Johanna Tukiaisen Alibi-sopassa uusi käänne: kaksi rikosilmoitusta!

Mika LahtonenAlibin päätoimittaja Mika Lahtonen on jättänyt rikosilmoituksen Johanna Tukiaisesta. Lahtonen väittää Tukiaisen levittäneen hänestä perätöntä tietoa blogikirjoituksessaan ja Facebook-sivuillaan.

Nyt rikosilmoitusta on laajennettu koskemaan myös Stara-nimistä verkkolehteä. Verkkolehti toisti tänään Tukiaisen blogissaan esittämät väitteet.

Johanna TukiainenLahtosen mielestä verkkolehti Stara loukkaa hänen kunniaansa jatkamalla perättömien väitteiden julkituontia.

Koko soppa sai alkunsa lokakuun alussa, kun Alibi oli tekemässä juttua Tukiaisen rikosmenneisyydestä. Juttukeikka päättyi siihen, että Tukiainen löi päätoimittaja Lahtosta kasvoihin ja pakeni paikalta. Poliisi korjasi kohublondin myöhemmin talteen. Tämän jälkeen Tukiainen on esittänyt blogissaan raskaita väitteitä päätoimittaja Lahtosesta.

Lahtosen mukaan hänen pahoinpitelynsä voi vahvistaa poliisilta. Lahtosella on myös tallessa Tukiaiselta myöhemmin saatuja tekstiviestejä, joissa tämä paljastaa syyksi lyömiseen sen, ettei häntä huolittu yöpymään toimittajan hotellihuoneeseen.

Lahtonen ihmettelee, että paikkansa tunteva verkkomedia toimii kyseisellä tavalla ja julkaisee kohublondin halventavia syytöksiä vain sillä perusteella, että ne ovat Tukiaisen ”vastaväitteitä”.

-Minä voin todistaa asiat omalta puoleltani, mutta miten Tukiainen tai väitteitä jatkava verkkolehti voi niin tehdä, Lahtonen tyrmää. -Todistustaakka on aina väitteiden esittäjällä.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiainen-pahoinpiteli-alibin-paatoimittajan-paatyi-putkaan

https://hymy.fi/juorut/johanna-tukiaisesta-jalleen-uusi-rikosilmoitus-alibin-paatoimittaja-asialla

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alibi, Johanna Tukiainen, Mika Lahtonen, Stara

Kommentit

Oma kommentti