Johanna Tukiaisen emämoka: Missasi levynjulkistamistilaisuutensa!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiainen repäisi taas! Mimmi ei tullut eilen Ikaalisten kylpylässä järjestettyyn Lavakauden päättäjäisiin, jonka yhtenä ohjelmanumerona oli hänen singlelevynsä ”SEXX” julkistaminen. Tukiaisen piti myös esiintyä tanssityttöineen noin 500-päisen musiikkialan ammattilaisista, harrastajista ja toimittajista koostuneen yleisön edessä.

-Tässä on käynyt niin, että Tukiainen on Lahden Seurahuoneella, eikä pääse Ikaalisiin, tapahtuman järjestäjä kommentoi Hymylle.

Tuksun lähipiiristä kerrottiin lehdelle, että artisti oli väsyneessä mielentilassa.

Myös Tuksun biisin tehneen Esko Koivumiehen piti olla paikalla, mutta hänkään ei saapunut estradille. Hänet tavoitettiin puhelimen päähän niinikään väsyneen oloisena.

Tuija Järvinen, Tukiaisen ex-manageri, oli puolestaan Ikaalisissa.

-Loin paljon uusia kontakteja, Järvinen kertoili Hymylle Auraviihteen varatoimitusjohtaja Kalle Kulmalan ja muiden alan ammattilaisten kanssa keskusteltuaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Esko Koivumies, Kalle Kulmala

Kommentit

”Tuksu oli väsyneessä mielentilassa”. 🙂 Ei taida tuo sana ”väsynyt” riittää kuvaamaan tuon naikkosen mielentilaa.

Eikö tuota voida jo ottaa pakkohoitoon ennen kuin tappaa itsensä tai jonkun muun? Sais elämänsä kuntoon. Ei enää naurata edes vaan säälittää isolla S:llä!

Eikö tuota voida jo ottaa pakkohoitoon ennen kuin tappaa itsensä tai jonkun muun? Sais elämänsä kuntoon. Ei enää naurata edes vaan säälittää isolla S:llä!

Toivottavasti Tuksulle ei käy kuten Kikalle. Viinalla ja lääkkeillä henki pois!

Toivottavasti Tuksulle ei käy kuten Kikalle. Viinalla ja lääkkeillä henki pois!

Ehkä parempi ettei Tuksu sinne Ikaalisiin koskaan selvinnyt. Oli lauantaina aika säälittävä näky, surullinen suorastaan. Pää täynnä rauhottavia ja viinaa, liikkeellä ilman meikin häivää tai rintaliivejä.

Mistä linkistä voi kuunnella ton Tuksun kohubiisin?

”Väsyneessä mielentilassa”, eli suomeksi sanottuna kännissä.

23.
Ehkä tuksua hävetti? Hävetti tulla niin ison porukan eteen, kun tietää ettei vaan osaa!
21.9.2010 klo 12.07, EI STNA, EN KEHTAA (vierailija)
———————————————————————————
Onhan se jo niin sataan kertaan nähty, tota eukkoa ei hävetä sitten yhtään mikään! Vaikka syytä kyllä olisi!

Mitä väliä, sitä ”levyä” tule kukaan edes ostamaan … tukiainen on yhtä hyvä laulaja kuin hänessä on glamouria… ELI EI YHTÄÄN!

Mutta onko missään raportoitu siitä, että pääsikö SEXX-kappaleessa tiettävästi mukana laulava lapin artsi paikalle? Vai oliko ”väsyksissä” hänkin? Milloin kappale on Youtubessa?

No ehkä oli hyväkin, ettei Tuksuttaja päässyt paikalle. Jos siellä on nimittäin ollut paikalla musiikkialan AMMATTILAISIA, niin eipä ole ainakaan heidän tarvinnut kiemurrella myötähäpeässä.
Heh, ”väsynyt mielentila” eli baarissa Lahdessa? Tämä osoittaa taas kerran sen, että neiti Tukiainen ei yksinkertaisesti osaa hoitaa velvoitteitaan. Mikä on selitys tällä kertaa? Pitsanhimoinen demoni pölli puhelimen? Nousi väärään junaan? Minkkiturkki jäi helmastaan kiinni rullaportaisiin?

