Johanna Tukiainen yritti maksaa käyttökiellossa olevalla miehen luottokortilla!

Johanna TukiainenHymy-lehden saamien tietojen mukaan kohublondi Johanna Tukiainen aiheutti helsinkiläisessä ravintola Rivoletossa erikoisen episodin, kun hän käytti miehen nimissä olevaa maksukorttia. Kortti oli ilmoitettu kadonneeksi tai varastetuksi, koska maksupääte pyysi ottamaan kortin pois ja ilmoittamaan siitä poliisille. Tapaus sattui joulukuussa.

-Kyseessä on varmaan yksi väärinkäsitys, Johanna Tukiainen kommentoi Hymylle asiaa tänään iltapäivällä.

Myöhemmin Tukiainen muuttui hieman puheliaammaksi.

-En mä voi kaikkea muistaa, mitä tapahtuu. Jos jonkun korttia olen käyttänyt, niin sovittu juttu se on ollut. Kaveri on ehkä tullut eri aatoksiin myöhemmin. En varasta muilta mitään, se ei kuulu moraaliini.

Illalla Tukiainen vielä täsmensi lausuntojaan:

-En mä oikeasti muista, mutta ei sinne Rivolettoon ikinä mitään poliiseja kutsuttu. Tapasin yhden miehen, joka lainasi minulle korttiaan, kun en ole saanut vielä uutta Mastercardia. Ei siinä mitään ihmeellistä. Miestä nähtävästi alkoi jälkikäteen kaduttaa ja hän perui korttinsa. Miten muka olisin muutoin saanut jonkun kortin käyttööni? Tukiainen perustelee.

Lisää Tukiaisesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-taksiasiakkaana-poliisit-paikalle

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Voivoi, taas on sattunut väärinkäsitys. Harmi, kun niitä sattuu niin usein, että uskottavuus kärsii. Tsemppiä!

JOHANNA USKOO JO ITSEKIN KUN NÄPISTELEE, ETTÄ SE ON JUMALAN KÄSKY..

-ELÄ KLAMOURRR ELÄMÄÄ KEINOJA KAIHTAMATTA !!

KYLLA NE TAKSIT KIRJOITTAA LASKUN JOS ASIALLISESTI ASIAN KERTOO!!
JOHANNA OLLUT SEKAISIN, YLIMIELINEN RÄYHÄÄVÄ.. ”HÄN EI OLE TEHNYT”-ASENTEELLA .. NIIIN JOS OLISIN TAKSIKUSKI, EN HUOLISI TAKSIINI ASIAKKAAKSI KYSEISTÄ HENKILÖÄ !!

TAAS OLI POSSUA KUSETETTU. JORMA OLI ENSIN POSSUA DUUNANNUT ILMAISEKSI, ANTANUT TIETOISESTI SULJETUN KORTIN. KUKA HULLU ANTAS TOLLE LUOTTOKORTTINSA VOIMISTELUN JÄLKEEN??? ETTÄ VOI OLLA TYHMÄ KOTKA! MEILLA MAIJAMISSA TAA ON IHAN TAVALLISTA.

Nää typykäthän on vain ystävällisiä ja yksimielisiä poikien pöyhkeille pusseille. Jos kelpaavat maamme
keulakuville tahi sitt jollekin kitukoivikon kasvatille, niin eikö sitte taviksen tahdonvoimalle. Eikä nää herkkusuut herroja haeskele räkälän roiskeesta, kai sen ootte jo lukeneet. On ne neitosten näppärät sormet ennenkin herroja huolestuttanut. Ei se mitään uutta ole. Ja onhan näilläkin neitosilla silmää
sekä suuta, enkä epäile että herroja ei herkkunsa
huvittaisi. Liene kysymys vain siitä, että pojilla se pora vain kuivuuttaan kirskuu.

Hehheh. Tämä on parasta Tuksutinta ikinä. Mitä seuraavaksi? Muutin Jollaksen residenssistä Eiraan, mutta väärinkäsityksen takia jouduin muuttamaan takaisin lähiöön. Eiran luxus-glamööriasunnossa kun sattui majailemaan sen asunnon omistaja…

Ootteko ajatellu, jos tää koko tuksuhistoria olisi vain
lehden lahjoma juttu? Sitten tulee meidän tulehtuneita tuntehia näin lehteen esille.
Olisi tuksuilla aihetta ilonpitoon Hymy sylissä ja toinen huulilla.
Sinänsä tällä täytyne olla Suomalaisten henkiselle hyvinvoinnille hyötyä, sillä saammehan sappemme
sovitettua heidän ansiostaan. Varjopuolena voine
ehkä mainita psykologien heikentyneet herkut
konton kuihtuessa, tuksujen tultua markkinoille.

