Johanna Tukiaisen ero: Erokilpailuhuijaus syynissä!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on tänään hakenut eroa miehestään Arto Länsmanista, mutta peruuttanut avioerohakemuksensa iltapäivällä, vain kuusi tuntia sen jättämisestä. Tukiainen kertoi Seiskalle kyllästyneensä Arton henkiseen väkivaltaan, johon kuuluu muun muassa erolla uhkailu sekä toistuvat katoamistemput.

Hymy-lehdellä on ollut meneillään kuukauden kestävä Arvaa Tukiaisen eropäivä -kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa 555 euroa. Kilpailussa on tarkoituksena arvata avioeropapereiden jättöpäivä oikein. Tukiaisella ja hänen lähipiirillään ei ole oikeutta osallistua kilpailuun.

Hymy ilmoittaa myöhemmin, onnistuiko joku tuhansista osallistujista ennustuksessaan. Samalla toimitus pyrkii varmistautumaan, että kilpailusääntöjä ei ole rikottu.

Hymy ei ota kantaa siihen, onko mahdollista, että eropaperit olisi jätetty kilpailuvoiton tavoittelumielessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

eroamisen tiesi jo etukäteen kun tukiaisesta on kyse kuitenkin molemmissa on syytä katsoa peiliin ei artoa kaikesta voi syytää kohu plondi on myös syyllinen

Turhaan Arto erohakemuksen jätti, nälkä lähtee syömällä ja vaimo juomalla…

Hei, jops kaikki me lopetetaan tämän ”tuksun” seuraaminen ja keskitytää omiin elämiimme. Onhan se oikeasti mielenkiintosempaa? Onhan?

14.3.2011 ero. kuka voitti kilpailun? Olihan se niin et kumpi ensimäisenä hakee eroa, perumisesta ei puhuttu mitään.

Henkistä väkivaltaa tuossa suhteessa käyttää nimenomaan Tuksu! Tv5:n ohjelmassakin saimme todistaa, miten Tuksu tauotta nälvii, vittuilee, nalkuttaa ja aukoo päätään Artolle. Ja lopulta tosiaan kun sanalliset keinot loppuu kesken, niin Tuksu ottaa ja pamauttaa rakasta miestään juomalasilla päähän. Eli jos mies katsoo tässä vaiheessa, että on paras paeta raivohullua vaimoa sinne minne pippuri kasvaa, niin ei voi muuta kuin todeta, että JES! Arto on hyvä mies! Hän ei alennu solvaamaan julkisuudessa puolisoaan, vaan mielummin häipyy, kuin kuuntelee sitä tauotonta vittuilua!

En olisi ikinä uskonut, että Johanna ja Arto eroavat. Olen erittäin pettynyt.

Mä odotin, että he olisivat yhdessä kuolemaan asti…:(

Oma kommentti