Kuva: Kari Pekonen

Johanna Tukiainen toteaa trans-ihmisten edustavan lopun aikoja

Uskossa elävä Johanna Tukiainen ei ilmeisesti ymmärrä trans-henkilöitä.

-Elämme todellakin ihan lopun aikoja, eikä se tosiasia muutu, vaikka sitä pilkattaisiin tai sille naurettaisiin, hän toteaa ja ottaa esimerkiksi trans-ihmiset.

Hän on julkaissut kuvan eräästä transsukupuolisesta.

-Oikean puolen näköiset henkilöt opettavat nykyisin myös pieniä lapsia kouluissa Jenkeissä. He ovat antaneet heille (pienille lapsille) opetustunteja ”masturboinnista” ja no, tämä koko lista on niin pitkä että jokainen voi itse katsoa ja tutkia nämä asiat.

Tukiaisen mukaan Raamattu toteaa, että ”kun laittomuus nousee valtaan, niin kylmenee useimpien rakkaus”.

Kommenttiosuuteen hän on itse kirjoittanut yhden kommentin: Hyi!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: uskonto, Johanna Tukiainen, trans-ihminen

Kommentit

Selvisihän sekin miksi siveydestään kuulussa Tukiaisen perheessä ei koulutusta arvosteta.

”Uskossa elävä” ei ymmärrä trans-ihmisiä, no minä en ymmärrä tällaisia uskossa eläviä kaksinaismoralisteja, jotka myy p***lunkuvia saadakseen kengät, vetää pornahtavaa lesboshowta toisen ylipainoisen naisen kanssa pitkin halpoja räkälöitä, ja haukkuu kaikkia ja kaikkea, jopa miehen, jonka rahoilla elää, tämän äidin ja oman äitinsä, muiden muassa. Tämä keski-ikäinen pissishän valehtelee enemmän kuin puhuu totta, julkaisee muiden kuvia ominaan, muokkaa omat kuvansa tuntemattomiksi, ei maksa velkojaan vaan antaa kaiken mennä uo:hon, ja kyllä taas viikonloppuna nähtiin, että se raittiuskin on ihan sanahelinää vain…Joten milloinkas se muutto Ruotsiin tapahtuu, kun asuntoa jo tädin kanssa sisustettiin? Ja miten se Turkista täksi syksyksi vuokrattu asunto? Tietääkö tämä ”melkein valmis sosionomi” (jolla ei yhtään opintopistettä kuitenkaan rekisterissä ole) mitä raamattu sanoo valehtelijoista?

Oma kommentti