Vihdoinkin alkaa tukiaisten pahvikulissit kaatua. Viinaa,huumeita,lääkkeitä ja kaikkea sekaisin ja varastelua,valehtelua,petoksia ja niiden yrityksiä koko ajan ja nämä tyhmät siskokset eivät osaa edes häpeä sitä mitä ovat tehneet. Kaverit ovat jo aikaa sitten jättäneet nämä tampiot taakseen.

Erno: ”Miten mies voi olla käyttökiellossa?”

Luepas Erno uudelleen se otsikko. Siinä lukee, että ”käyttökiellossa olevalla miehen luottokortilla” (kiinnitä huomiota noihin sijapäätteisiin: käyttökiellossa olevaLLA miehen luottokortiLLA). Lause on kieliopillisesti aivan oikein, käyttökiellossa olemisella viitataan luottokorttiin (tarkemmin sanottuna miehen luottokorttiin), ei mieheen itseensä.

Siinä tapauksessa merkitys olisi ollut erilainen, jos siinä olisi lukenut ”käyttökiellossa olevan miehen luottokortilla” tai ”käyttökiellossa olevalla miehellä luottokortilla”, mutta näinhän siinähän EI lukenut.

Katos, Hymyn pellet tulleet itse puolustelemaan kielioppiaan. Yleensähän onkin totuttu, että teksti on ala-astetasoista oksennusta, jossa on valtava määrä viittausvirheitä ja tekstin sisältö lähentelee ala-arvoista. Hyvä ”toimittajat”!

Ihan pian tulee lisää. Yhtä pian kuin kalinaisen leukaleikkauskorvausvaatimuksesta viime heinäkuussa…

Odotan edelleen milloin tänään tulee lisää aiheesta.

Toisen luottokortin käyttäminen katsotaan luottopetokseksi. Ei ole olemassa sellaisia, ”tuosta vain” luovutettavia kortteja, joita toinen voisi käyttää: Rinnakkaiskortteja on kyllä olemassa, mutta ilmeisesti tällaisesta ei ole ollut kyse. Hyvä meininki, Johanna!

On se jännä juttu tuo ”Aiheesta lisää huomenna Hymyn netissä”: niin kuin eilen oli jo se.

RAUHOITTUKAA!!! KYSEESSÄ OLI VÄÄRINKÄSITYS!!!!!!!!!!!!

TÄTÄ SATTUU USEIN MEILLE MALLEILLE.

KOITTAKAA LÄSKIT TAJUTA SE!!!!!!!!!

tuo ”väärinkäsitys” on kyllä saanut täällä ihan uuden merkityksen… 😀

Sattuuhan sitä kun paljon liikkuu,kyllä minä ainakin vankasti uskon kauniin Johannan selitykseen pienestä väärinkäsityksestä,eihän uskovaiset edes osaa valehdella,kai sen nyt kaikkien pitäisi tajuta.

taasko tukiaisilla väärinkäsitys? mones kerta tämä on??????????

Lopeta Tukainen se paskan jauhaminen, moraaliton ämmä olet tekotukkaasi myöten. Et ikinä ota vastuuta ”virheistäsi” tai muusta mitä lehdissä kirjoitetaan, aina joku väärinkäsitys. Mutta eihän noin pinnallinen narsisti voi nähdä itsessään mitään vikaa.

kommentoija 23, et erota jyviä akanoista… ei ulosoton asiakkaana oleminen (varsinkin veroasioissa ja muissa ilman tuomiota ulosottoon päätyvissä jutuissa, kuten sakoissa, vakuutuksissa yms) tarkoita sitä että luottotiedot olisivat menneet…ei todellakaan…vähän yleissivistystä kiitos.

en väitä etteikö tuksun luottotiedot olis mennyt, en tiedä, mutta ne menevät vain, jos et pääse näistä em. saatavista ulosottomiehen kanssa maksuohjelmaan ja sut katsotaan varattomaksi…silloin menee luottotiedot.

luottotiedot menevät myös yksityisoikeudellisista saatavista, kuten puh.laskuista ym, esim vuokrista, jos oikeus on antanut niistä velkomukseen perustuvan tuomion

Inhottavaa, miten media taas vääristelee neiti Tukiaisen täysin ymmärrettävää väärinkäsitystä.

