Johanna Tukiainen teki oharit – sopimus purettiin!

Johanna TukiainenSäveltäjä-tuottaja Esko Koivumiehen tuotantotiimi on purkanut Johanna Tukiaisen uuden sinkkubiisin levytyssopimuksen sopimusrikkoon vedoten.

-Johanna Tukiaisen piti tulla ensimmäisen kerran jo viime viikon keskiviikkona uuden SEXX-biisin äänitykseen Räyskälän-studiolle, mutta asia venyi tämän viikon tiistaille, tuotantotiimistä kommentoidaan Hymylle.

Biisi oli tarkoitus esittää ensimmäisen kerran Raumanmeren juhannusjuhlilla tänä viikonloppuna.

-Kappaleen sovittaja Mika Koski oli noutamassa Tukiaista tänään sovitusti Helsingistä, mutta artisti ei saapunut paikalle eikä vastannut myöskään puhelimeensa. Voidaan olettaa, että Johanna Tukiainen teki oharit biisin tuottajalle, Esko Koivumiehelle.

Esko Koivumies kommentoi ohareita tiiminsä välityksellä lyhyesti: kutsua ei tulla esittämään toista kertaa.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/jeesus-mita-venkslausta-tuksu-saa-sittenkin-levyttaa

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaisen-tuottaja-venkslausten-jalkeen-luotto-meni-sinkkua-ei-tule

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Esko Koivumies, Mika Koski

Kommentit

Mikä vitun sopimus? Eihän mimmi ole ollut vuosiin siinä kunnossa, että vois kirjoittaa nimensä sopimukseen. Eikä Tuki-Nuija siinä kunnossa, että olisi voinut kirjoittaa mitään sopimusta. Nuija-Tuijan molemmat nimettömät sormet mm. ovat ihan koomassa. Eli jos Huijari-Tuijarilla ei ole edes yhtä nimetöntä sormea, kuinka se vääntyy suomen kielellä. Ei peukaloa -> peukaloton, ei nimetöntä -> ??????????

Tuottaja Esko Koivumies oikein tiimeineen..hih-hih kas kun ei itse Timbaland… ja oikein Räyskälän studio oli varattuna… hih-hih, kas kun eivät Abbey Roadille jo lentoja tilanneet.

Eiköhän tässäkin ole JÄLLEEN KERRAN Tukiaivon mukaan jonkinlainen väärinkäsitys… eihän hän ikinä tee mitään väärin, omasta mielestään, jossa elää pikku vaahtokarkkishampanjakupla-maailmassaan…. narsisti…

Hienoa että kerrankin on laitettu ajantasalla oleva kuva eikä 10 vuotta vanhoja otoksia, joissa Tukiainen on jopa ihmisen näköinen. Kerranki valittu kuva jossa nähdään miltä se nyt näyttää : Jabba the Hut.

toi kuva täs jutus on selvää v*******a tukiaiselle
ei uskois et toi on aikuinen nainen, käyttäytyy niin ku pikku kakara

Joopa joo. Tonhan tiesi jo etukäteen. Näinhän tekee aikuinen vastuullinen CEO.

Oma kommentti