Ehkä tuksua hävetti? Hävetti tulla niin ison porukan eteen, kun tietää ettei vaan osaa!

Esko oli niin ikään kännissä. Nämähän ei ollut yllätyksiä. Yllätys oli, että tuki-huija oli jonkun siivellä päässyt paikalle ja oli selvin päin (vai oliko sittenkään, tarina ei kerro)

Tukiainen oli niin helevetin kännissä että se siitä. Menis katkolle.

Tukiainen oli niin sekavassa tilassa että parempi näin.

Minun – siis vain minun – mielestäni, sekä Tuksu että ns. manageri Tuija ovat viestintämielessä yhtä epäluotettavia, holtittomosti käyttäytyviä ihmisiä.

Kova on pyrky julkisuuteen, emmeet ja kyvyt vaan eivät riitä.

Lopputuloksena on mahdollisesti erittäin surullisia henkilökohtaisia tragedioita.

Mikähän näiden henkilöiden tilanne on esim. kymmenen vuoden kuluttua, kun jo nyt on kaikki kortit käytetty?

I’m so, so sad, as a professional journalist.

Kenties vielä kerran uskonto, julkisuus ja ja muukin auttaa Tuksua…

Tsempipä nyt Johananna, ja ryhdistäydy! – Oikeasti.

Onkohan tuo ihmispoloinen onnistunut missään tekemisissään….?
Ai niin saihan se omien puheiden mukaan 5-ladaturia kirjoituksissa!?

Ei Herra J….a,sääliksi käy jo Tukituijaa.Ex-mies riekkuu ties missä tuettavan Tuksun kanssa….!

Muta kylla Tuija sinne on loytanyt! 😉 voi lol

Ei voi lähteä Ikaalisiin, kun ei ole aika lähteä! Kyllähän tämä on asia jonka voi helposti väärinkäsittää! Myöskään Eskon (Koivumies) ei ollut aika lähteä! Että näin…heh.

jolana, tuksukka tuo ihan itseään julkisuuteen.
ei toimittaja voi tietää onko ihminen päästään oikeasti vialla.
tussukan on itse lopetettava lässyttäminen, niin se siitä.

ja eiköhän jtukeva ole valmiiksi ollut jossain satumaassa henkisesti, ja nyt ilmeisesti alkaa tajuamaan todellisuuden, niin tippumista seuraa sitten kaikenlaista vippaamista vintillä.

Taidanpas lähteä pois Lahdest siksi aikaa että saavat valaan rahdattua takas hesaa. Voi etta, täällä ois nätti keli ja kaikkee…

Jos on kaikkensa yrittänyt eikä ton parempaan pysty niin, goodbye!!
Taakse jäi ”loistava” tulevaisuus.

Avohoitopotilaiden seikkailuja, osa 274. Nyt Tuide äkkiä lehdistötiedotetta ulos. Eskon (KOIVUMIES) maineenhallinta vaatii sitä. Loit varmasti upeita kontakteja. Siihenhän riittää, että vaihtaa muutaman sanan.

Hyvä Tuija, sä alat vaikuttaa ihan pro:lta näitten Tuksujen ja Essojen rinnalla.

Ei voi olla totta..voi jumalauta, siis onhan tämä aikansa huvittavaa naureskella tämän toilailuille mutta nyt rupeaa kiitos riittämään. Eikö nyt voisi media ottaa ja lopettaa tämän ihmisen uutisoinnin? Tämä ei ole terve yksilö ja toisen sairauden kustannuksella ratsastaminen ei ole jees.

Ei vittu mikä narsistiparsisti. Että viittii mokata tämmöset juttunsa ja vielä kun kyseessä on alan ammattilaisten edessä esiintyminen.

Vai niin..nyt ei taksikuski varastanut kännykkää..nyt oli kossu kuskina.
Heippa Johanna.

Voi voi voi. Olisiko ollut taas väärinkäsitys. Oli. VÄÄRINKÄSITYS. Tapahtuman järjestäjät ovat syyllisiä väärinkäsitykseen.

Oma kommentti