Johanna Tukiaisen asuvalinta oli rohkea ja tyylikäs!

Laihtunut ja upealta näyttävä Johanna Tukiainen on ollut Loviisassa kesäisen edustavana.

Valloittavissa kiharoissa ja hehkeässä kesämekossa liikenteessä ollut Tukiainen näyttää hyvinvoivalta ja onnelliselta. Hän kertoo somepäivityksissään kirjoittavansa myös elämäkertakirjaansa.

Evankelista-Johannan asuvalinta saattaa olla joidenkin mielestä hivenen rohkea, ja Johanna itsekin on havainnut asian.

-Korjautan siis dekolteen alueen ettei se ole niin avoin; muuten tämä on upea, Johanna toteaa.

Uskoisiko naista yli 40-vuotiaaksi? No, ei uskoisi. Aivan Napakymppi-kuvat!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Onko tyylikästä uskovan naisen esitellä maksalaiskäisiä silikoneja, siitä ollaan kyllä eri mieltä. Hassuja nuo tuksiaisen filtterit, kun siloittelee oman naaman, mutta tekee kaverista todellisuutta pahemman? Ettei vaan tuksiainen tekisi sitä tahallaan, korostaakseen itseään? Ei, ei kai nöyrä uskovainen sellaista tee.

Tuksiainen on näköjään myös kovasti suivaantunut lapsille, jotka ”pilasivat hänen esityksensä” Leivonmäellä, pastorin 70-vuotissyntymäpäivillä. Ihmettelen, ettei Hymy kirjoittanut syntymäpäivien tapahtumista, vaikka pastori kirjoitti hyvinkin tiukan, julkisen päivityksen, jossa kertoi mitä mieltä hän on tuksiaisesta, ja sanoutui kokonaan irti kaikesta, mitä tuksiainen touhuaa. Totuus alapääkuvia myyvästä, itse itsensä evankelistaksi nimittäneestä tuksiaisesta olisi paljon kiinnostavampaa, kuin tällainen valkopesukampanja.

Oma kommentti