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuntuu et vika on aina muissa kuin noissa kohukaunottarissa. Joo Pokea ja Facebookkia syyttämään. Ei Tukiaiset ole tehnyt mitään väärää. Kukaan ei vaan ymmärrä heitä..

Tuntuu et vika on aina muissa kuin noissa kohukaunottarissa. Joo Pokea ja Facebookkia syyttämään. Ei Tukiaiset ole tehnyt mitään väärää. Kukaan ei vaan ymmärrä heitä..

Oli karmaisevaa katsottavaa video, jolla Julia makasi maassa käsiraudoissa ja huusi kuin eläin!! Ja Johanna uhkaili katsojia TAAS moottoripyöräjengiläisillä. Pakkohoitoon molemmat!!!

Mitäs eilen on sattunut, kun Julle on ollut raudoissa ja huutanut kuin mikäkin?

Tämähän on selvää pässin lihaa,tukiainen on rikkonut ehdonalaista uhkaillessaan kahden ihmisen hakkaamisella. ja vielä maksaa siitä. Todella vaarallinen akka.

Tuollahan tuota keskustelupalstalla ja juutubessa on uutta videoo miten hyvin kauniilla siskollani menee!

nii-in !!! miksi kysymys merkki !!!!!! hänhän syyllistyi rikokseen !!!

niinhän sen uhkailut näyttivät olevan naamakirjassa,taisi osittain ainakin poistaa niitä,kun hänelle huomautettiin julkisesti uhkailemisesta,mutta viestit on talletettu Salakapakkaan.Kyllä pitäisi viranomaisten puuttua tuohon touhuun,itse ainakin uskon että exä saattaa olla vaarassa,onhan tuksu jo hänet pahoinpidellyt teräaseen kanssa.En ainakaan haluaisi tästä sellaista tapausta että jälkeenpäin sanotaan olis pitänyt puuttua ajoissa.
Varsinkin tuksusta on kokemusta,ettei hän kännispäissään pysty hillitsemään itseään
Tuksun ihailijat ovat olleet käärmeissään kun palstoilla on kommentoitu naisen touhuja,monet ovat saaneet heiltä uhkailuja käräjillä,heitä on väitetty vcaarallisiksi,vaarallinen tässä tapauksessa on vain tuksu,joka pitäisi toimittaa viranomaisten huostaan.

Oma kommentti