”Miten muka muutoin olisin saanut jonkun kortin käyttööni?” tukiainen perustelee. Miten muuten saa esim. H&M.stä sukkahousuja tai lapinjormalta lentolippurahoja?

Ei Johannalle voida myöntää Mastercardia koska luottotiedot ovat
menneet, viitsii puhua pehmoisia. Laskut oman kertoman mukaan
olleet ulosostossa.

ei helvetti taas, lähteeks joku mukaan johannan jollaksen kämpille? puhutaan sille vaikka uskosta tia sitte v**tu uskottomuudesta. mutta tämän kaiken pitäisi loppua jo. liika on liikaa. pistäkää vankilaan tää hohro

Tuksu, lue tämä: HAH HAH.

Tuksu hyvä, sun elämäs alkaa olla enemmän kuin säälittävää. Miten alas ihminen voi itse itsensä ajaa? Strippausta, juopottelua, maksuvälinepetos, pahointelyjä ym. ym. Onpa elämäsi todella Jetset elämää, glamuuri oikein loistaa tuossa kaikessa.

No uskokaa nyt perkele että se oli vain pieni väärinkäsitys!!

LEHMÄ ON SIT VIEL VARASKI,NIIN SÄÄLITTÄVÄ PORSAS,JA VIEL PERSAUKINEN,MITÄ GLAMOUR ELÄMÄÄ

BIngo, kommentoija 12. Eipä saakaan tietenkään. Se on jo maksuvälinepetos. Mutta kuka edes yrittää maksaa TOISEN SUKUPUOLEN kortilla

Eihän toisen henkilön luottokorttia muutenkaan saa käyttää, eikä korttiaan luovuttaa toisen käyttöön. Aika outo väärnkäsitys TAAS kerran.

Tämä takiainen on samaa porukkaa kuten halame. henna kalinaine. ja se ryssä antti. narkkeja reppanoita.ei mitään pää määriä elämässä..vedetään vaan paskaa itteensä ja mokaillaan..

Karkotus vaan suomesta tämmösille isänmaan häpäsijöille!!

Erno: ”Miten mies voi olla käyttökiellossa?”

Luepas Erno uudelleen se otsikko. Siinä lukee, että ”käyttökiellossa olevalla miehen luottokortilla” (kiinnitä huomiota noihin sijapäätteisiin: käyttökiellossa olevaLLA miehen luottokortiLLA). Lause on kieliopillisesti aivan oikein, käyttökiellossa olemisella viitataan luottokorttiin (tarkemmin sanottuna miehen luottokorttiin), ei mieheen itseensä.

Siinä tapauksessa merkitys olisi ollut erilainen, jos siinä olisi lukenut ”käyttökiellossa olevan miehen luottokortilla” tai ”käyttökiellossa olevalla miehellä luottokortilla”, mutta näinhän siinähän EI lukenut.

Ainoa mikä toimii takuuvarmasti on Tuksun karvaVisa. Eikä haittaa vaikka tunnusluku olisi kateissa, koska viivakoodillakin voi maksaa.

”En varasta muilta mitään, se ei kuulu moraaliini”. Sanoo se, joka vohkii jopa ”rakkaan hemaisevan” siskonsa keikkaliksat. Uskomaton röyhkimys ihmiseksi!

Johanna oletko huomannut, että sinua ei usko enää _kukaan_ vaikka tekisit välillä jotain sellaista mistä sinua voisi kehaista niin miten sen voisi kukaan uskoa?

Glamour-malli ura olikin Escort ilmoitus jenkeissä ja missä se Glamour on?
Miksi ei mastercard ole tullut? Olisiko niillä 9000€ verorästeillä asiaa tässä ja onko luottotiedot edes kunnossa?
Ei sitä vo imuistaa asioita kun syö rauhoittavia lääkkeitä ja siihen päälle viinaa, menee muisti helpommikin!

Huomaat varmaan miten vaikeaa kenenkään mitään sinuun liittyvää on uskoa.

– Mitta täynnä Tukiaisia –

Väärinkäsitys – ihan kuin olisi kuullut tuon sanan ennenkin tukiaisten yhteydessä… mistä näitä lapinjormia oikein tulee, pitäkää nyt ihmeessä lompakoistanne kiinni, eikös nää naamat ole tuttuja?

ei kai ollut maksukiellossa? haaahaaaa tai sitten se oli liian iso niillä ei ollut antaa takasi..

Minähän yritin kerran maksaa luonnossa ostokset, ja vaikka maksuväline oli omissa nimissä, niin ei kelvannut.

Oma kommentti