Johanna Tukiaisen eropäiväveikkauksessa yllätystulos – katso!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenHymy-lehden järjestämän Johanna Tukiaisen avioerohakemuksen jättämispäivää koskevan arvauskilpailun tulos on selvinnyt. Hymy lupasi maksaa 555 euroa sille, joka onnistuu ennustamaan päivämäärän oikein. Vaikka Tukiainen jättikin hakemuksen eilen ja perui sen kuusi tuntia myöhemmin, kriteerit täyttyvät.

Kilpailun suosio yllätti Hymyn toimituksen täysin. Osanottajia on likimain kolme tuhatta.

Myös oikeinarvanneiden lukumäärä yllätti. Heitä on yhteensä noin kaksikymmentä, mutta tarkistuslaskenta on vielä käynnissä.

Sääntöjen mukaan voittopotti jaetaan, mikäli oikein arvanneita on useampi. Näin ollen jokaisen voittajan tilille kilahtaa noin parikymmentä euroa.

Muutamia onnenonkijoitakin oli kilpailuun osallistunut. He jättivät arvauksensa vasta sen jälkeen, kun media oli kertonut Johannan avioeropapereista. Heillä ei luonnollisesti ole mahdollisuutta palkintoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Joko tarkastuslaskenta päättynyt? Ei siinä yleensä käuvan mene..

On todella ikävää kun Johannaa haukutaan läskiksi, valaaksi, lehmäksi, naudaksi, alkoholistiksi, julkisuudenhakuiseksi hörhöksi, valehtelijaksi, rahvaanomaiseksi, tyhmäksi, yksinkertaiseksi, rumaksi jne. Ilkeimmät ihmiset mainitsevat jopa hänen kaksoisleukansakin! Johanna on kuitenkin ihana ja kaunis nainen! Hän on kuitenkin yksi kauneimpia suomalaisia naisia ja hän on rikas ja viettää todella glamour-elämää jet set piireissä Miamissa. Hän edustaa hienolla tavalla Suomea maailmalla. Lisäksi hän purjehti avioliiton onnelliseen satamaan rikkaan saamelaisen miehen kanssa. Lisäksi hän omistaa yhden maailman kalleimmista timanttisormuksista jonka hänen rakkaansa Arto osti hänelle! Kunpa me tavalliset suomalaiset osaisimme arvostaa Johannaa, hänen naisellista kauneuttaan ja säteilevää persoonallisuuttaan. Onnea ja siunausta sinulle Johanna!

Joko Arsssi on myyny haastattelun Hymylle? Jätetty sulhanen katuu kaikkea?

hävetkää!tuksu on KONVEHTI kaula plösö ja tuo ilma huuli juoppo!artsi saa kuulemma ylä huulen leua alle!?

Miksei Ihra-Tuksu ja Rapajuoppo mulkosilmä Keskinen voisi pariutua.
Kaksi yhtä toivotonta sontaläjää.

montako vuotta pitää vielä näitten toilailuja kestää hommatkaa ne jo hoitoon

”Äijä (vierailija), 16.3.2011 klo 06.43
Joo, arvasin oikein. Maanantaillehan se eropapereiden jättö sattuu. Viikonloppuna otettu häppää ja häivytty taas omille teilleen. Arto tietää vanhana pelimiehenä, miten selluliitistä pääsee eroon.
Kiitos Hymylle tulevista rahoista.
” Tällä logiikalla ja tuli veikattua juurikin oikea päiväkin!

Joo, arvasin oikein. Maanantaillehan se eropapereiden jättö sattuu. Viikonloppuna otettu häppää ja häivytty taas omille teilleen. Arto tietää vanhana pelimiehenä, miten selluliitistä pääsee eroon.
Kiitos Hymylle tulevista rahoista.

OOOO
Kaunis pari keitä ovat he?
Suomen kuninkaalisia vissiin…

Artsi kerjää FBssä seinällään erorahaa tilinumeron kera. Onkohan kyseessä Arton tili vai huijaako Tukiainen Arton nimissä lahjoituksia omalle tililleen? Ei olisi mitenkään suuri yullätys.

Oma kommentti