Johanna Tukiainen: TULLIPETOS!

Johanna TukiainenKohukaunotar Johanna Tukiaisen parin viikon takaisesta jenkkimatkasta on poikinut kallis jälkipyykki.

-Tulli nappasi sisareni ja minut haaviinsa. Jouduimme maksamaan 1700 euron tullausmaksut ja kymmenen päiväsakkoa tullipetoksesta, Johanna huokaa.

-Koska kuljin sinistä viivaa pitkin, saimme sakot. Olisi pitänyt kuulemma suoraan kävellä tulliin. Maksoimme jo kamalasti matkalaukkujen ylipainosta Miamissa. Tämä on aivan törkeätä ja suoranaista kiusantekoa, kohublondi jatkaa.

Tukiaisen sisaruksilla oli Miamin-tuliaisina yhteensä kuusi matkalaukullista vaatteita, kenkiä ja elektroniikkaa.

-Saimme tavarat ulos oltuamme ensin neljä tuntia tullivirkailijoitten kiusattavana. He penkoivat kaikki tavaramme ja keljuilivat meille. Rahat piti maksaa käteisellä, joten vasta kun 1700 euroa järjestyi, saimme tuliaiset takaisin.

-En ollut tiennyt tullimääräyksistä, mutta niin kuulemma on, että EU:n ulkopuolelta saa tuoda vain 170 euron arvosta tavaraa. Tämä on ihan naurettavaa! Tukiainen manaa.

Tukiaisen Julia-sisaren uutisoitiin napanneen menomatkalla Yhdysvaltoihin tujun coctailin lääkkeitä ja alkoholia lentokoneessa. Hän joutui bostonilaiseen yksityissairaalaan.

-Nyt sieltä on lähestytty 4000 dollarin laskulla. Vakuutuksen pitäisi korvata kulut, mutta ongelmana on se, ettei vakutuus tule vastaan, jos lääkkeiden kanssa on nautittu alkoholia. Yksinomaan lääkkeiden yliannostus korvataan.

Asiaa selvitellään paraikaa.

Tanssijakato!

Tukiainen suree Hymylle myös sitä, että hänen ympärillään jo pari kuukautta vellonut kohu on vienyt tanssijoita Tukiaisen tanssiryhmältä, Glamour Dollseilta.

-Etsimme jatkuvasti tanssijoita ryhmäämme, joten kaikki halukkaat voivat ottaa minuun yhteyttä, Johanna lupaa.

Keikkoja Dollseilla riittäisi, sillä Tukiaisen ympärillä pyörinyt kohu on tehnyt hänestä melkoisen nähtävyyden.

Johannaan voi ottaa yhteyttä meilitse: johanna@dollsdancers.fi

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Glamour Dolls, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti