Johanna Tukiaisen ex-avopuoliso oli yhteydessä Hymyyn!

Johanna TukiainenErittäin värikästä elämää tällä hetkellä elävä Johanna Tukiainen kirjoitti avoimen ”herjakirjeen” miehelleen ja julkaisi blogissaan paitsi tämän nimen, työpaikan myös tuntomerkit. Tukiaisen kanssa useita vuosia seurustellut ja avoliitossa asunut mies ei ole julkisuudenhenkilö.

Nyt mies on ottanut yhteyttä Hymy-lehteen ja pyytänyt muun muassa, ettei hänen nimeänsä käytettäisi lehden verkkosivujen keskusteluissa.

Mies oli haluton keskustelemaan Tukiaisesta enempää, mutta hän on rekisteröinyt Tukiaisen esittämät uhkaukset. Tukiainen uhkasi muutamia päiviä sitten lähipiiriinsä kuulunutta henkilöä muun muassa liivijengin kostolla. Mitä ilmeisemmin uhkaus oli kohdistettu ex-mieheen.

Ex-mies haki Tukiaiselle lähestymiskieltoa pari viikkoa sitten oikeudessa. Tukiainen tuomittiin mieheen kohdistuneista kahdesta pahoinpitelystä, mutta lähestymiskiellon oikeus tuolloin vielä hylkäsi.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Ettekai kuvittele että tuollaiset ”lait”koskisi tuksua,hän on suomen rikkain julkkis ja saa tehdä mitä haluaa,muut tekee mitä uskaltaa1

Joonas,tuotapa mietin heti,kun eukko tota tilaustaan aikoi tehdä.
Ei taida ihan noin mennä vaan saattaapi kolahtaa vaikka omaan nilkkaan…

Ei voi kuin ihmetellä tuota ihmistä… ja sitä miten noin selkeästi sekavaa ihmistä ei saa hoitoon. Täytyy Luojaansa kiittää, ettei oma elämä ole noin glamuurista ja mielenkiintoista.

Ja Jossu, seksuaalinen suojaikäraja on Suomessa 16 vee, eli jos ex-avomiehesi on siskosi kanssa hötsinyt kun siskosi oli 17 vee ei kyseessä todellakaan ole alaikäiseen sekaantuminen…

Tiedoksi Tukiaiselle että sanan liivijengin käyttö ei tuntematta ketään mahdollisesti liivijengiin kuuluvaa ja nimenomaista lupaa ei ole suotavaa.Joskus näistä voi joku närkästyä noin teoreettisesti,joten kannattaa aina hiukka miettiä mitä se sylki suuhun tuo.Harmihan se olisi jos joku siitä suuttuisi ja mielensä pahoittaisi.

Vetoan todellakin ko. henkilöön, että hän tekisi tästä rikosilmoituksen. Saataisiin Jossu viranomaisten huostaan, hoitoon ja ehkä elämäntynkäänkin kiinni. Parempi niin, kuin odottaa sitä BIG BANGIA….

Tukiainen vannoi jo yli kaksi vuotta sitten poistuvansa julkisuudesta. On näemmä jäänyt yritykseksi. Eivät lehdet tai lukijat ole hänestä oikeasti kiinnostuneita. Hän on kuin takiainen pitkissä mustissa hiuksissani, joita ei ole värjätty, tai johon en ole ottanut hiustenpidennystä.
Toivottavasti Tukiaisen ex-miehellä on voimia ja rohkeutta nostaa kunnianloukkaussyyte ”tähteä” vastaan. Suomen kansa on hänen puolellaan ja kauhulla odottaa Tuxun seuraavaa siirtoa.

Onko Seiska laittanut tuksun boikottiin kun ei ole tehnyt jutun juttua vaikka tarinaa riittäisi.

Ketä koko homma sitten kiinnostaisi, jos näitä enemmän tai vähemmän tuksun häröilyihin sekaantuneita kuvailtaisiin tyyliin ”tummahko, pitkähkö, keski-ikäisehkö mieshenkilöhkö pääkaupunkiseudultahko… Hymyn toimitus ja keskustelua valvovat tietävät tämän tasan tarkkaan. Tuollaiset rajoitteluyritykset ovat pakollista kosmetiikkaa. Säälittävää sinänsä.

Mahtaa entisellä ulkoministerillä tulla kusi housuun näitä tuksun uutisia lukiessa. Hah.

Uudess päikyssä! Käsittämätöntä. Aika syvässä ojassa on nyt Johanna!

# 11:n kanssa samaa mieltä aika pitkälle.
Eiköhän syytä ole sysissä ja sepissä. Toki tuo mies ei ole julkisuudessa riepotellut asioita kuten Tuksu on tehnyt.
Toisaalta olen moneen kertaan ihmetellyt miksi hän ei ole hakenut Jossulle häätöä siitä asunnostaan, koska ovat eronneet jo 1½ vuotta sitten, vaan asuu itse jonkun lehtitiedon mukaan äitinsä luona.Outoa mielestäni.
Jossulle pitäisi aivan ehdottomasti oikeuden määrätä lähestymiskielto ja tuon ex-avomiehen hakea häätö.
Voimia hänelle toivon kaikesta huolimatta.

Niin,kyllähän se on ollut tuksu joka on tuomittu eli älä esitä virheellistä väittämää kun sulla ei ole sanojesi tueksi todisteita,myös tuollaisten kirjoittaminen on rikos,niin että turpa kiinni

Jos olisin Johanna Tukiaisen herjaama mies, aivan varmasti veisin asian eteenpäin kunnianloukkauksesta ja nostaisin syytteen Johanna Tukiaista vastaan jotta sitten häkki heilahtaisi pitkäksi aikaa kiinni ja Tukiainen olisi lukittu pois lööpeistä. Missä on nyt kaikki tuksun fanit ja tukijoutkot….niin, taitaa heille olla paljastunut, että ovat olleet itse törppöjä kun tukivat tätä …hmmm, ongelmallista ihmistä.

No niin,missäs luuraatte salainen ja johannan puolesta ikuisesti ja cindyt,onko usko mennyt kun on paljastunut minkälainen paska ämmä juoppo tuksu on

Kaikki myötätuntoni on täysin tämän miehen puolella! Varmaan on raskasta kun tuollainen räävitön ja katkera puliakka tekee kiusaa ja vahinkoa jatkuvasti, eikä loppua näy. 🙁

Toivottavasti mies jaksaa ajaa asiaansa ja vihdoin saa sen lähestymiskiellon ja samalla toimitettua tuon väkivaltarikollisen telkien taa.

Voimia!

Ei käy kateeksi. Kun googlaa tuon miehen nimen, on tuloksena aika lohdutonta näkymää. Siinä on maine mennyt.

Jonkun pitäisi hoidella tuo Johannan ”avoin kirjekin”pois netistä!
Voimia ex-miehelle!

Keskustelupalstan säännöissäkin jo kielletään nimeämästä näitä henkilöitä, jotka eivät ole julkisuudessa, eivätkä sinne halua. Suurin osa keskustelijoista muistaakin tämän, ja onneksi moderaattori puuttuu aika hanakasti siihen, jos ei muisteta.

Todellakin, voimia tälle kaverille, jota julkkutyrkku Tukiainen mustamaalaa sen minkä kerkiää.

Tuksun pitäsi olla käyttämättä kenenkään nimeä, ikinä.
On niin paha loukkaus yhdistää joku Tuksuun.

On se järkyttävää miten joku voi joutua pitkäänkin kestämään ihmistä, jonka on joskus lähelleen päästänyt. Voimia vaan sinne!

Kyllähän kaveri on paljon saanut kestää ja ihan oikeutettu pyyntö. Varmaan haluaa unohtaa koko Tukiaisen ja haluaa elää normaalia lämää. Kyllä lähestymiskielto olisi iheellinen ja lisäksi oikeus voisi tehdä päätöksen, että Tuksua kiellettäisiin mainitsemasta julkisesti kyseistä helnkilöä blogeissaan.

Oma kommentti